Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

INSALLAH canim evet kücügüm ama bak 3 sene gecti bile..

Oluyomus cnm benim hic zamanında olmaz ki zaten :) sor tabi cnm

hııı adetin düzensiz o zaman öylemii? yumoş gününü tutturamadığın için mi ne zamandır bebiş gelmiyor yoksa başka bi sebebimi var, bide ne gibi belirtileri var tam olarak yumoş gününün nasıl oluyo

ne sordu bee

Bende iyiyim cok sükür cnm ne zamandır bebis istiyosun hangi ildesin

en yeni benim herhalde :)
ilk bu ay başladık denemeye
ama prolaktinim yüksek çıkmıştı daha önce,engel oluyormuş diye biliyorum gebeliğe
bir de adetlerim hep ileri atıyor günü belli olmuyor
o yüzden kendimi olmayabilire hazırlıyorum

ha Edirnede yaşıyorum bir de

Son düzenleme:

Adetim düzensiz cnm yetmis günü bile gördüm sen tahmin et gerisini esimde varikosel vardı ameliyat oldu ama cok artıs olmadı ikimizde de problem var yani cnm belirtiler degisiyo en büyükbelirtisi sümüksü bi akıntı yani böle wcye girince eline geliyo kasıgın bir tarafında yada iki tarafında ama en büyük belirtisi akıntı cünkü yumurtlama günlerinde akıntı cok artıyo

Hmm sende benim gibisin kız bende adet günümü kestiremiyom hep degisken yani cnm bir mesajda yasım kücük yazmıssın merak ettim kac yasındasın bende adanadayım

şu yumurta akı kıvamındaki akıntı dimi
beyaz renkli,krem gibi olan değil kanımca

Hmm sende benim gibisin kız bende adet günümü kestiremiyom hep degisken yani cnm bir mesajda yasım kücük yazmıssın merak ettim kac yasındasın bende adanadayım

ben de kestiremiyorum
o yüzden bu ay olmazsa diğer ay ateş ölçme ve akıntı ile takip edicem artık

öyle mi yazmışım hatırlamadım :) 27 yim

bu arada incir kürüne de el atıcam içiçem ilk bardağını yatmadan önce

şu yumurta akı kıvamındaki akıntı dimi
beyaz renkli,krem gibi olan değil kanımca

Krem renkte olan ayrı cnm bu renksiz iki parmagının arasında sümük gibi uzuyo ayyy bunu yazarken gülüyom ama genellikle kontrol etmesende eline gelir böyle iki parmagının arasında uzar

teşekkür ederim tatlım, Allah yardımcınız olsun, teknoloji gelişti artık.. bende ovu testi sipariş verdim şimdi bakalım bu ayda onunla uğraşcam galiba

Krem renkte olan ayrı cnm bu renksiz iki parmagının arasında sümük gibi uzuyo ayyy bunu yazarken gülüyom ama genellikle kontrol etmesende eline gelir böyle iki parmagının arasında uzar

beyaz koyu kıvamda olan değil mi hay ALLAH yanlış mı öğrenmişim anlamadım

biraz garip sordum galiba umarım seni kırmamışımdır
Allahtan ümit kesilmez dediğin gibi
zaten üzüntü stres beraberinde başka rahatsızlıklar getiriyor
eminim şekerinde öyle çıkmıştır
ne diyim Allah ım tez zamanda kavuştursun yavruna
ama çok da üzme kendini olur mu?

Ayy pardon ben twetyle karıstırdım cnm yaaa inciri biz zeytinyagında bekletip yiyoduk esimle ates ölcme en dogru yöntem bence testler de yanıltıyo akıntı da nadiren yanıltıyo

iyi gecelerr kızlaar bebişli gecelere inşallaahhh

kardeşimin eşinde pcos vardı 5 senelik evliler olmuyor diyordu
doktorları tedavi olmadan bebeğiniz olmaz demişler
ama oldu HAMD olsun şimdi 25 günlük çok tatlı bir yeğenim var
Allahım sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin bahtı açık olsun İnşallah
tedavi olmadan kendiliğinden hamile kalmış hatta 2 aylıkken öğrendiler hamileliğini
yani doktormuş bitki kürüymüş otmuş ilaçmış hep hikaye
elbette armut piş ağzıma düş demiycez sebeplere sarılıcaz

yanlış öğrenmişsin

Ayy pardon ben twetyle karıstırdım cnm yaaa inciri biz zeytinyagında bekletip yiyoduk esimle ates ölcme en dogru yöntem bence testler de yanıltıyo akıntı da nadiren yanıltıyo

no problem :)

Cnm ben ovulasyon testine güvenmiyom nedense gecen ay pozitifi gördüm ama o ay yumurtam bile gelismemis... Krem gibi beyaz renkte olan akıntıya diyosan o degil cnm bunun rengi beyaz aynı yumurta beyazı renginde ve kıvamında yapıskan yani ve bu sürekli gelmez beyaz akıntı günlerce sürebilir bu onun gibi degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…