Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

valla bu ara işsizim heralde domates kavanozda mı buzluktamı iyi oluyo ben hiç yapmadımdaa, maşallah sana

Nohut bir ara ben de haşlıyim,dediğin gibi pilava çorbaya koymak için iyi oluyor

eşim camları siliyormuş çok şanslıyım ben ya
o yüzden benim de perdeleri tülleri yıkamam gerekicek.
planım öyleydi kışa doğru yıkarım diyordum

valla bu ara işsizim heralde domates kavanozda mı buzluktamı iyi oluyo ben hiç yapmadımdaa, maşallah sana

bence kavanozda ama tab
i cok sıcak yerlerde olmuyo bide kavanoz yoktu görümcemle öle yaptık yok kuzum ya cok boşladım kendimi evi gecen ay bu bebk olayı beni yıprattı o hataları bir daha yapmayacağım tek yörüngem bebk yapmayacağım ama çabalayacağımda saçlarıma gölge attrdım eşime sürpriz yaptım cok sasırdı hosuna gitti bence güzel olmuş dedi gecen ay takmısıtım kendime bakmıyom eve bakmıyom gece gündz bebek su belirtim mmi var bu belirtimi var hepsini yasadım belirtilerin ama hcbişi çıkmadı

vala ne güzel benim eşim hc beceremez cok dağınık

poşette de olur canım
ben kendim koydum biberli,menemenlik diyorlar.
hafif yağda biberleri çevirip sonra domatesi ekleyip biraz da onları yumuşatıp soğuyunca poşetleyip atıyorsun.

evle aran nasıl bitter ?

evle aram iyidir canım
yetişmeye çalışıyorum işte her şeye

Yine kaynatmissiniz kislarlardan bahsedilmis,
cam siliyormus eniste way way bizimki bardagini kaldirmaz anacim

Ay kızlar yazdıklarınızı okudum okudum, kendimden utandım valla Ne maharetlisiniz ya siz, ben niye azıcık size çekmemişim?
Bu arada yok mu İstanbul'lu aramızda, ben bu yaban ellerde yalnız mıyım yani

Ay kızlar yazdıklarınızı okudum okudum, kendimden utandım valla Ne maharetlisiniz ya siz, ben niye azıcık size çekmemişim?
Bu arada yok mu İstanbul'lu aramızda, ben bu yaban ellerde yalnız mıyım yani

oyy kıyamam bitterle yakınsınız sanırım

oyy kıyamam bitterle yakınsınız sanırım

Bir yerden tutturur muyum ki anne tarafından Balıkesir'li, baba tarafından İzmir'li oluyoruz biz de Ankara'da da üniversite mevzuları; ben de bir yerden hemşehri olayım ya noolur
Kızlar çok iyi oluyor valla böyle havadan sudan, okurken bile içim rahatlıyor, kafam dağılıyor; oh iyi ki bulmuşum burayı

Ben ankaraliyim madem orda okuduysan.. ama simdi yurt disindayim..

tutrmaya calısıyom kuzum ama cıkmıyo bizde dost oluruz tabi ya hersey olacağına varır hem kafayı dagırmak lazım hep bebiş hem kocayı bastan asık olmak ne oluyomusuz güler yüzlü sempatik sorunlarla mücadele eden kızlar olcaz

Şirinem napiyoon.buralardamisin

ayy kızlar süpersiniz vallaa iki dk kaybolmayayım aklım burda kalıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…