Ben burdayim cnm
ben varım diceem ama siz de yoksunuzzz
Bu aksam beni kaale alan olmadi iyi aksamlar yinede
Ayy kız sanki kendim yazmısım bu yazıyı gibi hissettim haaabenimkide hiiic yok diyemez arkadaslerına yok arkadasları dalga geciyomus yengeden korkuyon diyolarmıs cooook düsüncesiz bos insanlar var yaaa
cıkmak zorunda kaldım canım napıyosunnnnnn
benimkide aynııı nefret ediyom o huyundan ark daha degerli gündz ekim topğindede gördüm bazı kızların eşide öleymiş
Hosgeldiiiiiinnnnnn sirinemmmmmm nasılsınnnn
saol canım kanayan yarama basmısınız direk konuya atlattım ne olsun canım bildiğin gbi
benim kinn evde canı sıkılıyomuş ne yapacaksam tabi 11 e kadr uyuyo ben 7,30 eve geliyom yorgun argın
başım ağrıyor hafiften ama
hadi içmiyim dedim ağrı kesici
Sirineeeee sen nereye gittin kızzzzz
ya herkes yanlsı anladı galıbaaa ben adet oldum ama herzmankınden bıraz az oldum ve adet günümden berı basım odnuyo bu ıkı gundurde cok dha fazla donuyoo ve bugun bunu yazdım acaba test yasammı ıcımde klamsın dıye hanıı ılac flan ıcerım bıde vardır dıyee yapıyım dedım sonrasındada ıkı defa kustum oyuzden dıyorum yoksa adet oldum bıttı bugun 6. gun
İcme icme ben kac senedir icmiyomhersey keretalarımız icinnnnn
geldim canım benim bir sorunum var moralim bozuldu bende br akıntı var demiştim ya su gbi beyaz çökelek akıntı ve felaket bir kasıntı var mantasr oldun sınırım delililer internetten onu gösteriyor kasıntıdan ölecem :26:
Esin calısmıyomu cnm benim esim sadece pazar günleri evde o günde ögleye kadar yatar sonra yemek yer mac kanalı izler bi saat sonra kalkar gider ama hakkını yemeyeyim bazen aksama kadar benimle kalırcok nadir olsa daaa
geldim canım benim bir sorunum var moralim bozuldu bende br akıntı var demiştim ya su gbi beyaz çökelek akıntı ve felaket bir kasıntı var mantasr oldun sınırım delililer internetten onu gösteriyor kasıntıdan ölecem :26:
hiiii o zaman INSALLAH diyelim..
ben de onun için düşündüm :)
ne var ne yok kızlar
kokulu mu canım
hemen git yine doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?