Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

yok canım ne kırılıcam :)
insanız işte herşey gibi bu durumada alışılıyormuşş....
Allah beterinden korusun
her halimize şükürler olsun :)

ne güzel

benim de komşumda ilk bebeğinden sonra pco çıkmış
öncesinde yokmuş sorun
aylarca adet görmediği bile olmuş
şimdi 2.bebeği de 5 aylık
olmucak diye korktum diyor ama olmuş işte Allahın hikmeti

allah in izniyle olursun canim karamsar olma..

çok uzun zamandır beklemiyorum aslında.daha çok bekleyenler var nasıl dayanabildiler bilemiyorum.allah sabrını veriyo demekki.inşalah önce en uzun bekleyenlere nasip eder mavlam sonrada benim gibi bekleyenlere....

çok uzun zamandır beklemiyorum aslında.daha çok bekleyenler var nasıl dayanabildiler bilemiyorum.allah sabrını veriyo demekki.inşalah önce en uzun bekleyenlere nasip eder mavlam sonrada benim gibi bekleyenlere....

Canim stres yapma alisiyor insan en guzeli sabredip beklemek,
kendini yemenin yarari yok zarari var aslinda streste en buyuk dusman,
olmayacak diyede dusunme AMIN

Cnm Allah tasıyamayacagı yükü yüklemez kuluna bi süre sonra alısıyosun benim dügünümde tanısıp evlenip cocugu olan üc cift var kısmet yani hayırlı zamanı bekliyodur bebegin

Bu ay yeni çalışmalara başlıyoruz.dua edin noluurr.rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıklısından ve hayırlısından kısa zamanda...mendilimi attım böyle bekliyim bari .

Bu ay yeni çalışmalara başlıyoruz.dua edin noluurr.rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıklısından ve hayırlısından kısa zamanda...mendilimi attım böyle bekliyim bari .

INSALLAH Bence böyle beklemelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…