10.günmmm az kaldıııı :18:
selam canı m nbr?
bende iyiyim biraz canım sıkkın dediğin gibi de beklemedyim bende yaptıgım bişi yok iki gündür giriyorum ama sizleri yakalayamıyorum bir turlu
bende iyiyim biraz canım sıkkın dediğin gibi de beklemedyim bende yaptıgım bişi yok iki gündür giriyorum ama sizleri yakalayamıyorum bir turlu
sevinelim artık yahuuesmerşirinde yok sanırım bugün
hayırdır canın neden sıkkın
dayımın iki ciğerinde de kitle bulmuşlar annemde üzülüyor dayım sonucta bende hem anneme hemde dayıma üzülüyorum elden birşeyde gelmiyor
anlaşıldı bugün kimsenin keyfi yok :44:
dayımın iki ciğerinde de kitle bulmuşlar annemde üzülüyor dayım sonucta bende hem anneme hemde dayıma üzülüyorum elden birşeyde gelmiyor
gecmis olsun canim allah acil sifalar versin..
teşekkürler canım eee kızlar sizler neler yaptınız bu arada 1 bucuk hafta sonra hamiş miyim belli olcak :):):)
Allah ım bi işaret verrrrrrrrrr
ben regl yaşlaştıkça buhranlara giriyorum ya yoksa ya yoksa diye sanırım haftaya böyle başlicam :44: :44: sardı korkular yine beni puffffffff bi taraftan da amannn ne yapayım diyorum ben elimden geleni yapıyorum Allahın taktiri yapcak bişey yok
aynen , eşim çok kızıyo sanki isyan ediyomuş gibisin yapma böyle
Allah insanları sevdikleriyle ,istedikleriyle sınarmış oluruna bırak biraz diyo da elimde değil
haklı aslında keşke takmamayı becerebilsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?