Bir görümce derdi de benden

Demek ki görümcen çokta cici bir kız değilmiş arkandan olumsuz konuşıyor tabiki mesafeyi fazlalaştırırdım olanıda eşime söylerdim

Eşinizle anlatılacak bişey yok bence. Hiç büyütmeye gerek yok.

Eşime anlatmayı zaten düşünmüyorum burda önemli olan ben gittiğim halde gitmiyor gibi görünmem hem onlar koyde yaşıyorlar hr gün gitme şansım yok

Eşime anlatmayı zaten düşünmüyorum burda önemli olan ben gittiğim halde gitmiyor gibi görünmem hem onlar koyde yaşıyorlar hr gün gitme şansım yok
O zaman sizde artık gitmeyin neden gelmiyrsun dediklerinde gelsem bile gelmiyor diyosunız deyin. :)

Kv gorumce de anne kiz oldugu icin her anne kiz kadar dedikodu yaparlar iste :) sen gorumceni sevsen de kv ile seni cekistirirler canim yapacak bir sey yok.

Her hafta gidiyormuşsunuz bunu az buldular herhalde arkanızdan konuşmuşlar birazcık . Bence hiç gerek yok şöyle böyle demeye çok takılmayın olayı unutun gitsin . Kv de ye de her hafta gitmeyin ne gerek var .

esıne soyleme hıc
kayınvalıde sınsı
gelmıyor dıye hakkında konusuyorsa
bır ara gorumceyle karsılastıgınızda
bı turlu gorusemıyoruz hıc gelmıyorsun her hafta annendeyız sende gelsene de olsun bıtsın

Malesef o uzak şehirde

Eşiniz sizi savunan biriymiş öyle demişsiniz bence akıllı davranın durduk yere söylemeyin bunu tam KV gidecekken diyinki bizde gidiyoruz ama annen pek gittiğimizi düsunmuyor diyin o zmn Eşiniz sorar zaten hayırdır flan diye kız kardeşinin söylediği cümleyi kullanırsınız laf yerine oturmuş olur profesyonel olun gerçi ben hic başaramadm ama

Şu görümcelerin her moka maydanoz olmasindan da gına geldi sana ne ya ister gelir ister gelmez ister haftada gelir ister senede..kendi evliyse kac gun gidiyor acaba kaynanasina yada adam yerine koyuyor mu esinin ailesini?

burda garip ve buyutulecek birsey yok..bende ne soylemis acaba diye girip baktim.onemsizmis

Benim eşim olsa böyle bir durumda, sen ne kadar fesat bir insansın diye bana ağzına geleni sayardı eminim. Onların arası değil bizim aramız fena halde bozulurdu.. Onların arasında demirden bağ var, bizim aramızda pamuk ipliği... Yani ben bı durumda asla bit şey söylemezdim. İçime atar ve hem eşime hemde görümceye bilenirdim...

Buyutulecek bir durum yok. Biri ana-kiz, biri el kizi sonucta. Mutlaka senin dedikodunu yapiyorlardir. Gelin dedikoduau asla yapmadim diyen kaynana-gorumce bence yoktur dunya uzerinde. Kotu bir sey dememis hem bosver takilma. Millette ne gorumceler var iftira atani mi aratsin araya fitne sokani mi? Dert etme.

Orası öyle tabi benim takildigim nokta onluk bir durum yok ona ne oluyorsa artık bi süre izlemede kalıcam bakalim

Şu görümcelerin her moka maydanoz olmasindan da gına geldi sana ne ya ister gelir ister gelmez ister haftada gelir ister senede..kendi evliyse kac gun gidiyor acaba kaynanasina yada adam yerine koyuyor mu esinin ailesini?
Hiç sanmıyorum ya neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…