bir de diger topiclerede bak ayni rahatsizligi olan istanbulda yasayan diger arkadaslarin gittikleri doktorlar vardir belki..
kızlarrrr avatarım nassılll:)))
süperalkisalkisalkis nerden buluyorsunuz onları
derincim sen pko için tedavi görüyordun değil mi? nasılsın şu anda
canım ben pko oldugumu geç ögrendim 6-7 ay olmuştur yani.
onun öncesinde gittigim doktor kesin pko demiyodu onun gibi diyodu.
en son gittigimde yani 6-7 ay önce tüp bebek uzmanı bariz bir şekilde pko oldugumu söyledi.her ikisinde de inci dizisi gibiydiler bende gördüm ultrasonda.
normalde bunun önüne geçebiliriz dogum kontrol hapıyla ama bebek istedigin için bunu yapamıyoruz dedi.pkodaki foiküller sürekli adet olarak gidebilir ancak.senin adet sorunun olmadıgı için çogalmazlar canım..bi dönem düzensizlik yaşadıysan muhtemelen ondan kaynaklanmıştır...benim tedavi anlamında ibrşey olmadı...ilkten klomenle yumurta çogaltmaya çalıştık yumurtalar büyüdü ama bebiş olmadı.en son rahim filmi istenmişti ama ben boşverdim...
zaten pko çatlamayan yumurtalar dizisidir canım...yumurtalar gelişip çatlamadıgında orda yapışıp kalıyorlarmış.herkeste olacak diye birşey yok tabi...senin adetlerin düzenliyse korkma.
canım yaa niye boşverdinnlmaz: filmini mutlaka çektir ihmal etme pko olayına gelince ben internetten biraz araştırdım ne kadar doğru bilinmez ama tedavi edilmesi gerekiyormuş. o kadar çok kızıyorum ki şu doktorlara bazen banada aynısını söylediler onun gibi diye bu nasıl bir tabir onu da anlamış değilim!!!!! ya öyledir ya da değil mantıklı olan budur.. bende ultrasondan gördüm dediğin gibi tane tanedi. ihmal etme derim ben doktorundan en ufak şüphen varsa da hemen yenisini aramaya bak
hayırlı sahurlar kızlarr :a015:
ben de öyle bişey duymuştum gebelikde geçiyor diye kızzz bugün çok üzüldüm ya pko olayına kocişim ne kadar bebiş istediğimi sonunda anladı galiba
ayy sodayı da içtim hiç bişy yiyesim kalmadı((
uykum geldi kız tuniş,çayı demledim ben:)
bişeyler dedi laf arasında:))) bencede en doğrusu canım erkekler için askerlik olayı zaten çok zor bebek olduğu zaman katlanılmaz bir hal alıyor. hayırlısı canımcım
yapma yaa kalmıştır kalmıştırr :)) tamam canım yatıcakmısın?
eevt geçiyormuş canım.
ya üzülme lütfen.dedim ya doktorunun da dedigi gibi seninki hafif canım.adetini düzenli olyuorsun.en azından benden düzenlisindir yani.ben çünkü tam 2 ayda 1 oluyorum.
sıkıntı yapma sakın..pko olup hamile olan çokk.en yakını kardeşim:)))şimdi 8 aylık minişşş bir kızçesi var...herşey olacagına varır korkma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?