benim teyzemin kzı var şimdi 6 yaşında onun bir sürü kıyafeti var hepsini de bir kere giydirmiş, malüm bi dahakine çocuk büyüyüveriyo giydirmeye fırsat olmuyo hepsini saklamış bana , ilk zamanlar pek bişi almıcam zaten bir sürü masraf olucak , özenirim az bişi alırım ama hepsini teyzme göndericek sağolsun e bide bol bol hediye kıyafette geliyo zaten
benımde var da fotoları o fotoları evegetırmemı istemıyor esım hepsınde 3-4 yaşlarında çıplak
bende de yelekler ceketler kazaklar çoraplar çoooookkkk tatlılar ama bunları evde bulundurmak uguırzulukmus ben pek ınanmıyorum ama
bizde de var çıplakama önünü kapatmış küçücük elleriyle çok tatlı
niye uğursuzluk olsun ki
bak merak ettim şimdi :44::44::44:
nereye yok oldunuz
bugün esmerşirine de yokkkkk neden ki? :44: diğerlerininde işi çıktı heralde
kızlar bi yolunu bulup işten güç bela izin alabildim.
şimdi evdeyim birazdan çıkıcam önce gidip rahim filmini alıcaz sonrada kendi doktoruma götürücem sonuçları bakalım ne diyecek..
heyecandan ölüyorum vede çoook korkuyorum acanba ne diyecek doktor:18::18::18::18::18::18::18:
asla isyan etmiyorum rabbim benim içiçn hayırlısını verir. sadece üzüldüm ve ağladım. kısmet artık rabbim banada ve tüm isteyenlerede bir an önce hayırlı ve sağlıklı gebelikler yaşatır inşş
günler azaldıkça beklemek daha zor oluyo, yarın 4 gün kalmış olucak
ve yarın sabah test yapıcam belki silik falan bişiler çıkar ama hiç umudum yok, hiçbi belirti yok çünkü
hakkında hayırlısı canım inşallah vardır
İnşş katiee, sen başladınmı çalışmalara , biraz konuşmuştuk ama yeni başladın sanırım dimi
hayır canım başlamadım sizi gördukçe canım çekıyo işte benımde ama bakımı çok zor oğluma bıle yetişemezken bıkaç sene çalışayımda 32 33 yaşlarında inşallah allah bırdaha anne olmayı nasip eder önce olmayanlara nasip etsin sonra benım gibi isteyenlere
kızlaaar sabah çok az bişeler yedim, sonra midem çok bulanmaya başladı, böyel garip mide ağrısıkarın ağrısı gibi bişey sonra nane çayı içtim falan, sonra çıkardım ne yediysem, midemi mi üşüttümki anlamadım
günler azaldıkça beklemek daha zor oluyo, yarın 4 gün kalmış olucak
ve yarın sabah test yapıcam belki silik falan bişiler çıkar ama hiç umudum yok, hiçbi belirti yok çünkü
öğle arasında ayağımı arı soktu...çok acıyorrrr
ya üşüttün ya başka bişi var :44::44::44:
bende de dün bugün hafiften iştahsızlık var,mide bulantısı var gibi
belirti aramak istemiyorum ama düşünmeden de geçemiyorum
yap bakalım duruma göre sonra yine yaparsın
havalar serinledi ya artık sokulcak sokcak yer arar arılar
geçmiş olsun
geçmiş olsun isyan ,
cute napmış bilgin varmı hastanede mi hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?