ayyy sen adamı öldürürsün sal gitsin ne yaaa
aynen bana da kızar günlük hayatımda dediğin gibi bizimde bebiş istediğimiz i kimse bılmyor normal kıst tedavsı zannedıyorlar ve bu konular gectımı kıpkırmızı olurum da burda fazla açılmdım beyav
aynen bana da kızar günlük hayatımda dediğin gibi bizimde bebiş istediğimiz i kimse bılmyor normal kıst tedavsı zannedıyorlar ve bu konular gectımı kıpkırmızı olurum da burda fazla açılmdım beyav
o zaaammaaan sal gitsiiinnnn aybizimmm
Ama ben dra da gitmiyom ki kızzz olacak diye bile gelmiyo aklıma istedikce yapıyok
Valla bilmiyom datlum yaaa negatifi görecegime o kadar eminim ki hiiic yapmak gelmiyo icimden
Ayy sal gitsin deyince aklıma baska seyler geliyooo
o zaaammaaan sal gitsiiinnnn aybizimmm
en güzeli oyle biri d emişti görev gibi geliyor zorlanıyorm diye hatırlayamadım kımdı doktr da bıze soledı.bende esime solıcektım kı mca gıdecekmıs bende dedım gıdemezsın nıye dedı gıdemezsın dedım kalk bugun doktr bole yap dedı dedım om karar verecek artık yaa dedı ayyy bende ogun cok utandım ve gerıldım
kısmeett belki olmuştur be kıızzz yap yinedee beee
kocişiiimiin uykusu gelmiiişş biz yatıyoruz kuzular öpüldünüüzz sizi seviyoreeeeeeeeeee
ben bu soruyu normalde kimseye soramam ama burada herkes öyle icten ki acılmamak elde degil
kocişiiimiin uykusu gelmiiişş biz yatıyoruz kuzular öpüldünüüzz sizi seviyoreeeeeeeeeee
Onu ben dediydim kızz büyük bi ciddiyetle yapıyok demistimaynan ya benim eski dr saati bile yazıyodu gelde yapma
Bilmem ki cnm yaa ayın 27 si tanısma yıldönümümüz olsa ne güzel hediye olur
Gader argadasım beniiimmmmen ıyı anlayanlardanım emın oll :):):) normal bişi bende de oldu ama bende kımseye soramadımmm
ayiplilar sizi hadi bagalimmm baska sorusu olan
gidenlere iyi geceler..
Benim eller fena kasiniyor fenalardayimmm yani
Kizlar kac gunde bir temizlik yapip toz alirsiniz.. gunluk hangi isleri yapiyorsunuz
Gader argadasım beniiimmmm
aynennnn sımdı kara kara bu haftayı dusunuyom herif gelıyor cok yoruldum bugun dıyor napcıkkkk mecbur dıyom bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?