Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

ben de daha kimseye demedim,hele ki kv ye hayatta demem bir tek ablama söyledim,bir de yakın komşularıma dedim istiyoruz artık diye onlara bile demesem olurmuş :44::44:

bitterim hiç deme yine benm basımın altından çıktı ya öyle çok utanıyorum kiiiiiiiiii

sen çok terbiyesizsin

kızlar benim çekmecemde rahmetli anneannemin ördüğü bebiş yeleği var duyuro bakalım kullanmak nasıp olacak mı biri mavi diğeri beyaz renkte

ne güzel..bende de yeğenimin küçücükkenki zıbını duruyor,hatıra diye sakladım

benimde küçğkkenki örme yeleklerim , batiklerim, elbiselerim duruyo hep

taaa annemin hastane çıkışı duruyo bende onla çıkmışım

benım doktordan geldıgımı bılıyorlrdı anam sımdı ınsanlardan bısı saklayamıyorsun kı zaten yalan solemeyı beceremem soru soruyorlar bende pat dıye dusuverıyorum yapcak bısı kalmıyor dunde konu konuyu açtı sölemek zorunda kaldım ama cıdden çok çırkın bır davranısss yanmak kelımesını ben ılk defa ondan duydum bunu soleyenınde yaşı benden buyukk

çok terbiyesizce evet , napçan artık umursama herkes ayrı bişi demeye akıl vermeye çok meraklı ,

ayyy çatlaklaaar azıcık dışardan izleyeyim dedim ne konuşuyolar, kayınvaliden girdiniz komşudan çıktınızzz ne çekmişsiniz bee kuzularımmm

dedikodu dedikodu nasıl bulduk birbirimizii bilmememmm

aslında her şey demirbaşın altından çıkıyo yok çarşaflar falaaann bende ona uymuşum kağıt havlular falaaann

ayyy çatlaklaaar azıcık dışardan izleyeyim dedim ne konuşuyolar, kayınvaliden girdiniz komşudan çıktınızzz ne çekmişsiniz bee kuzularımmm

dedikodu dedikodu nasıl bulduk birbirimizii bilmememmm

valaaaaaaaa hiç demeeeee bizdokulecek yer arıyor musuuzzzzz burayı bulmusuz ıyıkıbulmuşuzzzzzzz

Bende neler var neler :))
kayınvalidem saklamış hep eşimin cicilerini
mavi mavi zıbınlar,tulumlar,yelekler,battaniyesi hepsini bana verdi
eşimin bebeklik fotosu da var o tulumun biriyle

Bende neler var neler :))
kayınvalidem saklamış hep eşimin cicilerini
mavi mavi zıbınlar,tulumlar,yelekler,battaniyesi hepsini bana verdi
eşimin bebeklik fotosu da var o tulumun biriyle

bende de yelekler ceketler kazaklar çoraplar çoooookkkk tatlılar ama bunları evde bulundurmak uguırzulukmus ben pek ınanmıyorum ama

tabiki canımmm dökelim anasını zaten kimseye anlatamıyoruzz

benımde ne komsu ne bısı bı karsımda komsum var saolsun bı tek bız bırbırımızı soruoruz oda onun esı de benım esımde vardıyalı olmadıkları zamana denk gelırse gorsuyoruz baskada kımsecıkler yokkk

bende de yelekler ceketler kazaklar çoraplar çoooookkkk tatlılar ama bunları evde bulundurmak uguırzulukmus ben pek ınanmıyorum ama

hay Allah bende bişey yok, neyse olsunda hayırlısıyla kıyafet alınırrr

benim teyzemin kzı var şimdi 6 yaşında onun bir sürü kıyafeti var hepsini de bir kere giydirmiş, malüm bi dahakine çocuk büyüyüveriyo giydirmeye fırsat olmuyo hepsini saklamış bana , ilk zamanlar pek bişi almıcam zaten bir sürü masraf olucak , özenirim az bişi alırım ama hepsini teyzme göndericek sağolsun e bide bol bol hediye kıyafette geliyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…