Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

gunaydın masum melekler eyican06 cok sevindim rabbbm kucagına almayı nasp etsin bizede göstersin bu günleri sovr nasılsın kuzum

kızlar günaydın evi sildim süpürdüm bi de fırına poğaça attım canım cekti kahvaltıda pğaçam var sıcak sıcak buyrun gelin

kızlar günaydın evi sildim süpürdüm bi de fırına poğaça attım canım cekti kahvaltıda pğaçam var sıcak sıcak buyrun gelin

ellerine sağlık canım bende başlayacam temizliğe gec kaldım braz sabah keyf yapayım dedim puacalarında smis mis kokuları geliyor

Kızlar bakın size ne yaptım

Eklentiler

• $POĞAÇA.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 24
su an yok qibi ama korkuyorumm birde henuz 3ayimi yeni bitrcem basindan beri istedigim icn cok stres yapyrm acelecimiyim sence

canım doktora görünebilirsin kist var mı iltihap var mı diye bakılabilir bunlar engel olabiliyo mesela bende iltihap vardı ilaç kullandım azalmış dedi doktor sonra hormon testi istedim bı sıkıntı çıkmadı bu ay 5.ayım yumurtlama takibi yaptırdım düzgün yumurtluyorum bakalım bu ay tutacak mı olmazsa eger önümüzdeki ay da eşim gidecek ben hemen olsun istiyorum ama işte taktir Allah ın

aminn canımm benimm insallah esimde cok istiyorr Rabbim bir an once melegimii verir banaa insallah bu ayda hayal kırıklıgı olursa cok üzülürümm

bende çok istiyorum eşimde öyle bazen sabahlara kadaar benle bir ağlıyo oda allahtan ümit kesilmez inşallah yüzümüz gülcek :26:

şu yazılar var ya hayatım la evleneli die yazıyor ya altta onu nasıl yapıosunuz bilmiyorum da yeniyim

hosgrldin canım kullanıcı kontrol paneline gir sol altta prafili düznle var oarda en asagı in orada hitap şekli özel gününüz görsel biçimi diyo sec onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…