bir göğüsün digerinden kucuk olmasi ;(

esra_esra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
218
2
68
Kocaeli
Kizlar ergenlikden beri benim sol gogsum digerindn kucuk. Destekli sutyen giydigimde belli degil ama ciplakken belli oluyo :-P bi de bikini giydigimde cok rahatsiz oluyorum.
Sizlerde de boyle olan var mi ?

herkesin farklıdır zaten.vucut simetrik değildir olamazda.hangi kolunu kullanıyorsan o tarafda ki daha büyüktür.eğer farkı çok belli ise diğer kolunla yapacağın sporun olumlu etkisi olabilir.

meme asimetrisi kadınlarda çok görülen bir durum..tanıdığım bazı kadınlarda var ve çoğuda doktora gittiğinde bir memesindeki gelişim bozukluğunun genelde kist kitle vs sebebiyle olduğu teşhisini aldı..eğer aşırı bir asimetri varsa doktora gözükmen iyi olacaktır

bunda korkulacak hic birsey yokki gayet normal herkeste olan birse. ona bakarsan bir gozundedigerinden buyuktur dikkatlibakarsan gorursun. ve birelinde digerinden buyuktur.bu herkeste olan birsey. cocukken annemde farketmis bunu kadin dogum uzmanini aramis doktorun dedigi tek sey cocugunuz solak mi olmus. annemde evet demis. o yuzden sol tarafi sag tarafindan kucuk demis. tam bilmiorum ama biri buyuk biri kucuk bi daha bakmam lazim dikkatli bi sekilde :))) sanirim sag gogsum buyuk :)

Evet normalmis , cok da belli degl ama beni rahatsız ediyor. Ozellikle de bikini giydigimde genelde pareoyla geziyorum. ;)))))

yok canım abartıyorsun bunu senden baska kımse farkedemez dıkkatlı bakmadıkca yanına kadar sokulupta. herkesin oyle ayrıca. erkeklerde bile vardır bence bu :)))

Back
X