Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

tuanacıgım sana yazdıklarımı okumussundur sen bence o mesleyı kafana takma vede bı doktora baglı kalma bence
bıde hormonlara baktırdınmı baktırmadıysan mutlaka onlarada baktır

riçim çok üzücüymüş gerçekten yaa ((
tuanacım avatar süper canım:)))
makbuşum kaçıyom ben artık.
öptüm hepinizi iyi sahurlar herkese.
gurbettencim inşallah hamilesindir canım.günün geçerse test yaparsın.
hoşçakalın kızlar.

kız o civciv gelsın hele dövcem onu merkatan catladım umarım gelınce hamıleyım derde affedrımklava:

kızlar ben kaçıyorum yaa kociş gömlek ütüle diyor toplantıları varmış yarın offf sonrada namazımı kılar yatarım öpüyorum sizi kendinize iyi bakın iyi sabahlar

ok derıncıgım sen gıt uyu senın bu saate durman hata zaten ramazandan sonrada uyku düzenını düzenlersın ınsallah ıyıgeceler cnm benım öptüm

tuanacıgım sana yazdıklarımı okumussundur sen bence o mesleyı kafana takma vede bı doktora baglı kalma bence
bıde hormonlara baktırdınmı baktırmadıysan mutlaka onlarada baktır

dün gittiğim doktor 1 hafta içinde adet görmezsen gel hormon testi yapalım falan dedi. ama ben başka bir doktor buldum canım ona gitmeyi düşünüyorum. çok saol canım yok çok takmıyorum artık sizin sayeniz deopuyorumnanaktan iyi ki buraya üye olmuşum

bende gelıoyorum kızlar 5 dakıkaya tabı kımse kaldıysa kendı kendıme konusmuyorsam:roflol:

tatlım hormonlara baktır dedım çünkü bazı kadınların yumutalık görünümlerı öyle olabılıyomus yanı pko degıller ama görünüm öyle bıde adetın düzenlıyse ve hormonlarda bısıy yoksa hıc problem degıl zaten
doktoru degıstır dememın nedenıde bı doktorla dıger doktorun dedıgı tutmuyo adet olmamıssın sonucta belkıde hala gelısmekte olana yumoşlardır onlar kımbılır adet olduktan sonra bakarlar genelde

bak doktorun orda hatalı konusmus bence hormon testını adetın 3.günü alıyolar doğru sonuc ozaman net oluyo adetr olmanı saglayıp yapalım demesı gerektı

banada öyle dedi zaten genetiği böyle olabilir yumurtalıklarının falan diye. çünkü bende fazla belirti yok tüğlenme gecikme falan bu ay gecikmem oldu sadece. olabilir canım rahim kalınlaşmış yakın zamanda adet görürsün dedi. pek bilgi sahibi değilim bu konularda insan başına geldikçe öğreniyor

ıyı barı tuanacıgım yalnıs bısıy yapmasında yas kac tuana nezamandır ıstıyosun cnm

22 yaşındayım 1 yıl önce evlendim. evlendiğimden beri istiyorum ama eşim pek istekli değil.. bu gün çok üzüldüğümü görünce biraz yumuşadı sanki yani en azından inşallah öyledir:))

insallah bıran önce olur cnm yasında küçükmüş okadr sıkıntı yapma bende ıstıyorum evlendıgımızden berı olmasada ıste yanıma yoldas olsun ıstıtyorum bende 23 yasındayım 7 ay olcak benımkıde tabıkı bu 7 ayda 4 4lük calıstıkmı tabıkı hayır ama sonucta gectı ıste allah herseyın hayırlısını versın cnm

sendemı ıstanbuldasın topıgın kızları genelde ıstanbul hatunudurdazemuszemus:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…