Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Kizlar kac gunde bir temizlik yapip toz alirsiniz.. gunluk hangi isleri yapiyorsunuz

Cnm ben sabah kalkarım evi bi toparlarım sonra süpürür yada gırgır yapar sonra da tv ünitesi sehpa üstlerini falan silerim iki günde bir hatta bazen hergün yerleri silerim sonra bi gün suyla bi gün temizlik malzemeleriyle wc banyoyu yıkarım eskiden hergün temizlik malzemesi kullanırdım zararlı diye duyunca iki güne düsürdüm
aynen bızımkıde ıgne oldugum gun aynı sekılde oldu bu arada 1 kasım kocısımle bnım tanısma yıldonumum keşke öle olsa süper olurrrrrrr

Hediyeden yırtarıkkk dermisimmm bakalım yarın test yaparım belki evde bi tane var

Gader argadasım beniiimmmm

İkinci seansa gittin mi cnm nasıl oldu sigiller
daha gitmedim canim pazartesi gidecem..

vay hamarat vay calisiymiyon sen o zaman ne guzell

bende geldim aranıza. rabbim hayırlısını versin hepimiz için benim bat belli değil

çalışmıyorum ama yakında başlayabılırım o zaman napcam bılmıyorummm kızlar sıze bısı sorcam benım hamiş olup olmadıgım ne zaman belli ollurr

Kanda adetten bir hafta önce bile cıkar cnm kisiden kisiye degisiyo aslında adet gecmeden belli olmayan da var adetten 10 gün önce belli olan da

benim derdim büyük ama rabbim hayırlısını versin hamileyim ama sanıırm düşük olacak bir an önce çalışmalara başlamak istiyorum ama koca da yok yanımda

okudum az once dıs gebelık veya kımyasal olabılır demıssın ınsanllah kotu bısı olmaz allahın takltırı sonucta .bakarsın gun dogmadan neler dogar eşin nerde?

şu an hamileyim değerim katlanmadığı için kimyasal ya da dış gebelik dedi dr cumartesi başka dr gideceğim bakalım ne olacak. bir an önce çalışmalara devam etmek istiyorum

Hmm eveet hatırladım seni cnm normal gebelik olma sansı yok mu yani insallah normal gebeliktir yaaa
Ben cok usengec oldum...

Ben ilk evlendigimde cok üsengectim iki haftada bir temizlik yapardım git gide mesafe azaldı bi ara her gün temizlik yapıyodum esim cok kızıyodu gözüm sürekli toz arıyodu fıldır fıldır esim kızdıkca azalttım yine ama ne yapim tv izlemeyi pek sevmiyom calısmayınca da eve sarıyomm

okudum az once dıs gebelık veya kımyasal olabılır demıssın ınsanllah kotu bısı olmaz allahın takltırı sonucta .bakarsın gun dogmadan neler dogar eşin nerde?

bilmiyorum belki rabbimin mucizesi olur orasını o bilir. eşim ankarada ben denizlideyim artık yumuoş haftamda buraya gelecek o şekilde rabbimden bebiş isteyeceğiz hayırlısıyla

bende eve sarmıstım br ara esım cok dagınık bende kızıyordum gece de onun pesını toplıcam dıye 12 saat aralıksız evde çalışıyordum.bende en son azalttım valla o nezaman geç saatte gelmeye baslarsa o zaman buyuk tmlzık fılan yapıyorum oluyor bırde bu aralar kıpırdayamıyorumhareket ettıkce kasıklarım agrıyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…