Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

utandıgın seye bak canım sen eskı gonderıleri okumadın herhalde bence senınkı sıtrese baglı hanı ozr dılerım keyflenmen gerkrsen sıtresten kasılıyorsun bence ondan oluyor

amaaan sende sumayyabım buda soru mu, aybizimmde daha ne cevherler vaaarrr

Okudum okudum bende pecete kullanangillerdenim valla bilmem ki her seferinde oluyo esim cok gülüyooooo utanıyorummm

aybizim rahatına düşkünn anacım bizim gibi peçeteyle uğraşmıyor rahaat

utanmaa ya keyfini çıkarki bebişin çabuk gelsiinnn

yanlış yazmışım afedersin.klomen kullanmıstım birkaçgün sonra da iki tane birden bır kere de çatlatma iğnesi vuruldum dün. acaba ondan mı? yoksa yumoşlarım çatladı mı bılmıyorum...

Catlamadandır cnm dr kac yumurta gelismis dedi bazen yumurtalar cok gelisince agrı yapıyo bende klomeni günde üc defa alıyodum catlatma ignesini de vurdugumda agrı olmadı ama benimki gec catlamıstı igneden üc dört gün sonra falan

elh canım... takıldığım diğer bi grubum daha var orda duada okuyoruz dağılmadığımız için mutlu oluverdim gariiii.... sağuk başıma vurdu soğuk esprler patlatıyorm üşütmeyeyim sizide:))

ayyyyyy kız ne bilim ben böle konuları konusmam pek de

valla bende kesinlikle kimseyle konuşmam, bebek istediğimi kimse bilmiyor, bide peçet kullanıyorum falan diye anlatcamm

hele beni eşim görse sen nasıl konuşuyosun öyle der bana bi kızarrkiii, ama burda öyle olmuyoo iştee

E yani cnm konu bebis yapmak olunca nasıl konusmayacan kiiii benim 3,5 sene oldugu icin herkes biliyo bebek istedigimiziiii

aynen bana da kızar günlük hayatımda dediğin gibi bizimde bebiş istediğimiz i kimse bılmyor normal kıst tedavsı zannedıyorlar ve bu konular gectımı kıpkırmızı olurum da burda fazla açılmdım beyav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…