Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

kızlar sa. hayırlı cumalar nasılsınz.... ben pek takılamıyorum nete ama dualarım ane olmak isteyenlerle hayırlı evlatlar sağlıklı sıhhatli evlatlar verir inş. rabim bizlere....

kızlllllllllaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr millet facede foto paylaşıyo bebişleri için yaptırdıkları küçük kurabiye çeşitleri ay ne güzel şeyler var yahuuuu

Eklentiler

• $1371266_10151871013131941_1851967758_n.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 40
kızlar bu yakınlada test yapacak olan varmı test yapanların sonucunu beklemekbile heyecan verici oluyordu:)

benmde ayın altısı geçen ay aşılama olmuştum tutmamıştı bu ay bişey yok bakalım hayırlısı inş. kendiliğinden geliverir

değerli anne adyları ben çıkıyorum tweety ve diğer kızlara selam hepinz aeo ve hepimz hayırlala anne olalaım inşaallah...

bu sabah yaptım negatifti

son 3 gün bakalım , yinede umutluyum hiçbi belirtim olmasa da

yaa kızlar kuruntumu hayalmi bilmiyorum ama dün sabahta test yaptım ben tek çizgiydi, 15-20 dk sonra tekrar baktım silik çizgi vardı

heyecan yaptım hatta , dün akşama doğru başka bi test aldım başka marka bugün yaptım hiçbişi çıkmadı

demekki ilki yanlışmıydı, amaan kesin sonuç için beklemekten başka çarem yok

sovr ilk 5 dk dan sonraki idrar testleri geçerli sayılmıyor sen bekle az daha ya tekrar idrarda bak adetin gelmezse de kan da baktırırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…