- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
insanlar çok gereksiz bazen , çocuk düşünmüyoken bile çocuk yapın çocuk yapın diyenlere gıcık oluyodum, sanki çocuk yapınca parasını onlar vercek veyahut senin durum öyle bile olsa belki müjdeyi sen vermek istiyosun üstüne vazife sanki
benim kaynana da önce ev alın sonra çocuk yapın diyo ev almak 10 yıl yaş olcak 37 menopoza girmemi bekliyo sanırsam
bitterim hiç deme yine benm basımın altından çıktı ya öyle çok utanıyorum kiiiiiiiiii
kızlar benim çekmecemde rahmetli anneannemin ördüğü bebiş yeleği var duyuro bakalım kullanmak nasıp olacak mı biri mavi diğeri beyaz renkte
ay yarabbim yanıyomusunuz ne demek ki
yansak çocuğu ertelerdik diyivereydin
bazı insanlar cidden gereksiz
biz eşimle kimseye söylemedik bebek istediğimizi, olunca haber veririz diye düşünüyorum
ilk 3 aya kadar sadece ailelerimiz bilcek sonrasın da herkese yaycaz
benım doktordan geldıgımı bılıyorlrdı anam sımdı ınsanlardan bısı saklayamıyorsun kı zaten yalan solemeyı beceremem soru soruyorlar bende pat dıye dusuverıyorum yapcak bısı kalmıyor dunde konu konuyu açtı sölemek zorunda kaldım ama cıdden çok çırkın bır davranısss yanmak kelımesını ben ılk defa ondan duydum bunu soleyenınde yaşı benden buyukk
ben de daha kimseye demedim,hele ki kv ye hayatta demembir tek ablama söyledim,bir de yakın komşularıma dedim istiyoruz artık diye onlara bile demesem olurmuş :44::44:
sen çok terbiyesizsin
ya öyle deme lütfen zaten çok utanıyorumm
doğğru söluyorsun bende umursamıyorum zatençok terbiyesizce evet , napçan artık umursama herkes ayrı bişi demeye akıl vermeye çok meraklı ,
ben de daha kimseye demedim,hele ki kv ye hayatta demembir tek ablama söyledim,bir de yakın komşularıma dedim istiyoruz artık diye onlara bile demesem olurmuş :44::44:
benımdeannem biliyor bırde kuzenım esım çalıştıgı ıcın kuzenımle gıdıyorumdoktoruma başka kımseye solemedım bıde sıx bılıyorsunuzzz
ayyy çatlaklaaar azıcık dışardan izleyeyim dedim ne konuşuyolar, kayınvaliden girdiniz komşudan çıktınızzz ne çekmişsiniz bee kuzularımmm
dedikodu dedikodu nasıl bulduk birbirimizii bilmememmm
aslında her şey demirbaşın altından çıkıyo yok çarşaflar falaaann bende ona uymuşum kağıt havlular falaaann
aslında her şey demirbaşın altından çıkıyo yok çarşaflar falaaann bende ona uymuşum kağıt havlular falaaann
Bende neler var neler :))
kayınvalidem saklamış hep eşimin cicilerini
mavi mavi zıbınlar,tulumlar,yelekler,battaniyesi hepsini bana verdi
eşimin bebeklik fotosu da var o tulumun biriyle
valaaaaaaaa hiç demeeeee bizdokulecek yer arıyor musuuzzzzz burayı bulmusuz ıyıkıbulmuşuzzzzzzz
Bende neler var neler :))
kayınvalidem saklamış hep eşimin cicilerini
mavi mavi zıbınlar,tulumlar,yelekler,battaniyesi hepsini bana verdi
eşimin bebeklik fotosu da var o tulumun biriyle
tabiki canımmm dökelim anasını zaten kimseye anlatamıyoruzz
bende de yelekler ceketler kazaklar çoraplar çoooookkkk tatlılar ama bunları evde bulundurmak uguırzulukmus ben pek ınanmıyorum ama
hay Allah bende bişey yok, neyse olsunda hayırlısıyla kıyafet alınırrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?