- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
yok yaww yanmaz bır tanesı pişti bir tanesi kaldı bir de salaka ohhh
arkadaslar Allah oncelikle isteyen herkese bebisler nasip etsin ..herkes bebis icin zamanin geldigini sölesede benim aklimda önce iś var .. sizin fikirleriniz ne yönde¿ önce bebismi yoksa iśmi
arkadaslar Allah oncelikle isteyen herkese bebisler nasip etsin ..herkes bebis icin zamanin geldigini sölesede benim aklimda önce iś var .. sizin fikirleriniz ne yönde¿ önce bebismi yoksa iśmi
yaşın küçükse iş ama şu an çalışmıyosan bunu degerlendirip erken yaşta bebek sahibi olmaktada fayda var durumuna baglı tabi maddiyat önemli durumun musaitse işi erteleyebilirsin eger bi iş fırsatı çıktıysa işe girip sonra hamile de kalabilirsin duruma göre değişir yani
AMINNN sagolasin.. Bana göre calismak zorunda degilsen önce bebis ama imkanlar once calismani gerektiriyorsa yasinda gencs once is sonra bebek..
aklın yolu bir
kızlar bişey sorucam ovu testim silinmeye başladı hamile olanların ki silinmiyo mu lh hormonu arttıgı için acaba ?merak ettim eger öyleyse ben hamile değilimdir :44: herşeyi merak etmeye başladım kadın doğumcu olsam bu kadar bilgiye 4 ayda sahip olamazdım heralde meslek mi değiştirsem ne
kızlar herkes gitti galiba bende kaçıyorum ii gecelerrrr tatlı rüyalarrrr
batım aynımı aybizim benm 13ü ozamn bende yumurtladım kacırdım kactı bu ay
aybizim testi sormuşun 4 gün kalana kadar yapmana gerek yok canım yani 8 inde falan yapabilirsin inşallah çifte bayram yaparsın canım ekimde
esmerşirine sen bu ay umursamadın ya kesin hamile kalırsın
senide bu topiğe cekebildik cok sukur evet cek ne kadrdır düşünüyosun batın ne zaman yaş kaç
bencede halay çekerık keske olsa esmersırıneye bebik patıgı postalıcam k-örüppp
What is this
benım yumurtlama bu haftayı kapsıyordu dr gun asırı demıstı yarın var sansını dene bnm :):) ya ayıptır solemesı işte :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?