Bir görümce derdi de benden

Anne kız arasındaki sohbet size ne oluyor anlamadım.. Kötü birsey de dememiş. Eşime soylersem arar onu laf eder de ne? Sen esiysen o da kardeşi. Kulak kabartmayin tlf gorusmelerine o görüşme onlara özel

bunda ne var ki?
eşin neden arayıp ağzına geleni söyleyecek
hiçbirsey yok bunda
abartmayın ltf

Boşver kimseye birşey deme herkese her bildiğimizi söylesek ohoooo ..
Cahillik mutluluktur boşver
Aman sen gelmiyo ol nolur yani ne kadar hayatını etkiliyor ki

iyi de bu annesinin şikayetlendiğini gösterir

bu durumda eşinize ben üzüldüm acaba annene az mı geliyor gidip gelmediğimiz

malum hayat zor yoruluyoruz ama o benim mi gitmek istemediğimi düşünüyor acaba vs diyebilirsin adama göre

ama çoğu erkek bunu anlamaz bile kötü bir şey dememiş ki der geçer

Eşimi hep ben zorlarm gidelim die eşim mesafe uzak oda ancak hafta sonu gidip gelmek istiyor ben zaten kv nin laf yaptığının farkindayim

Eşimi hep ben zorlarm gidelim die eşim mesafe uzak oda ancak hafta sonu gidip gelmek istiyor ben zaten kv nin laf yaptığının farkindayim

O zaman sen gidelim dediğinde gitmeyelim derse anlatırsın ana bak onlar benim Hakkımda böyle konuşuyorlar diye

Şimdi anlatırsan hoş olmaz yeri ve Zaman'ı gelince söyleyip susacaksın

Şikayet değil bilgi verme gibi

Artik birine birsey demeniz sacmalik olur.zaten cok buyuk bir meselede degilki..
O an sorsaydiniz kv ye belki olurdu.
Hani "anne istemeden kulak misafiri oldum neden boyle soyledi anlamadim?"gibi..
Ama gecmis artik..ustunde durup kafaya takilacak birsey degil bence

Eşim gitmek istemiyor onlar da muhtemelen benim gitmek istemediğimi düşünüyor

Ama yine de gidiyoruz yani haftada bir gün falan yedi yirmi dört kv nin yanında oturacak değilim

Bunda takılacak bişey yok. Boşverin eşinize söylemeyin. Söyleyecekte bişey yok zaten. Bizlerde eşimizin ailesiyle ilgili iyi kötü olumlu olumsuz şeyleri yakın gördüğümüz insanlarla konuşup dertleşiyoruz. Onlarda ana kız konuşmuşlar. Belliki kayınvalideniz daha sık belkide eşiniz olmadan gündüzden oturmaya gelmenizi bekliyor. Öyle bişey söylemiş. Size bununla ilgili olumsuz bişey demedikleri sürece duymamış gibi davranın.

Yok söylersem hem annesine hem kız kardeşıne sorar benimki Yedirmez beni huyunu biliyorum
Yahu ne güzel bi eşiniz var. Ortada ciddi bi şey yok işte susun. Fena bi durum olduğunda eşiniz müdahil olur zaten. Ayrıca görümce napmış ki kaynana sinsi.

Bence bir şey yok bunda ya. Siz annenizle hiç konuşmuyor musunuz böyle şeyler olabilir. Kötü bir şey dememiş ki

Yahu ne güzel bi eşiniz var. Ortada ciddi bi şey yok işte susun. Fena bi durum olduğunda eşiniz müdahil olur zaten. Ayrıca görümce napmış ki kaynana sinsi.
Öyledir Kocam sağolsun kp kv yi çok edilmiş zamanında çok o ben karimi asla yedirmem dio

Zaten ben kıza bişey demiyorum kv demese o nereden bilecek ki

Öyledir Kocam sağolsun kp kv yi çok edilmiş zamanında çok o ben karimi asla yedirmem dio
Helal olsun vallahi ne güzel bi eş. Ama olur olmaz her şeyde eşinizi araya katmayın. Zaten önemli bi mevzu da olsa eşiniz sizi kolluyacağı zaman " napıcaksan ne diyceksen kalplerini kırmadan yap" deyin. Hem size verdiği değer daha da artar hem ailesini kırmamış olur. Anne baba kalbi kırmaktan çok korkarım ben biz evladız.. o yüzden yanlış bile yapsalar tatlılıkla uyarmalıyız can yakarak ağzımıza geleni sayarak değil..

En ufak bişeyi eşinize söylerseniz dırdırcı olursunuz ve zamanla normal konu haline gelir bi köşeye yazın dursun biriksin toplu söyleyin ben sustum hep ama daha ne kadar dayanıcam senin hatrına deyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…