ultrasonsuz ev bebişsiz göbek kalmasın o zamannn
ALLah nazarlardan korusun tatlım bebişiniii
Amin canım.
Allahım hepinizin göbüşlerini bebekle doldursun inşallah, burdan hep beraber takip edelim susamlarımızın tosuncuk oluşunu
bana günaydın diyeceeek kimse yookk uykucu güzeller siziii
günaydınmutlu huzurlu sabahlar
Günaydın kızlarMutlu huzurlu günler geçirelim inşallah.
adanada yaşıyom devrem
Günaydın ŞirineMercimek naapsın, meraktan orta yerinden çatlatıyor annesini; bütün belirtiler kesildi bir anda, bir şey mi geldi başına diye endişelendiriyor annesini.
Şu ultrason aletinden eve alasım geliyor, ne güzel olurdu, bebeklerimize bakardık, yumurtalarımıza bakardık
Sizler nasılsınız kızlar?
adananın neresi ? benim en yakın arkadaşlarımdan biri adanalı ceyhandan, üniversitede çok arkadaşım vardı adanalı severim Adanalıları :) adanalıq allahın adamıyıq derlerdii devrem vayybee
ultrasonsuz ev bebişsiz göbek kalmasın o zamannn
ALLah nazarlardan korusun tatlım bebişiniii
devrem ben adana geliniyim eşim adanalı buarada okudum aslen Malatyalıyım ailem orada adana güzel devreciğim ama cok sıcak yazı anlatamam ama ucuz kışıda ucuz yakacak derdin felan yok insanları biraz agır abiler ama iilerbenim kuzenimde zonguldakta dayımda zonguldakta oraya yerleştiler cok sevdiler yağmurluymuş ama insanları cok ii diyolar canım
belki ilerde bu teknoloji çıkar kızlar ne dersiniz 2. çocuklarımıza oradan bakarız
ayyyy malatyamı sen süpersin devrem fazla açılamıyorum, gerçekten tanınıcaaaz galibaaatemmuzda malatyadaydım süper bi memleket... nasıl çektik birbirimizi tek kalan bebişler
çok deşifre etmeyelim kendimizi
ya kızlar kışlık hazırlıklıklarınızı yapıyomusun buralar evi boşladım ama toparlamam lazım ne kadar dinç olursak düzenli evcil olursak kocişlerimizde o kadar bağlanır tek stress bebek olmasın cunku onlarda geriliyo :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?