Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

ben bu soruyu normalde kimseye soramam ama burada herkes öyle icten ki acılmamak elde degil

o zaaammaaan sal gitsiiinnnn aybizimmm

Ama ben dra da gitmiyom ki kızzz olacak diye bile gelmiyo aklıma istedikce yapıyok

en güzeli oyle biri d emişti görev gibi geliyor zorlanıyorm diye hatırlayamadım kımdı doktr da bıze soledı.bende esime solıcektım kı mca gıdecekmıs bende dedım gıdemezsın nıye dedı gıdemezsın dedım kalk bugun doktr bole yap dedı dedım om karar verecek artık yaa dedı ayyy bende ogun cok utandım ve gerıldım

kocişiiimiin uykusu gelmiiişş biz yatıyoruz kuzular öpüldünüüzz sizi seviyoreeeeeeeeeee

Onu ben dediydim kızz büyük bi ciddiyetle yapıyok demistim aynan ya benim eski dr saati bile yazıyodu gelde yapma
kısmeett belki olmuştur be kıızzz yap yinedee beee

Bilmem ki cnm yaa ayın 27 si tanısma yıldönümümüz olsa ne güzel hediye olur

ayiplilar sizi hadi bagalimmm baska sorusu olan
gidenlere iyi geceler..

Benim eller fena kasiniyor fenalardayimmm yani

Kizlar kac gunde bir temizlik yapip toz alirsiniz.. gunluk hangi isleri yapiyorsunuz

Onu ben dediydim kızz büyük bi ciddiyetle yapıyok demistim aynan ya benim eski dr saati bile yazıyodu gelde yapma

Bilmem ki cnm yaa ayın 27 si tanısma yıldönümümüz olsa ne güzel hediye olur

aynen bızımkıde ıgne oldugum gun aynı sekılde oldu bu arada 1 kasım kocısımle bnım tanısma yıldonumum keşke öle olsa süper olurrrrrrr

Kizlar kac gunde bir temizlik yapip toz alirsiniz.. gunluk hangi isleri yapiyorsunuz

günlük evi silemeye çalışırım tozun da durumuna baglı ne zaman toz gorursem alırım gun ıcerısınde ıkı kere toz aldıgımda olur yemek bulasık bunlar standar t zaten hafta bır supurup silerım ama genelde hergun sılemeye çalışırım ıkı gunde bır mutlaka utu vardır.bende iş çok hiç bitmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…