çalışıyomusun kib ben yeşil fasulye birazcık haşlayıp dolaba koyacam domatesleri biraz pişirdik görümcemle poşetlere koyduk onlarıda dolaba attım nohut haşladım poşetere koydum pilavlara koyayım yemek yapayım diye domatesli turşuda yapacam süs biberli varya ondan yapacam inşallah
barbunya ve közlenmiş biber koyduk sadece dondurucuya
bir de kayınvalidem domates rendesi yapmış kavanozlara sağolsun :)
şu anlık başka bişi yok
bir de turşu yapar kayınvalidem ona daha var herhalde
valla bu ara işsizim heraldedomates kavanozda mı buzluktamı iyi oluyo ben hiç yapmadımdaa, maşallah sana
Nohut bir ara ben de haşlıyim,dediğin gibi pilava çorbaya koymak için iyi oluyor
eşim camları siliyormuşçok şanslıyım ben ya
o yüzden benim de perdeleri tülleri yıkamam gerekicek.
planım öyleydi kışa doğru yıkarım diyordum
valla bu ara işsizim heraldedomates kavanozda mı buzluktamı iyi oluyo ben hiç yapmadımdaa, maşallah sana
evle aran nasıl bitter ?
Ay kızlar yazdıklarınızı okudum okudum, kendimden utandım vallaNe maharetlisiniz ya siz, ben niye azıcık size çekmemişim?
Bu arada yok mu İstanbul'lu aramızda, ben bu yaban ellerde yalnız mıyım yani
Yine kaynatmissiniz kislarlardan bahsedilmis,
cam siliyormus eniste way way bizimki bardagini kaldirmaz anacim
oyy kıyamam bitterle yakınsınız sanırım
bendede aynısından vat tweetycim cok zor vala allah yardımcımız olsun konuyu dağıtıyoruz topikte herseyden bahsediyoruz
Bir yerden tutturur muyum kianne tarafından Balıkesir'li, baba tarafından İzmir'li oluyoruz biz de Ankara'da da üniversite mevzuları; ben de bir yerden hemşehri olayım ya noolur
Kızlar çok iyi oluyor valla böyle havadan sudan, okurken bile içim rahatlıyor, kafam dağılıyor; oh iyi ki bulmuşum burayı
Bir yerden tutturur muyum kianne tarafından Balıkesir'li, baba tarafından İzmir'li oluyoruz biz de Ankara'da da üniversite mevzuları; ben de bir yerden hemşehri olayım ya noolur
Kızlar çok iyi oluyor valla böyle havadan sudan, okurken bile içim rahatlıyor, kafam dağılıyor; oh iyi ki bulmuşum burayı
tutrmaya calısıyom kuzum ama cıkmıyobizde dost oluruz tabi ya hersey olacağına varır hem kafayı dagırmak lazım hep bebiş hem kocayı bastan asık olmak ne oluyomusuz güler yüzlü sempatik sorunlarla mücadele eden kızlar olcaz
heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?