Orası zaten oyledir kesinBence kv kızıyla gelmiyor etmiyor diye konuştu yoksa durduk yere niye hani gelmiyorlardi diye bir cümle kurulur ki
O zaman çok bi görümce derdi yok bence sinsi kv derdi varOrası zaten oyledir kesin
Yok söylersem hem annesine hem kız kardeşıne sorar benimki Yedirmez beni huyunu biliyorumeşinize söyleyin ama görümcenize ve kv birşey demeyin, eşiniz de demesin sadece bilsin.
Tamam da ne bilim 3 gün oldu duyali hep o konuyu düşünüyorum3maymunu oynamak en iyisidir olay buyuk bir olay degil.
Yeme kendi kendini hiç boşver bizler bu kadar taktikca kafaya herşeyi kendimize evliliğimize oluyor olan bende çok taktım senin gibi şimdi daha geçen 3 gün önce duyduğum şeyi unutuyorum artık beynimi yedim düşüne dusuneTamam da ne bilim 3 gün oldu duyali hep o konuyu düşünüyorum
Günaydın kızlar.
Ben 2 yıllık evliyim bir görümcem var farklı şehirlerde yaşıyoruz. Gerekmedikçe pek birbirimizi aramayiz aramızda mesafe vardır. Ama yine de severdim kendisini hanim Hanımcik bir kızdır. Aynı yaştayiz.
Neyse konuya geliyorum geçenlerde annesi ile telde konuşuyor bende kvnin yanında oturuyorum telefondan ses duyuluyor. Kim var dedi kv de gam yok geldi dedi. GelmiyorDu hayret nasıl gelmiş dedi. Kv hemen konuyu degiştirdi.
Neyse bende çaktırmadim. AMa çok kafama takıldı eşime söylesem biliyorum onu arayacak ağzına ne gelirse soyleyecek. Sonra aralarını bozmuş olacağım. Nasıl bir tavır almalıyım sizce arayıp konuşsam mi görümcemi.
Not: genelde kv ye Her hafta gideriz
Ben onları dinlemedim ki kadın yanımda konuştu telin sesi açıktı bende yanında oturuyordum tv izliyorduk kv bana tvnin sesini kıs deyince duydum yok şimdi gelir hani gelmiyordu gibisinden seylerNe diyeceksiniz, sen annenle konuşurken ben kulak kabarttım duydum ne dediğini sen neden böyle diyorsun mu diyeceksiniz? O da annemle konuşmam sana ne oluyor istediğimi konuşurum der geçer haklı da. Ayrıca eşinin bu kadın muhabbetlerinin arasında ne işi var bu işr karışırsa asıl eşin hatalı olur. Her kadın dedikodusuna eşinizi dahil etmeyin sonuçta olan size olur.
Yok bariz dedikodu yapacaktı ama kısa kestibunda ne var ki, oylesine bile konusulmus olabilir. 3 gun takacak bi konu degil.
ben de arada annemle kardesimle konusurum kv ve kizi hakkinda.ama aramda buyuuuk bi problem de yok yani. klasik anne kiz sohbeti bence
Eşim hiç gitmek istemiyor işten Geç çıkıyor bide oraya mi gidecem dio haFTA da bi gece gidip kaliyoruz zatençok büyük bir olay değil klasik kv. Kızına hiç gelmiyor diye şikayet etmiş.
Eşine de ki az mı gidiyoruz acaba sana böyle birşey söyledimi öyle düşünüyorsa üzülürüm falan de.
Ama tabi eşin her gün gitmek isteyebilir bu sefer tutumu nasıldır bilmiyorum
Yok canım eşime şikayet zaten etmem ama ne bilim hani hiç gitmiyor olsam falan neyse açıkçası kırıldımBence durduk yere konu büyümesin. Eşine falan söyleme gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?