utandıgın seye bak canım sen eskı gonderıleri okumadın herhaldebence senınkı sıtrese baglı hanı ozr dılerım keyflenmen gerkrsen sıtresten kasılıyorsun bence ondan oluyor
Okudum okudum bende pecete kullanangillerdenimvalla bilmem ki her seferinde oluyo esim cok gülüyooooo utanıyorummm
yanlış yazmışım afedersin.klomen kullanmıstım birkaçgün sonra da iki tane birden bır kere de çatlatma iğnesi vuruldum dün. acaba ondan mı? yoksa yumoşlarım çatladı mı bılmıyorum...
babası dede olasıcalar nasılsınız bakem:)))
amaaan sende sumayyabım buda soru mu, aybizimmde daha ne cevherler vaaarrr
aybizim rahatına düşkünn anacım bizim gibi peçeteyle uğraşmıyor rahaat
utanmaa ya keyfini çıkarki bebişin çabuk gelsiinnn
Okudum okudum bende pecete kullanangillerdenimvalla bilmem ki her seferinde oluyo esim cok gülüyooooo utanıyorummm
babası dede olasıcalar nasılsınız bakem:)))
Catlamadandır cnm dr kac yumurta gelismis dedi bazen yumurtalar cok gelisince agrı yapıyo bende klomeni günde üc defa alıyodum catlatma ignesini de vurdugumda agrı olmadı ama benimki gec catlamıstı igneden üc dört gün sonra falan
ayyyyyy kız ne bilim ben böle konuları konusmam pek de
muhtemelen kasılıyorsun işte hiçç sitres yapma akışına bırak gitsinn utanılacak bişi yok karı kocasınız sal gitsin
muhtemelen kasılıyorsun işte hiçç sitres yapma akışına bırak gitsinn utanılacak bişi yok karı kocasınız sal gitsin
Demiiiiikııızzz adetim de gecti yine yaaa offf böyle gecince icim daralıyo
valla bende kesinlikle kimseyle konuşmam, bebek istediğimi kimse bilmiyor, bide peçet kullanıyorum falan diye anlatcamm
hele beni eşim görse sen nasıl konuşuyosun öyle der bana bi kızarrkiii, ama burda öyle olmuyoo iştee
Demiiiiikııızzz adetim de gecti yine yaaa offf böyle gecince icim daralıyo
eee ne zaman test yapcaksııınkiii
valla bende kesinlikle kimseyle konuşmam, bebek istediğimi kimse bilmiyor, bide peçet kullanıyorum falan diye anlatcamm
hele beni eşim görse sen nasıl konuşuyosun öyle der bana bi kızarrkiii, ama burda öyle olmuyoo iştee
daralmasın canım sakın ol herseyde bnde ılk doktora gıdıp geldıgımde çok kasıldım aynısı bana da oldu sonradan normale döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?