tuanacıgım sana yazdıklarımı okumussundur sen bence o mesleyı kafana takma vede bı doktora baglı kalma bence
bıde hormonlara baktırdınmı baktırmadıysan mutlaka onlarada baktır
anacıgım hepınız toptan hamıle olunda ınsallah bırgün hepımız nine olcagız topıgını acalım ınsallahkaydirigubbakcemile3
ay negüzel olur kız ama önce kaynana olalımklava:
riçim çok üzücüymüş gerçekten yaa ((
tuanacım avatar süper canım:)))
makbuşum kaçıyom ben artık.
öptüm hepinizi iyi sahurlar herkese.
gurbettencim inşallah hamilesindir canım.günün geçerse test yaparsın.
hoşçakalın kızlar.
tuanacıgım sana yazdıklarımı okumussundur sen bence o mesleyı kafana takma vede bı doktora baglı kalma bence
bıde hormonlara baktırdınmı baktırmadıysan mutlaka onlarada baktır
dün gittiğim doktor 1 hafta içinde adet görmezsen gel hormon testi yapalım falan dedi. ama ben başka bir doktor buldum canım ona gitmeyi düşünüyorum. çok saol canım yok çok takmıyorum artık sizin sayeniz deopuyorumnanaktan iyi ki buraya üye olmuşum
tatlım hormonlara baktır dedım çünkü bazı kadınların yumutalık görünümlerı öyle olabılıyomus yanı pko degıller ama görünüm öyle bıde adetın düzenlıyse ve hormonlarda bısıy yoksa hıc problem degıl zaten
doktoru degıstır dememın nedenıde bı doktorla dıger doktorun dedıgı tutmuyo adet olmamıssın sonucta belkıde hala gelısmekte olana yumoşlardır onlar kımbılır adet olduktan sonra bakarlar genelde
tatlım hormonlara baktır dedım çünkü bazı kadınların yumutalık görünümlerı öyle olabılıyomus yanı pko degıller ama görünüm öyle bıde adetın düzenlıyse ve hormonlarda bısıy yoksa hıc problem degıl zaten
doktoru degıstır dememın nedenıde bı doktorla dıger doktorun dedıgı tutmuyo adet olmamıssın sonucta belkıde hala gelısmekte olana yumoşlardır onlar kımbılır adet olduktan sonra bakarlar genelde
banada öyle dedi zaten genetiği böyle olabilir yumurtalıklarının falan diye. çünkü bende fazla belirti yok tüğlenme gecikme falan bu ay gecikmem oldu sadece. olabilir canım rahim kalınlaşmış yakın zamanda adet görürsün dedi. pek bilgi sahibi değilim bu konularda insan başına geldikçe öğreniyor
22 yaşındayım 1 yıl önce evlendim. evlendiğimden beri istiyorum ama eşim pek istekli değil.. bu gün çok üzüldüğümü görünce biraz yumuşadı sanki yani en azından inşallah öyledir:))