öyle allah herşeyin hayırlısını versin. ben 1 yıldır istiyorum ama istemekle kalıyorum canım öyle bir durum var bizde çalışma falan yok yani mafoldumben pek üstüne gitmemeye çalışıyorum beni anlamasını bekliyorum ama bir yandan da onu istemediği bir yola sürüklemekde istmiyorum. çocukları çok seviyorum ve artık bu durum beni çok etkilemeye başladı. iyi yine senin durumun benden iyiymiş
ben doguda yasıyorum görev ıcabı... suan ankaradayım ama
sana tavsıyem esını ıkna et bak sonradan oda pişman olcak emınım keske daha önce ısteseydım dıcek
hele sen hamıle kalınca daha farklı olck
ikna etmek için çok dil döktüm biraz inatçılığıda var, üstüne gittikçe baktım daha da uzaklaşıyor pek lafını etmemeye başladım bende.ya aslında o da çocukları çok seviyor ama biraz daha evliliğimizin tadını çıkaralım diyor bu konu da ona da hak veriyorum fakat bebiş başka bişey yaaa
öyle cnm bebiş olursada cıkar evlılıgın tadı
benımkıde basta sıcak bakmıyodu sımdı oda ıstıyo
ama takma cnm her işte vardır bı hayır öyle düşünelım allahım nezman
kısmet ederse artık buna esınde engel olamaz sonucta evlatlarımızın doğus
zamanlarınıda allahım belırlıyo
oyüzden herseyını oluruna bırak düşünmemeye calıs cnm
amin canım. tamam bende çoktan çıkıcaktım ama takılıp kaldım:)) inşallah seninde en yakın zamanda dünyalr tatlısı ve sağlıklı bir bebişin olur:Saruboceq: iyi uykular sende allaha emanet olopuyorumnanaktan
selammm...caylanım hoşbuldum tatlım.hayırlı cumalar hepinize canlarım.bi bakmak için girdim hemen çıkmam gerek.kardeşim yazdı çok hastaymış,yine kaç şekeri düşmüş doktora götürcem onu(((
Allaha emanet olun kızlar.öpüyorum sizi.ceylanım kusuruma bakma tamam mı canım benim öptüm.
selammm...caylanım hoşbuldum tatlım.hayırlı cumalar hepinize canlarım.bi bakmak için girdim hemen çıkmam gerek.kardeşim yazdı çok hastaymış,yine kaç şekeri düşmüş doktora götürcem onu(((
Allaha emanet olun kızlar.öpüyorum sizi.ceylanım kusuruma bakma tamam mı canım benim öptüm.