Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

aman ne güldürdünüz beni yine
çarşaflar,havlu peçeteler falan
biz de havlu peçetecilerdeniz :) ben bir çarşafı daha koyuyorum 2 kat halinde o işten önce

insanlara aldırış etmememiz gerekiyor ama işte ediyoruz
sözde kayınvalidenin komşusu beni görmüş hastanede
hemen gitmiş kayınvalidemlere sizin gelin hamileymiş bebek bekliyormuş demiş
bizimkilerde geldi bana söylediler 2 gün sinir küpü olarak dolaştım dellendirdiler beni
belki kadın hastalığım var kardeşim ki zamanında oldu belki de o zaman gördü bilmiyorum
senin ne haddine gidip söylüyorsun

insanlar çok gereksiz bazen , çocuk düşünmüyoken bile çocuk yapın çocuk yapın diyenlere gıcık oluyodum, sanki çocuk yapınca parasını onlar vercek veyahut senin durum öyle bile olsa belki müjdeyi sen vermek istiyosun üstüne vazife sanki

benim kaynana da önce ev alın sonra çocuk yapın diyo ev almak 10 yıl yaş olcak 37 menopoza girmemi bekliyo sanırsam

bitterim hiç deme yine benm basımın altından çıktı ya öyle çok utanıyorum kiiiiiiiiii

vallaaaaa bende bunu bı yerden hatırlıyorum dusundum dusundumısın ıcınden cıkamadım en ıyısı önce çocuk sonra evvvv dediğin gibi menepoz gıyor menepoz yok çocuk yok menepoz olsa hiç olmayck allah korusunnnnn

tabi yine de ne zaman olcağa belli olmaz ama , yaş geçtikçe olmama riski de artıyo diyolar ya

tabi ev sonraya kalıversin çocuk daha önemli benim için

benim kv dede 4-6 aydır denediğimizi biliyor..bir kere de sormuyor..sanırım oğlunda sorun olmasından korkuyorr..bu akadar ilgisizlikte benimkindeee

ayyy tatlımmmm kıyamam teşekkür ederimm, beraber kalalım sonra beraber patikler öreriz falannn

kızlar benim çekmecemde rahmetli anneannemin ördüğü bebiş yeleği var duyuro bakalım kullanmak nasıp olacak mı biri mavi diğeri beyaz renkte

kizlar alemsiniz ne güldüm sabah sabah
günümü neselendirdiniz cooooooook tsk ederimm

benim kv dede 4-6 aydır denediğimizi biliyor..bir kere de sormuyor..sanırım oğlunda sorun olmasından korkuyorr..bu akadar ilgisizlikte benimkindeee

aynen bizimkide sormuyor annemle zaten sürekli konuşuyoruz herşeyi anlatıyorum o da benim gibi beklemede

aynen bizimkide sormuyor annemle zaten sürekli konuşuyoruz herşeyi anlatıyorum o da benim gibi beklemede

aynenn kuzum..hatta bugün sabah aramış annem aman bu hamile kalma tam sınava denk gelio diyorr

kv nin kişiliğini sen daha iyi bilirsin ama utandırmamak içinde sormuyo olabilir belki

yok kuzum niyetini bilmiyorum ama insan bir sorar yaaa

tabi yine de ne zaman olcağa belli olmaz ama , yaş geçtikçe olmama riski de artıyo diyolar ya

tabi ev sonraya kalıversin çocuk daha önemli benim için

dün bnm misafirlerim gelmişti o da bana dıyorkı acelen ne yanıyomusun z falan allahım sesımı de çıkaramadım çok sınırlendım ama

dün bnm misafirlerim gelmişti o da bana dıyorkı acelen ne yanıyomusun z falan allahım sesımı de çıkaramadım çok sınırlendım ama

ay yarabbim yanıyomusunuz ne demek ki

yansak çocuğu ertelerdik diyivereydin

bazı insanlar cidden gereksiz

biz eşimle kimseye söylemedik bebek istediğimizi, olunca haber veririz diye düşünüyorum

ilk 3 aya kadar sadece ailelerimiz bilcek sonrasın da herkese yaycaz

aynenn kuzum..hatta bugün sabah aramış annem aman bu hamile kalma tam sınava denk gelio diyorr

yok kuzum niyetini bilmiyorum ama insan bir sorar yaaa

sormasın bence gerek yok bi de ona dert anlatmayalım zaten yeterince insan soruyo ben kimsenin sormasını istemiyorum.Çünkü verecek cevap bulamıyorum bu da beni sıkıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…