Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

adanada yaşıyom devrem

adananın neresi ? benim en yakın arkadaşlarımdan biri adanalı ceyhandan, üniversitede çok arkadaşım vardı adanalı severim Adanalıları :) adanalıq allahın adamıyıq derlerdii devrem vayybee

canım hiç endişelenme mercimeğin büyüyecek inşallah kalbini freah tut keseni ne zamn görecen canım

adananın neresi ? benim en yakın arkadaşlarımdan biri adanalı ceyhandan, üniversitede çok arkadaşım vardı adanalı severim Adanalıları :) adanalıq allahın adamıyıq derlerdii devrem vayybee

devrem ben adana geliniyim eşim adanalı buarada okudum aslen Malatyalıyım ailem orada adana güzel devreciğim ama cok sıcak yazı anlatamam ama ucuz kışıda ucuz yakacak derdin felan yok insanları biraz agır abiler ama iiler benim kuzenimde zonguldakta dayımda zonguldakta oraya yerleştiler cok sevdiler yağmurluymuş ama insanları cok ii diyolar canım

ayyyy malatyamı sen süpersin devrem fazla açılamıyorum, gerçekten tanınıcaaaz galibaaa temmuzda malatyadaydım süper bi memleket... nasıl çektik birbirimizi tek kalan bebişler

belki ilerde bu teknoloji çıkar kızlar ne dersiniz 2. çocuklarımıza oradan bakarız

ilk mahallede bir kişi alır diğer kadınlar gelir iki dakika bebeğime bakabilir miyim falan diye ev oturmasınaa...

ya da şöyle acaba bu ay hamilemiyim diye kendi kendimize ultrasonda oohh süpeeerr

ayyyy malatyamı sen süpersin devrem fazla açılamıyorum, gerçekten tanınıcaaaz galibaaa temmuzda malatyadaydım süper bi memleket... nasıl çektik birbirimizi tek kalan bebişler

ben bu topiği cok sevdim yaaa kanım kaynıyo vala

tiviti gelince görsün

yaşımı biliyorsun zaten bıcırıkçım
batım ekim 10 diyorum

çünküm o civarlarda gelmesi lazım inşallah gelmez

ya kızlar kışlık hazırlıklıklarınızı yapıyomusun buralar evi boşladım ama toparlamam lazım ne kadar dinç olursak düzenli evcil olursak kocişlerimizde o kadar bağlanır tek stress bebek olmasın cunku onlarda geriliyo :18:

twett msjj ozamnnnn yaşım 28 batım 9-13 arası bugünlerde kırmızılardayım daha :26:

ben hazırlık yapmadım ne yapsam diye karar veremiyorum, keşkkeee fikir veren olsa hıhhhhh

çalışıyomusun kib ben yeşil fasulye birazcık haşlayıp dolaba koyacam domatesleri biraz pişirdik görümcemle poşetlere koyduk onlarıda dolaba attım nohut haşladım poşetere koydum pilavlara koyayım yemek yapayım diye domatesli turşuda yapacam süs biberli varya ondan yapacam inşallah

barbunya ve közlenmiş biber koyduk sadece dondurucuya
bir de kayınvalidem domates rendesi yapmış kavanozlara sağolsun :)

şu anlık başka bişi yok
bir de turşu yapar kayınvalidem ona daha var herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…