Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

23yasindayim 2yillik evliyim yarin evlilik yıldönümum:123: 15aydir bebek istiyoruz on aydir dr gidiyorum agustos 27de hsg cektirdim temiz cikti veeeeee en onemlisi dun bat gunumdu daha regl olmadim test yapmaya cesaretim yok:18:

vala ne güzel benim eşim hc beceremez cok dağınık

Yine kaynatmissiniz kislarlardan bahsedilmis,
cam siliyormus eniste way way bizimki bardagini kaldirmaz anacim

yapıyor sağolsun hiç sormadı bile bana:)

Ay kızlar yazdıklarınızı okudum okudum, kendimden utandım valla Ne maharetlisiniz ya siz, ben niye azıcık size çekmemişim?
Bu arada yok mu İstanbul'lu aramızda, ben bu yaban ellerde yalnız mıyım yani

ben yakınım sana en azından hem memlekere hem de yaşadığım yer bakımından

23yasindayim 2yillik evliyim yarin evlilik yıldönümum:123: 15aydir bebek istiyoruz on aydir dr gidiyorum agustos 27de hsg cektirdim temiz cikti veeeeee en onemlisi dun bat gunumdu daha regl olmadim test yapmaya cesaretim yok:18:

acele etme biraz bekle inş gebesindir

kib bazen evde olmak güzel cunku böle yıpranıyosun

canım atanmayan bi öğretmenim ben, kaç senedir de çalışıyorum bu sene kaldım mı evde
çok yordum kendimi, zaten o şartlarda bebek zordu biraz şimdi evde işimi yapıyorum evimi bol bol temizliyorum, bide bebişimizi bekliyorum, bi süre evde durabilirim diye düşünüyorum bakalım, sonra yine çalışcam şimdilik ara verdim gibi bişey

Ben ankaraliyim madem orda okuduysan.. ama simdi yurt disindayim..
ucundan kıyısından tutturduk Eğer doktorun da itirazı olmazsa bu cuma gidiyorum yine Ankara'ya, kayınbiraderimi evercez
Allah daha büyük sorunlar vermesin canım, güler yüzlü olalım, pozitif olalım
Sirinecim daha önce sormuşsun keseyi ne zaman göreceksiniz diye, kaçırmışım onu... Gördük teyzeleri gördük, kesemiz de yolk kesemiz de yerindeydi cuma günü çok şükür. Hatta küçücük bir pıtpıt da gördük böyle seğirme gibi. Cuma tam 5 hafta 0 gün diyordu ultrasonda, durup durup resmini açıp bakıyorum susamcığımın.

branşın ne canımm
benim ingilizce,özeldeyim ben de

Tek cizgi görmekten biktimmm

Girgir var samata var dediler kostum geldiiimm

Ayni yaastayiz oo seninki daha heycanliymis ilk senin bati bekliyoruz desene
Hadi INSALLAH .. gecikirmiydi adetlerin böyle :26:

branşın ne canımm
benim ingilizce,özeldeyim ben de

teknik öğretmenin canım, Allah hepimizin yardımcısı olsun, bende özel di ücretliydi ordan oraya canım çıktı, iki aydır dinleniyorum kocamın parasını yiyeyyim azıcıkk

Ne güzel hayirli olsun INSALLAH

Ayni yaastayiz oo seninki daha heycanliymis ilk senin bati bekliyoruz desene
Hadi INSALLAH .. gecikirmiydi adetlerin böyle :26:

oh ohhh batı geciken vaar kızlaar koşuunn haydi güzel haberlere inşallaaaahhh

canim pkoluyum on aydir tedavi goruyorum dedim ya bu on ay icinde bir kez gecikme oldu...

hiii anladim canim gecmis olsun INSALLAH bu sefer olmustur bebis vardir elbet zamani...

bogazlarim sismis sanki yutkununca bi tuhaf hissediyorum,havalarda bayagi sogudu oralarda nasil kizlaaaaaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…