derinim loçkam bei unutu canım
nasılsın kardeşin iyidir inşalah canım
allah yardımcımız olsun felaketler karşı cümlemizi korusun
derinim sen nasıl oldun
kızlar burda bir yağmur yağıyo anlatamam
kızz canım sevalim unuturmuyum sein ben.hepinize teşekkür ettim cano...acele çıktıgım için tek tek yazamadım canım benim.iyisin inşallah.sonuçları ne zaman alacaktın unuttum ben canım?
kızlar herkese hayırlı iftarlar diliyorum.Allah kabul etsin inşallah..
iftara abim geliyor eşiyle beraber ancak yetiştirdim yemekleri hepinizi kocaman öpüyorum
hee görinii vallahkaydirigubbakcemile3amannn olsun seksü karuyum ben dermişimmmmkaydirigubbakcemile3anammm yagmur mu yagıyor kız bizim burda başlamadı başlamasında inşallah(((insanları gösteriyo demin çok üzüldüm yine..bide imink bi kız kaybolmuş babasının elinden kayıp gitmiş daha 1 buçuk yasında:çok üzgünüm:
kızlar herkese hayırlı iftarlar diliyorum.Allah kabul etsin inşallah..
iftara abim geliyor eşiyle beraber ancak yetiştirdim yemekleri hepinizi kocaman öpüyorum
derinmim canım sonuçlar salı akşam 6 da çıkacak l
loçkam kalsaydı niçin değiştirdi ki caanım
bu da çok güzel bir avartaymış canım güle güle kulan
makberim sen nerelerdesin canım
günüm hoşgldin nasılsım canım neler yapıyon canım bugün sende yokytun
amanin ne guldum kendime :1rolleyes: bir baslik var arkadas erkek bebek isteyenlere namaz ve duayi oneriyor Masallah Allah istegini duymus ve yollamis kuzucuklarini. ama ben konuyu okurken bir kizim vardi, ardindan esim ikinci bebek istemedi beni korunuyor sandi erkek bebek sever diye erkek istedim, oldu ardindan sure gecti yine erkek istedim yine erkek oldu simdi de dorduncusu kizima kiz kardes olsun diye kiz istiyorum diye yazmis, Rabbim nazarlardan korusun gercekten, cani gonulden diliyorum bunu ama ben boyle seyler duyunca ve okurken farkettimki ben kolay hamile kalan ve doguran hanimlara cidden uzayli muamelesi yapiyorum :dance: aa ona da kalmis bunu istemis yaa bunu da hamile kalmis aaa dorduncuyu de rahat rahat buyuk bir sevincle nasil istiyor :dance: aa demekki bu dunyada isteyince hamile kalan kadinlar da var :sm_confused:
acaba kaderlerrinde anne olmak istedikleri vakit gelince Allah onlara istetiyor da ondan mi hemen kaliyorlar, haaa demek ben onceden istemeye basladim sorun burda :bbo: yaa resmen bu dusuncelere kapilarak okuyorum, cok guldum kendime :dilcikar: ciddi ciddi sasirarak okumama yani a.s ben demekki her kadinin zor hamile kaldigina inandirmisim kendimi :roflol: simdi dusunuyorum da ben de oyle isteyince hamile kalsaydim arkadas gb dorde kadar yapmak isterdim lülülülülülü
neyse arkadasin adini gecirdim hemen Masallahini deyip nazarlardan korunmasini dileyeyim