bu akşam rüyamda saçma birşey gördüm..
bir doktor kliniğindeyim..doktor erkek ama..
bana diyorki ne güzel hamilesin diyor bende ağlıyorum..
5 aydır bekliyorum bugünümüğ buldu..tam sınava denk geliyor doğum napıcam ben diyorum..
doktorda gülüyor..yok değil sınava denk gelmiyor..30 haziran doğum günü olucak..yani sınava 5 gün var..
sınavına göndeririz seni diyor..
ben hem ağlıyorum hem gülüyorum..
o anda eşim uyandırdı gece uyuz oldummm
gunaydınnnnnnnnnnn
ben dun test yaptımm sonuç tabıkıde negatıfff
okadr heycansız ruhsuz yapmısmkı kocam dıyokı olsada cıkmazzz nasıl bı heycansızlıktır o ınsan bılsede azcık heycanlanır dıyoo
kız doğru söylemiş kocan, çocuk istenmiyorum zannetcek aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:)))) yaaaa öle bı durumkı ben buzman kadr yaptıgımaldıgım testlerın sayısını hatırlamıyorum
1 kere sadce gordum çift çizgiyi düşün artık heycan flan klamdı hıc gormıycekmısım gıbı gelıyo bazen
doğru söylüyorsunuz da işte , bi umut yine de oluyo bee oof ALLh hepimizeee bebiş versin en kısa zaman da inşallahhhh
günaydın kızlarrr,
güzel haber veren yokmu hiçç
gunaydınnnnnnnnnnn
ben dun test yaptımm sonuç tabıkıde negatıfff
okadr heycansız ruhsuz yapmısmkı kocam dıyokı olsada cıkmazzz nasıl bı heycansızlıktır o ınsan bılsede azcık heycanlanır dıyoo
benden umut yok sanırım bu ay , sabah test yaptım tek çizgi çıktı
hiçbi belirtim de yok ne hamilelik nede regl,
sadece dün gece 1 buçukta acayip sancım oldu ha dedim hastalandım ama bişi olmadı
3 gün var bakalım kesin sonuç engeç pazartesi belli olur sanırım, hayırlısı,
o değilde o kadar yaptığım incir kürüne acıyom , bide belime yakı yapıştırığ çektiğim acıya
evet yakınında faydası varmış , yaz bak sende oku dene istersen yumurtlama günlerinde
hayırlısı artık
kızlar bu ay ben umutluyum bakalım hayırlısı daha bata çok var ama
kızlar bu ay ben umutluyum bakalım hayırlısı daha bata çok var ama
hadi bakalım inşallaaah canımmm
yumoş günün geçtimii
salı günü yumoş iyi dedi doktor sonracıma çarşamba akşamı solda ağrım oldu muhtemelen çatladı zaten çift çizgiyi görmüştüm ovüde geçti zannımca ama bu akşam yine çalışma var
amanda aman ayyy sanki bende de var bişeyler gibi ama çok dile getirmek istemiyorum büyüsü kaçar diyeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?