- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinhayırlısı olsun
kızlar günaydın evi sildim süpürdüm bi de fırına poğaça attım canım cekti kahvaltıda pğaçam var sıcak sıcak buyrun gelin
2014 ten sonra karşınızda olabilirim
Pek yakında yayındayım
kızlar gecen ay mayıs annesi ne kadr cok oldu dimi maşallah
Merhabalar kızlar yarn regl gunumm cok heycanlymm dua edin banaaa *)
aminn canımm benimm insallah esimde cok istiyorr Rabbim bir an once melegimii verir banaa insallah bu ayda hayal kırıklıgı olursa cok üzülürümminşallah anne olursun inşallah gelmez canım annelik vazifesine ulaşırız inşallah
esmer şirine ne olacak bizim bu halimizinşallah 2014 te buralarda olmayız yaaaaa başkalarına devredelim bu topiği
Merhabalar kızlar yarn regl gunumm cok heycanlymm dua edin banaaa *)
kızlar gecen ay mayıs annesi ne kadr cok oldu dimi maşallah
su an yok qibi ama korkuyorumm birde henuz 3ayimi yeni bitrcem basindan beri istedigim icn cok stres yapyrm acelecimiyim senceinşallah canım haberdar et bzi adet belirtin var mı
su an yok qibi ama korkuyorumm birde henuz 3ayimi yeni bitrcem basindan beri istedigim icn cok stres yapyrm acelecimiyim sence
aminn canımm benimm insallah esimde cok istiyorr Rabbim bir an once melegimii verir banaa insallah bu ayda hayal kırıklıgı olursa cok üzülürümm
bende çok istiyorum eşimde öyle bazen sabahlara kadaar benle bir ağlıyo oda allahtan ümit kesilmez inşallah yüzümüz gülcek :26:
şu yazılar var ya hayatım la evleneli die yazıyor ya altta onu nasıl yapıosunuz bilmiyorum da yeniyim
Kızlar bakın size ne yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?