Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

gunaydınnnnnnnnnnn

ben dun test yaptımm sonuç tabıkıde negatıfff

okadr heycansız ruhsuz yapmısmkı kocam dıyokı olsada cıkmazzz nasıl bı heycansızlıktır o ınsan bılsede azcık heycanlanır dıyoo

Son düzenleme:

canım baya kaptırmışsın kendini sınava, bende geçen yıl sınava hazırlancam diye çocuk düşünmedim, bıktım bu kpss den insanların hayatlarını hep erteletiyor, heleki biz bu bayanların nasıl hakları ödenecek bilmiyorum onları allaha havale ediyorum...

sende canını sıkma böyle kafanda soru işaretleri ile olmuyo zaten, bebişin uğur getirir belki ne dersinn

kız doğru söylemiş kocan, çocuk istenmiyorum zannetcek aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kız doğru söylemiş kocan, çocuk istenmiyorum zannetcek aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:)))) yaaaa öle bı durumkı ben buzman kadr yaptıgımaldıgım testlerın sayısını hatırlamıyorum
1 kere sadce gordum çift çizgiyi düşün artık heycan flan klamdı hıc gormıycekmısım gıbı gelıyo bazen

doğru söylüyorsunuz da işte , bi umut yine de oluyo bee oof ALLh hepimizeee bebiş versin en kısa zaman da inşallahhhh

kızlaar ben iki dk ortalığı toparlayıp geliyorummm

günaydın kızlarrr,

güzel haber veren yokmu hiçç

senden beklioruzz o güzel haberiii

amann kuzum bende de kalmadı yaa..cidden 1 değil 2 değil bekle bekle olmayınca heyecean kalmıyorrr

benden umut yok sanırım bu ay , sabah test yaptım tek çizgi çıktı

hiçbi belirtim de yok ne hamilelik nede regl,

sadece dün gece 1 buçukta acayip sancım oldu ha dedim hastalandım ama bişi olmadı

3 gün var bakalım kesin sonuç engeç pazartesi belli olur sanırım, hayırlısı,

o değilde o kadar yaptığım incir kürüne acıyom , bide belime yakı yapıştırığ çektiğim acıya

bele yakı yapıştırmak iyimiymiş..:44::44::44:incirde fayda etmiştir kuzum..idrar testi erken çıkmıyor çoğu zaman...
o zaman son 3 günnn

evet yakınında faydası varmış , yaz bak sende oku dene istersen yumurtlama günlerinde

hayırlısı artık

hadi bakalım inşallaaah canımmm

yumoş günün geçtimii

salı günü yumoş iyi dedi doktor sonracıma çarşamba akşamı solda ağrım oldu muhtemelen çatladı zaten çift çizgiyi görmüştüm ovüde geçti zannımca ama bu akşam yine çalışma var

amanda aman ayyy sanki bende de var bişeyler gibi ama çok dile getirmek istemiyorum büyüsü kaçar diyeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…