Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Ayy kız sanki kendim yazmısım bu yazıyı gibi hissettim haaa benimkide hiiic yok diyemez arkadaslerına yok arkadasları dalga geciyomus yengeden korkuyon diyolarmıs cooook düsüncesiz bos insanlar var yaaa

benimkide aynııı nefret ediyom o huyundan ark daha degerli gündz ekim topğindede gördüm bazı kızların eşide öleymiş

benim kinn evde canı sıkılıyomuş ne yapacaksam tabi 11 e kadr uyuyo ben 7,30 eve geliyom yorgun argın

benim kinn evde canı sıkılıyomuş ne yapacaksam tabi 11 e kadr uyuyo ben 7,30 eve geliyom yorgun argın

Esin calısmıyomu cnm benim esim sadece pazar günleri evde o günde ögleye kadar yatar sonra yemek yer mac kanalı izler bi saat sonra kalkar gider ama hakkını yemeyeyim bazen aksama kadar benimle kalır cok nadir olsa daaa

Sirineeeee sen nereye gittin kızzzzz

geldim canım benim bir sorunum var moralim bozuldu bende br akıntı var demiştim ya su gbi beyaz çökelek akıntı ve felaket bir kasıntı var mantasr oldun sınırım delililer internetten onu gösteriyor kasıntıdan ölecem :26:

hiiii o zaman INSALLAH diyelim..

Cnm sürekli mi olur birden mi oldu bende de mantar varda ondan soruyom o akıntı yumurta catlama zamanı da oluyo krem gibi böyle rengi ve yogunlugu

Esin calısmıyomu cnm benim esim sadece pazar günleri evde o günde ögleye kadar yatar sonra yemek yer mac kanalı izler bi saat sonra kalkar gider ama hakkını yemeyeyim bazen aksama kadar benimle kalır cok nadir olsa daaa

esnaf canm gec gdidp gec geliyor

kokulu mu canım
hemen git yine doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…