- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
Cnm sürekli mi olur birden mi oldu bende de mantar varda ondan soruyom o akıntı yumurta catlama zamanı da oluyo krem gibi böyle rengi ve yogunlugu
başım ağrıyor hafiften ama
hadi içmiyim dedim ağrı kesici
evet canm iç camasırım sırılsıklam bu yumurta akıntısı olamaz dimi su içinde yaa ilaç verir bebişim olmaz
yok canım bu kadr olmadı kaşıntısı cok kötü su gbide olmazki canım sabah aksam
Bugün cok yoruldum kızzz evi komple temizledim sabahtan ögleye kadar sonra merdivenleri sildim evimiz iki katlı kaynanam silmiyo pek ben siliyom sonra balkonu yıkadım ütü yaptım damı süpürdüm yarın biber gelecekmis salca yapacaz daa hiccc de sevmiyom salca yapmayı testte yapmadım kuzum yaaa sabah kaltım cok fena agrım vardı yüzümün dört yerinde koca koca svilceler cıkmıs adet oldum olacam anlayacagın
canımcım maşşalh sana yaa ne beceriklisn valla imrendim, bu kocaların hepsi aynı, laptopu kocam aldı da çıkmak zorunda kaldım canım kusura bakma öpüldüüüüünnn
Nireye gittin kııızzzzzz kocanı dövme haaaa
İnsallahhhhhhhhhh
İyidir cnm sende ne var ne yok
evet canm iç camasırım sırılsıklam bu yumurta akıntısı olamaz dimi su içinde yaa ilaç verir bebişim olmaz
ne güldürdün beniyaaa valla sıra gelirse onuda yaparımmm ama gücüm yetmez sanırımm
Kasıntı fena zaten cnm yaaa ben bazen kanatırım bile o derece hele adet sonrası kasıntı cok fena adetli iken dikkat edemiyom ister istemez iyice cogalıyo
idare eder canım çok şükür
eşim hobisiyle ilgileniyor
ben de mısırlar vardı yine,onları söktüm kaynatıyorum şimdi sonra dondurucuya koycam
ilk defa deniyorum bakalım,kışın salataya koymaya iyi olur belkim
hamilelerde çok olurmuş o zaman bile ilaç veriyolarsa
sen de söylersin durumu ona göre ilaç verir
idare eder canım çok şükür
eşim hobisiyle ilgileniyor
ben de mısırlar vardı yine,onları söktüm kaynatıyorum şimdi sonra dondurucuya koycam
ilk defa deniyorum bakalım,kışın salataya koymaya iyi olur belkim
hamilelerde çok olurmuş o zaman bile ilaç veriyolarsa
sen de söylersin durumu ona göre ilaç verir
Hmmm ben coook severim mısırıııama salatada degil öyle haslayıp yemeyi seviyom
canım bu kasıntı ne aman allahım iş yerinde zor dayandım kaşıyamıyom ya töbee belirtilere baktım mantar belirtisi bazen affadersin ilşkide agrıyodu dr gitmiştim bişe yok saglıklısın dedi ama ozamn kasınmıyodu
Kııız erkege güc yeter mi yaaa bi vurusta nakalt ederler bizi
Hmmm ben coook severim mısırıııama salatada degil öyle haslayıp yemeyi seviyom
hamile olaydık bari sonra olaydı
Kızzz enfeksiyon falan olmasın birdenbire nasıl olur ki bana kalsa hemen git onu baska bi seyle muayene ediyo dr normal ultrasonda cıkmıyo mantar
altan 2 defa muayene oldum ama eşimden bulasmıs olabilirgideyim bari yumoş haftam rezil oldu ya su adamlada kavga edecem yumoş haftam diye kavga etmiyom arkadaş ne haftaymış
altan 2 defa muayene oldum ama eşimden bulasmıs olabilirgideyim bari yumoş haftam rezil oldu ya su adamlada kavga edecem yumoş haftam diye kavga etmiyom arkadaş ne haftaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?