Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

eylülcüm saolsın cnm sen nasılsın

saol canım iyiyim çok şükür hasta oldum bu ay da ümitler bitti ama inşallah şu mübarek günlerde hep dua ediyorum aklıma gelen herkesi seni de anıyorum hep inşallah Allah dualarımızı kabul edecek inanıyorum umutsuzluk yok:CüvCüv:

ceylanım işte başımına rka kısmı uyuşmazsa kafaaya takmam
mam uyuşukluk konuşamıyom yol bile yüriyemiyuom öğle olmazsam takmam
bugünde niyetliyim sen neler yaptın

sevalcim uyuşukluk psikolojık falan olmasın bende bazen uydururum öle psikolojık hastalıklar kocişide deli ederim kendim de deli olurum

sevalcim bak bunu oku boyun düzleşmesi kaynaklı olabiliyomuş boyun düzleşmesi bende de var ve beyin ve boyun emarı çektirerek teşhis koyulabilmişti belki sendeki de boyun düzleşmesi kaynaklıdır

ilerleyen zamanlarda kollarda ağrı uyuşukluk olabiliyomuş doktorum öle demişti bana
ben baş ağrısı için gitmiştim düzleşme kaynaklı çıkmıştı baş ağrılarım canım

Soru:"kafa tasında lokal uyşma" --------------------------------------------------------------------------------

21 yaşında yeni evli bir bayanım. Boynumda 2 ay kadar önce ani hareketten dolayı boynum da düzleşme oldu. geçen süre zarfın da kafatasımın sağ arka üst kısmında bir uyuşukluk oluştu. Bu durum neden kaynaklı olabilir? Beni aydınlatırsanız çok memnun olurum

16.12.2007 1930
--------------------------------------------------------------------------------

Boyu düzleşmesinin en sık rastlanılan nedeni kas spazmlarıdır. Uyuşma geçici bir his olabileceği gibi nadiren kafatasının alt köşesinden boyuna doğru geçen sinirin sıkışması neticesinde de olabilir. Vıskoelastik materyalden yapılmış ortopedik bir yastık kullanmanızı ve sıcak uygulama ile büyük olasılıkla bu tip yakınmalar geçer.

ceylanım canım ondan kaynaklanabilr de çok araştı8rdım eğer y apılan tahliler sonucunda prokatin yükselmeişse beyindeki kitlelerden ve bezelerden şüpheleniyolar
canım teşekür edrim ilgilerin için allaha emanet olcanımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sevalim yok bence öle bişiy bak gör ben sana ne diyorum bak prolaktinin diğer adı stres hormonu diye geçiyor bi bakıyosun çıkıyo bi bakıyosun kendiliğinden düşüyo canım aklına kötü şeyler getirme

makberim sen nasılsın kuşum

slm kızlar geç söylesemde cumanız mubarej ıksun inş
karşı komşudaydım biraz önce geldim haa bide dr umu aradım salı günü saat 4 te gün verdi ogün yapcak ameliyatımı söyleyem dedim fıstıklarrr
ebroşum gelmiş gece ama karşılaşmadık yaff neyse ii ol bacım inş kaynanan da ii olur yazık ya rabim yardım etsin inş
derinim avatar yıkılıyo yaff o ne ölee mimişler göriniyyyy :)gibi
sevalim sende kokrma o bölgenin ağrıması ceylanın da dediği gibi boyun dan kaynaklanabilir canım durmadan oturduğun için iş yerinde sabit olunca sorun çıkartmış olabilir boynun inş bişeyciğin kalmaz canım

ceylanım stestende olablir evet çünkü işimiz hep stres bacım
ranacım hoş geldn nasılsın canım hayırlı cumalar
evet hep oturuyoz ondan da olur haklısınız
eeeeee siz anlatın
ceylanım ranacım

saol sevalim hoşbulduk bende karşı komşudaydım biraz oturduk geldim çamaşırlarım vardı attım makinaya geldim bakayım dedim hatunlar nasıl sen nasılsın canım

canım iyim dükandadeğişiklik yaptım verdim t okaara takılars ken dimi onu oratya takıyom
onu orayo koyuyom vbiraz yoğunolabilirim
gelmezsem merak etmeyin

iyi etin ranacım zaman geçer
bende çok dalgınım kusura bakma canım unutkanlığım üstünde
eşim bile bana diyyyyyo ki
sen beni boşladın
sen doktora ne zaman gidecen

tamam canım kolay gelsin sanada bende salı günü gitcem canım 4 te yapıcak histereskopi ile laparoskopiyi canım

canım burdayım şimdilik beli olmuyo bizim işler
can ım korkma gerçi sen cesaretlisin
allah yardımcın olsun canım
inşalh iyi sonuçlar alırsın

saol canım aslında korkak bi yapım var ama gende bebiş için cesaretli olcaz inş sorun çıkmaz hayırlsı diyorum sende çok yorma kendini canım oruc ağız

canım sen yine cesaretlisin ben çok korkuyom vajinal muyaneden bile korkuyom
evet her şey beiş için allah emeklerini boşa çıkarmadın
ya bu hanım efendi niye halen bizim topiçe geliyo demin burdaydı

ranacım inşallah güzel çıkacak canım seninde sonuçların allahım bu güzel günlerin hürmetine dualrımızı kabul etsin canım

Son düzenleme:
canım vajinal muayene çok basit ki korkma ondan yaa bende işte narkoz vericekler ya ondan biraz cesaretim var yoksa korkarımmm
canım boşver sen o geleni takma canım görmezden gelll sallaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…