Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

doğru soluyorsun bana da baya bi gelir kısmet olursa dogum yaklastıgınd a çıkarsın alısverıse ne eksıkse onu olırsın

benımde var da fotoları o fotoları evegetırmemı istemıyor esım hepsınde 3-4 yaşlarında çıplak

bende de yelekler ceketler kazaklar çoraplar çoooookkkk tatlılar ama bunları evde bulundurmak uguırzulukmus ben pek ınanmıyorum ama

bizde de var çıplak ama önünü kapatmış küçücük elleriyle çok tatlı

niye uğursuzluk olsun ki
bak merak ettim şimdi :44::44::44:

bizde de var çıplak ama önünü kapatmış küçücük elleriyle çok tatlı

niye uğursuzluk olsun ki
bak merak ettim şimdi :44::44::44:

bızımkı kapatmamıs valla ondan eve gırdırmıyor :) bılmıyorum neden ugursuzluk getırdıgını sordum oyle dedı ceyiz zamanı ondan gondermemıs.sımdı tekrar gondercem de herseferınde unutuyorumm

kızlar bi yolunu bulup işten güç bela izin alabildim.
şimdi evdeyim birazdan çıkıcam önce gidip rahim filmini alıcaz sonrada kendi doktoruma götürücem sonuçları bakalım ne diyecek..
heyecandan ölüyorum vede çoook korkuyorum acanba ne diyecek doktor:18::18::18::18::18::18::18:

inşallah güzel haberler alırsın
bizi de yine bilgilendir olur mu

kızlaaar sabah çok az bişeler yedim, sonra midem çok bulanmaya başladı, böyel garip mide ağrısıkarın ağrısı gibi bişey sonra nane çayı içtim falan, sonra çıkardım ne yediysem, midemi mi üşüttümki anlamadım

canım hayır malesef, git gide düştü.. Düşük yapmışım 5 haftalıkken çok üzüldüm ama kendimi toparladım artık. Doktor dış gebelik olmadığı için şükretmelisin filan dedi. Aman ya allahım hepimize versin bebek inşallah...

günler azaldıkça beklemek daha zor oluyo, yarın 4 gün kalmış olucak

ve yarın sabah test yapıcam belki silik falan bişiler çıkar ama hiç umudum yok, hiçbi belirti yok çünkü

ve yarın sabah test yapıcam belki silik falan bişiler çıkar ama hiç umudum yok, hiçbi belirti yok çünkü

hakkında hayırlısı canım inşallah vardır

İnşş katiee, sen başladınmı çalışmalara , biraz konuşmuştuk ama yeni başladın sanırım dimi

hayır canım başlamadım sizi gördukçe canım çekıyo işte benımde ama bakımı çok zor oğluma bıle yetişemezken bıkaç sene çalışayımda 32 33 yaşlarında inşallah allah bırdaha anne olmayı nasip eder önce olmayanlara nasip etsin sonra benım gibi isteyenlere

hayırlısı bakalım , İnşşallh Allahım isteyen herkese versin...

öğle arasında ayağımı arı soktu...çok acıyorrrr

ya üşüttün ya başka bişi var :44::44::44:
bende de dün bugün hafiften iştahsızlık var,mide bulantısı var gibi
belirti aramak istemiyorum ama düşünmeden de geçemiyorum

yap bakalım duruma göre sonra yine yaparsın

öğle arasında ayağımı arı soktu...çok acıyorrrr

havalar serinledi ya artık sokulcak sokcak yer arar arılar
geçmiş olsun

yaa kol el dururken gitti ayağımın altını soktu..hayır sen ayakkabının içine nasıl girdin yaaa...delimidir nedir.. şimdi üstüne basamıyorumm

geçmiş olsun isyan ,

cute napmış bilgin varmı hastanede mi hala

yok canım kendi isteği ile çıktı hastaneden..araştırma hastanesindeydi..doğrum yapanlarla aynı odaya koymuşlar psikolojisi mahvoldu..
kocasıda evde yatarsın buradada yatıosun bişi yapmıolar demiş ve çıktı hastaneden..şimdi evde yatıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…