Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Kıız biraz önce bi yazı okudum hamile kalmak isteyenler deneyin ise yarıyo diye bi sayfaya girdim aklıma yattı kadının söyledikleri sende bi ara gir bak stersen

Hmm benim yerime de yeee ben diyetteyim de daha dogrusu aksam ekmek yemiyorum az yemek yiyorum

ben de yapayım diyet diyorum ama cık, benimde canım kolay kolay bişey istemez aslında aklıma gelmişken yapayım diyorum, amaan keyfim kaçtı şimdi kocayla da kavga ettim iyimi

Ne oldu kız niye tartıstınız özel degilse tabi

dışarı çıktı beyefendi karanlık basınca gelirim zaten dedi, 7 de karanlık oldu bizimki bahane üstüne bahane neymiş bırakmamışlar, neymiş bizim eşimiz tek kalıyorda seninki niye tek kalamıyor derlermiş nasıl gideyim diyebilirmiş...

adama bakyaa saat 9 olmuş eve öyle geliyor, sonra aşkım küstün mü diye bide sırnaşıyoo hayret bişeee

Kız valla bi de hepiniz aynısınız deyince kızıyolarr benimki de aynı öyle eve gelene kadar her gördügüyle konusur isyeri bizim evden görünüyo o kadar yakın yani bazen gelmesi bi saati buluyo cok gec kalınca da marketten cikilata veya sevdigim bi sey alıyo sanki cocuk kandırıyo

yaa işttee, küsmedim diyorum küssem konuşmam, niye surat yapıosun ozaman diyo, yani bırakta okadar olsun sen eve geç gelince seni güler yüzle karşılayamam dedim, yok ısrar etmişler, aayyy hakikaten bizi saf mı görüyolar yoksa kendileri mi çok safff çok sinirliyim bende gelmicem o zaman gece yarılarına kadar öyle yapayım artıkk

neyse sen anlat baklım bugün neler yaptın, hala test yapmadın mı yokssaaaaaaaaaaaa

Ayy kız sanki kendim yazmısım bu yazıyı gibi hissettim haaa benimkide hiiic yok diyemez arkadaslerına yok arkadasları dalga geciyomus yengeden korkuyon diyolarmıs cooook düsüncesiz bos insanlar var yaaa

neyse sen anlat baklım bugün neler yaptın, hala test yapmadın mı yokssaaaaaaaaaaaa

Bugün cok yoruldum kızzz evi komple temizledim sabahtan ögleye kadar sonra merdivenleri sildim evimiz iki katlı kaynanam silmiyo pek ben siliyom sonra balkonu yıkadım ütü yaptım damı süpürdüm yarın biber gelecekmis salca yapacaz daa hiccc de sevmiyom salca yapmayı testte yapmadım kuzum yaaa sabah kaltım cok fena agrım vardı yüzümün dört yerinde koca koca svilceler cıkmıs adet oldum olacam anlayacagın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…