yok aaaroman havası oynanır mı bebişlerimizin beynı sulanır döne döne zaten zorla oluyorlar herkes put gbı durcakk
ay doğru söyledin şimdiden falso verdim hayırlısıyla gelsinlerde sağlıkla ben dururum gerekirse oynamadan 9 ay
ya kızlaar bizim bebiş istediimiz kimse bilmiyor, bende bi kaç aydır çalışmıyorum evdeyim, her arayan artık bebiş yapın madem çalışmıyor diyo, napcaz bilmiyorum bide herkes o kdaar çok hevesli kii çok kötü bi durum, ve eşim artık kendini sorgulamaya başladı, şuram ağrıyo acaba nedendir falan diye, galiba bunalım dönemlerine girmeye başlıyoruzzz
valla ben o haberi alıcam be put gibi durcam hee o biraz imkansızzzyok aaaroman havası oynanır mı bebişlerimizin beynı sulanır döne döne zaten zorla oluyorlar herkes put gbı durcakk
aman ne güldürdünüz beni yine
çarşaflar,havlu peçeteler falan
biz de havlu peçetecilerdeniz :) ben bir çarşafı daha koyuyorum 2 kat halinde o işten önce
insanlara aldırış etmememiz gerekiyor ama işte ediyoruz
sözde kayınvalidenin komşusu beni görmüş hastanede
hemen gitmiş kayınvalidemlere sizin gelin hamileymiş bebek bekliyormuş demiş
bizimkilerde geldi bana söylediler 2 gün sinir küpü olarak dolaştım dellendirdiler beni
belki kadın hastalığım var kardeşim ki zamanında oldu belki de o zaman gördü bilmiyorum
senin ne haddine gidip söylüyorsun
valla ben o haberi alıcam be put gibi durcam hee o biraz imkansızzz
insanlar çok gereksiz bazen , çocuk düşünmüyoken bile çocuk yapın çocuk yapın diyenlere gıcık oluyodum, sanki çocuk yapınca parasını onlar vercek veyahut senin durum öyle bile olsa belki müjdeyi sen vermek istiyosun üstüne vazife sanki
benim kaynana da önce ev alın sonra çocuk yapın diyo ev almak 10 yıl yaş olcak 37 menopoza girmemi bekliyo sanırsam
doğru diyon
aman gereksiz zaten ,
durcağa varsa taş taşısan duruyo, durcağa yoksa da 7-24 yatsan durmuyo, Allaha emanet
vallaaaaa bende bunu bı yerden hatırlıyorum dusundum dusundumısın ıcınden cıkamadım en ıyısı önce çocuk sonra evvvv dediğin gibi menepoz gıyor menepoz yok çocuk yok menepoz olsa hiç olmayck allah korusunnnnn
insanlar çok gereksiz bazen , çocuk düşünmüyoken bile çocuk yapın çocuk yapın diyenlere gıcık oluyodum, sanki çocuk yapınca parasını onlar vercek veyahut senin durum öyle bile olsa belki müjdeyi sen vermek istiyosun üstüne vazife sanki
benim kaynana da önce ev alın sonra çocuk yapın diyo ev almak 10 yıl yaş olcak 37 menopoza girmemi bekliyo sanırsam
ayyy tatlımmmm kıyamam teşekkür ederimm, beraber kalalım sonra beraber patikler öreriz falannn
benim kv dede 4-6 aydır denediğimizi biliyor..bir kere de sormuyor..sanırım oğlunda sorun olmasından korkuyorr..bu akadar ilgisizlikte benimkindeee
benim kv dede 4-6 aydır denediğimizi biliyor..bir kere de sormuyor..sanırım oğlunda sorun olmasından korkuyorr..bu akadar ilgisizlikte benimkindeee
aynen bizimkide sormuyor annemle zaten sürekli konuşuyoruz herşeyi anlatıyorum o da benim gibi beklemede
kv nin kişiliğini sen daha iyi bilirsin ama utandırmamak içinde sormuyo olabilir belki
tabi yine de ne zaman olcağa belli olmaz ama , yaş geçtikçe olmama riski de artıyo diyolar ya
tabi ev sonraya kalıversin çocuk daha önemli benim için
dün bnm misafirlerim gelmişti o da bana dıyorkı acelen ne yanıyomusun z falan allahım sesımı de çıkaramadım çok sınırlendım ama
aynenn kuzum..hatta bugün sabah aramış annem aman bu hamile kalma tam sınava denk gelio diyorr
yok kuzum niyetini bilmiyorum ama insan bir sorar yaaa
tabi yine de ne zaman olcağa belli olmaz ama , yaş geçtikçe olmama riski de artıyo diyolar ya
tabi ev sonraya kalıversin çocuk daha önemli benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?