cnm allah tasıyamayacagı yükü yüklemez kuluna bi süre sonra alısıyosun benim dügünümde tanısıp evlenip cocugu olan üc cift varKısmet yani hayırlı zamanı bekliyodur bebegin
haklısın cnm rabbim hiç ama hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın.allahın izniyle hepimiz hamiş olalım...
ınsallahBence Böyle beklemelisin
şöyle beklesem daha iyi olacak:118::118::118::118:
tamam kız tiviti yarın hesaplıyım da kendimce bir bat sabah yazarım :)
şimdi herkese sevgilerimi yolluyorum
iyi uykular
moralleri bozmak yok
pozitif olmak var
Cnm ben ovulasyon testine güvenmiyom nedense gecen ay pozitifi gördüm ama o ay yumurtam bile gelismemis... Krem gibi beyaz renkte olan akıntıya diyosan o degil cnm bunun rengi beyaz aynı yumurta beyazı renginde ve kıvamında yapıskan yani ve bu sürekli gelmez beyaz akıntı günlerce sürebilir bu onun gibi degil
Bu ay bekleyen kimler var.. Benden gecti
Tamam o zaman listeye girmek isteyenler yazsin yasini bekledigi tarihi filan yarin aksam yapayim
günaydın prensesler neler kaynatmışınız böle yeni arkadaşlar gelmişne güzell bizim bir anahtarımız vardı eşimde o anahtarı kaybetmıs k.v kaldık zönk
aman allahımm nasılsın pekiii
Günaydın kızlarMutlu huzurlu günler geçirelim inşallah.
günaydın topiğimizin ilk annesii yesinler seniii napıyosun mercimeğin nasıl
ii canım dün k.v evimi özledim bir günde buarda hangi sehirsedin devremaynı dönem geliniyiz ya
Günaydın ŞirineMercimek naapsın, meraktan orta yerinden çatlatıyor annesini; bütün belirtiler kesildi bir anda, bir şey mi geldi başına diye endişelendiriyor annesini.
Şu ultrason aletinden eve alasım geliyor, ne güzel olurdu, bebeklerimize bakardık, yumurtalarımıza bakardık
Sizler nasılsınız kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?