canım çok saol rabbim seninde yüzünü güldürür inş ya bide senle hiç karşılamadık konuşamadık inş herşey senin için güzel olur canım mucksssgökçecim dualarımız seninle allah yardımcın olsun
canım benim saolsın seninde ablan inş şimdi daha iidir yeni avatarda güzel haa fıstıkkgökçemmmm canımm şimdiden geçmiş olsun bebişim..sonu bebiş olsun bu işin tatlım benimŞeniz
he yaff avatar iyi ama cidden bende dün dikkat ettim memişler göriniyi sankimkaydirigubbakcemile3amann kalsın beyaaa çok belli degil:)))
canım afiyet olsun valla ben çıkmışım gelmişsin görmemişim datlum senikızlar herkese hayırlı iftarlar diliyorum.Allah kabul etsin inşallah..
iftara abim geliyor eşiyle beraber ancak yetiştirdim yemekleri hepinizi kocaman öpüyorum
of ya kimse gelmedi bende gidiyorum:gitme:
sevalim sonucun salı belli oluyomuş hayırlısı olsun canım
gökçe ranam sen ne durumdasın canımmerak ettim haber ver tamammı
hadi ben kaçtım yine uğrarım geceopuyorumnanaktan
okul yorucu değil aslında canım ama ben köyde görev yapıyorum ve her gün 30 km yolu git gel yoruluyo insan neyse haftasonu olduda dinlenirim birazcanom valla bildiğin gibiyim adetim bitti salı günü dr gün verdi laparaskopi ile histereskopi yapıcak hayırlısı ile inş sorun çıkmaz öyle işte canım sen nasılsın okul yorucu oluyomu eltimm
kızlar ben geldim daveteydik erken kalktım geldim ama kimseler yok
tatlım kalıntıları var hala..pasifigim sagolsun bi iksir önerdi çok iyi geldi bogazlarıma falan.öksürügümü kesti vücudumu rahatlattı.ama burmum akıyor hala hafiften.sen nasıl oldun canım?bu arada iksiri yazayımkaydirigubbakcemile3
bi tutam karabiber
bi tutam kırmızı acı biber
bi tutam kekik
nane
limon dilimleri
bide 3 tatlı kaşıgı kadar tepeleme bal.
bal hariç bunları kaynat 5 dk kadar.sonra dinlendir biraz sogumadan sıcaga yakın iç ama balı katmayı unutma canımyerimseniben
ya kızlar kötü haber var çok üzgünüm sena msnde yazmış erken doğum yapmış 25 haftalık 3 gün yaşamış bebeği vefat etmiş çok üzgünüm((((((((((((((
neee inanmıyorum yaa çok üzüldüm mafoldumbenya kızlar kötü haber var çok üzgünüm sena msnde yazmış erken doğum yapmış 25 haftalık 3 gün yaşamış bebeği vefat etmiş çok üzgünüm((((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?