Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

of ya kimse gelmedi bende gidiyorum:gitme:
sevalim sonucun salı belli oluyomuş hayırlısı olsun canım
gökçe ranam sen ne durumdasın canımmerak ettim haber ver tamammı
hadi ben kaçtım yine uğrarım geceopuyorumnanaktan

gökçecim dualarımız seninle allah yardımcın olsun
canım çok saol rabbim seninde yüzünü güldürür inş ya bide senle hiç karşılamadık konuşamadık inş herşey senin için güzel olur canım mucksss
canım benim saolsın seninde ablan inş şimdi daha iidir yeni avatarda güzel haa fıstıkk
kızlar herkese hayırlı iftarlar diliyorum.Allah kabul etsin inşallah..
iftara abim geliyor eşiyle beraber ancak yetiştirdim yemekleri hepinizi kocaman öpüyorum
canım afiyet olsun valla ben çıkmışım gelmişsin görmemişim datlum seni

canom valla bildiğin gibiyim adetim bitti salı günü dr gün verdi laparaskopi ile histereskopi yapıcak hayırlısı ile inş sorun çıkmaz öyle işte canım sen nasılsın okul yorucu oluyomu eltimm
kızlar ben geldim daveteydik erken kalktım geldim ama kimseler yok

okul yorucu değil aslında canım ama ben köyde görev yapıyorum ve her gün 30 km yolu git gel yoruluyo insan neyse haftasonu olduda dinlenirim biraz
inşallah güzelim yaaa sorun çıkmaz senin için dua edicem tatlım öpüyorumopuyorumnanaktan

ya arkadaşlar buraya saatlerdir eltimden başka uğrayan olmamış hayırdır inşallah nerde bu bizim kızlar acabaCADIARZU

cnm benım oksuruk gectıde benımde burnum akıo bırde bazen gıcık oluyo ama oksuruk olmadan sankı bogazımda brsey varmıs gıbı aman ılac kullandım ya antıbıyotık agır geldı vucudum kabar kabar oldu bugun de adet olmadım allahım yaaaaaa ya hamıleysemmmmmm ne olacak onca ılac kullandım:bbo:

selam kızlar geç oldu ama geldim nihayet..
abimlerle beraber çıktık evden arabanın anahtarı bozuldu yaa yaptırmak için
ben ve çocuklar onların evine gittim abimle kocişte anahtarı yaptırmaya..
ancak geldik evede ama sayfa pek ilerlememiş nerdesiniz

ya kızlar kötü haber var çok üzgünüm sena msnde yazmış erken doğum yapmış 25 haftalık 3 gün yaşamış bebeği vefat etmiş çok üzgünüm((((((((((((((

kizlar esim simdi bir espri patlatti koptum diyorki en kotusunden bir hesap yaptim 21 ayda yaklasik 40 milyar sperm senin yumurtanin yanina gitti de basara basara biri mi dolleyebilmsiti:))))))))) koptuk gulmekten gece gece nerden aklina geldiyse:))

ya kızlar kötü haber var çok üzgünüm sena msnde yazmış erken doğum yapmış 25 haftalık 3 gün yaşamış bebeği vefat etmiş çok üzgünüm((((((((((((((
neee inanmıyorum yaa çok üzüldüm mafoldumben
Allah sabır verin bitaneme yaa kelimeler düğümlendi boğazımdasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…