Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

kızlar ben eşime ovu testi yaptım çıktı çizgi çok silik pembe kendime de yaptım benimde silinmeye başlamış

arkadaslar Allah oncelikle isteyen herkese bebisler nasip etsin ..herkes bebis icin zamanin geldigini sölesede benim aklimda önce iś var .. sizin fikirleriniz ne yönde¿ önce bebismi yoksa iśmi

arkadaslar Allah oncelikle isteyen herkese bebisler nasip etsin ..herkes bebis icin zamanin geldigini sölesede benim aklimda önce iś var .. sizin fikirleriniz ne yönde¿ önce bebismi yoksa iśmi

AMINNN sagolasin.. Bana göre calismak zorunda degilsen önce bebis ama imkanlar once calismani gerektiriyorsa yasinda gencs once is sonra bebek..

ben calismiyorum o yuzden benim icin oncelik bebek..

yaşın küçükse iş ama şu an çalışmıyosan bunu degerlendirip erken yaşta bebek sahibi olmaktada fayda var durumuna baglı tabi maddiyat önemli durumun musaitse işi erteleyebilirsin eger bi iş fırsatı çıktıysa işe girip sonra hamile de kalabilirsin duruma göre değişir yani

ayrıca da canım hemen isteyince bebiş olmuyo bunu göze almalısın yaş faktörüde önemli çok geciktirmemelisin bence

kızlar bişey sorucam ovu testim silinmeye başladı hamile olanların ki silinmiyo mu lh hormonu arttıgı için acaba ?merak ettim eger öyleyse ben hamile değilimdir :44: herşeyi merak etmeye başladım kadın doğumcu olsam bu kadar bilgiye 4 ayda sahip olamazdım heralde meslek mi değiştirsem ne

kızlar herkes gitti galiba bende kaçıyorum ii gecelerrrr tatlı rüyalarrrr

kızlar herkes gitti galiba bende kaçıyorum ii gecelerrrr tatlı rüyalarrrr

testlerden anlamiyorum hic canim uzgunum :) degistirde bizide bedava muayne edersin
iyi geceler

bende de aynı durum vardı önce iş mi bebiş mi dedim zaten bebiş pat diye olmuyo çalışmalara başladık olduktan sonra iş hayatına atılmayı dusunuyorum.çünkü bebişim in yanında anneanne gıbı gorunmek ıstemıyorummmm ve hemen ölüp gitmek onunla doya doya vakit geçirmek istiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…