Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

evet canm iç camasırım sırılsıklam bu yumurta akıntısı olamaz dimi su içinde yaa ilaç verir bebişim olmaz

Kız olur mu öyle sey etkilemeyecek ilaclar verir ben hem mantar hem yumurta gelistirici ilaclar kullanıyodum ama benimki ileri derece oldugu icin gecmiyo mantar sürekli ilac kullanmam lazım seninki de yayılmadan git mutlaka mantar olunca afedersin iliski ızdırap oluyo

canımcım maşşalh sana yaa ne beceriklisn valla imrendim, bu kocaların hepsi aynı, laptopu kocam aldı da çıkmak zorunda kaldım canım kusura bakma öpüldüüüüünnn

İnsallahhhhhhhhhh

İyidir cnm sende ne var ne yok

idare eder canım çok şükür
eşim hobisiyle ilgileniyor
ben de mısırlar vardı yine,onları söktüm kaynatıyorum şimdi sonra dondurucuya koycam
ilk defa deniyorum bakalım,kışın salataya koymaya iyi olur belkim

evet canm iç camasırım sırılsıklam bu yumurta akıntısı olamaz dimi su içinde yaa ilaç verir bebişim olmaz

hamilelerde çok olurmuş o zaman bile ilaç veriyolarsa
sen de söylersin durumu ona göre ilaç verir

Kasıntı fena zaten cnm yaaa ben bazen kanatırım bile o derece hele adet sonrası kasıntı cok fena adetli iken dikkat edemiyom ister istemez iyice cogalıyo

canım bu kasıntı ne aman allahım iş yerinde zor dayandım kaşıyamıyom ya töbee belirtilere baktım mantar belirtisi bazen affadersin ilşkide agrıyodu dr gitmiştim bişe yok saglıklısın dedi ama ozamn kasınmıyodu

Hmmm ben coook severim mısırııı ama salatada degil öyle haslayıp yemeyi seviyom

hamile olaydık bari sonra olaydı

Kızzz enfeksiyon falan olmasın birdenbire nasıl olur ki bana kalsa hemen git onu baska bi seyle muayene ediyo dr normal ultrasonda cıkmıyo mantar

Son düzenleme:
Kızzz enfeksiyon falan olmasın birdenbire nasıl olur ki bana kalsa hemen git onu baska bi seyle muayene ediyo dr normal ultrasonda cıkmıyo mantar

altan 2 defa muayene oldum ama eşimden bulasmıs olabilir gideyim bari yumoş haftam rezil oldu ya su adamlada kavga edecem yumoş haftam diye kavga etmiyom arkadaş ne haftaymış

altan 2 defa muayene oldum ama eşimden bulasmıs olabilir gideyim bari yumoş haftam rezil oldu ya su adamlada kavga edecem yumoş haftam diye kavga etmiyom arkadaş ne haftaymış

Esinde mantar mı var cnm normal muayenede belşi olmuyo kasıntı ve akıntı var de o farklı bi seyle bakar sana onlar bizim pesimizde kosar normalde yumurta haftasında biz onların pesinde kosuyokkk

devrem geçmiş olsun ne çektik şu kocalardan bee, inşallah önemli bişey yoktur tatlııımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…