Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

ayen canım çokta umrumuzda
başka işimiz gücümüz yok onun hakında konuşup buoşuna sayfa ilerletelim

saol ceylanım yaa inş o da temiz çıkar zaten muayene edilmeyen yerim kalmadı yani bebek için bakalım bunu da atlatayımda sonrasında tüp bekliyo beni rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşşşş

kızlar ben çıkıym şimdilik biraz ortalığı toparlayayım hiçbişiye değmedi elim bugün öpüyorum sizi

oldum ben v ajinal muyahene ondan korkuyom aletle bakıyolar hata canım okadar acıdı ayağımı çektim
canım rabiim mübarek bugünde emeklerimizi boşa çıkarmaz inşalah canım korkma ranam beiş için ne yapalım bunada şükür
evet görmeezzlikten gelelim

güle güle ceylanım kolay gelsin canım sanada
sevalim bilmiyorum zaten alete bi jel sürdükleri için benim canım yanmadı ama belki senin ağrı eşiğin düşük olabilir ondandır
allahtan benim yemek derdim yok bugün davetteyim kafam rahat senin yemeğin varmı sevalim

canım ben ramazanda evde değilim ki iftara kayın valdecim yapıyo oraya gidiyoz eşimede gönderiyo allah razı olsun
ondan olmazsa işim zor sen bugün rahatsın canım iyi tadını çıkar
eşik düşük olunca ağırıyomu
kötümü düşül olması

ağrı eşiğinin düşük olması kötü değil yani sen acıyı bende daha fazla hissediyosun cnaım bi yerinde felan terslik yok yani sadece hissediyosun acıyı onu demek istedim korkma hemen canım benim
ya bendekaçıcam çamaşırlarım çıktı canım kib kolay gelsin n sanada görüşrüz

merhaba kızlar gökçem tarih belli olmuş hayırlısı olsun canım..
ya girsemde fazla duramıyorum midem iyi değil

makberim hoşgeldin nasılsın canım
görmüyo değil hemen çıkyon ondan canım
geçmiş olsun neyin var
delü niye görmeyelim seniklava:

geçmiş olsun derincim. kardeşin nasıl oldu? umarım iyidir

çok sagolun kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için.
gittik doktora yarın sabaha 10 saatlik açlıkla kan testi istedi.
birde emziren annelerde kan şekeri düşmesi normalmiş.zaten normalde de düşer kardeşimin.yarın bakıcaz bakalım.
makbuşum geçmiş olsun noluyo sana böyle.dünde üşüttün biraz bence temizlikti alan derken.

kızlar birde burada heryer erken kapamaya başladı.kızılayda doktora gelip söylediler biz içerideyken.mesai erken bitebilir diye.
ne yazıkk, sel felaketi yine kapıda sanırım.Allahım yardım etsin herkese.
zemin katlarda oturanlar varsa nolur önleminizi alın.benim giriş kat korkuyordum bende ama çok şükür bi sorun olmadı yüksekte kalıyo ev çünkü.çok kötü yaaa inşallah yine aynı şeyler olmaz

gökçemmmm canımm şimdiden geçmiş olsun bebişim..sonu bebiş olsun bu işin tatlım benimŞeniz
he yaff avatar iyi ama cidden bende dün dikkat ettim memişler göriniyi sankimkaydirigubbakcemile3amann kalsın beyaaa çok belli degil:)))

neyse kızlar ben kaçıyorum şimdi içeri gideyim biraz.
valla nazar degmesin ama bugün iyiyim karnım hafif agrıyo başım agrımıyo en azından.bide orucumu bırakacaktım az daha yani tutmayacaktım bugün sahurda iyi degilim diye.ama Allah gayret verdi çok iyiyim şükür.hoşçakalın canlarım görüşürüz.Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…