kıslar yardımcı olurmusunuz bi sizi gördüm burada
buyur canım çıkmadan olayım olabilecegim bir konuysa?
ay canım çok sağol kafam o kadar karıştı kı anlatamam...
adetime 3 gün var şimdi kalktım adet olacakmışı m gibi normalde de önceden sancım olurdu ama bu kadar youn olmaz dı ve akıntım olurdu o da yok yaşadınız mı yada duydunuz mu karnım göğüslerim şiş ayyyy korkuyorum olmak istemiyorumm
canım hamişlik belirtileriyle adet belirtileri birbirine çok benziyor zaten inşallah olmazsınay canım çok sağol kafam o kadar karıştı kı anlatamam...
adetime 3 gün var şimdi kalktım adet olacakmışı m gibi normalde de önceden sancım olurdu ama bu kadar youn olmaz dı ve akıntım olurdu o da yok yaşadınız mı yada duydunuz mu karnım göğüslerim şiş ayyyy korkuyorum olmak istemiyorumm
hoşgeldin canoo nasılsınslm gece kusları bak kacmayın haklava:
yaaa herzamankinden farklıysaa inşallah bebiştendir canım yaaa.
valla benimde geçti herzamanki gibi.ama tam olacagım sırada şişerdi göğüslerim..
adet olacagım sırada deiglde sonradan şiştiler acıyo bide sorma..inşallah hamileliktendir seninki canım.
canımm nasıl üzüldüm yaa kıyamam Allah acil şifalar versin çok zorkızlar suan bulundugum yerde öyle ınsanlarla tanıstımkı halımıze bın şükür dedım
bı kızcagız 23 yasında kalp cıkmıs amelıyat olcak karnında bebişini kaybetmıs 6.5 aylıkken
yüksek tansıyondan sancı ceke ceke doğurtmuslar bu yasta kalp amelıyatı olcak bıde doktorlar
yasaklamıslar hamıle kalmasını cok üzüldüm allah saglık versın herzaman
huu ben geldim yeniden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?