- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
geçmiş olsun kuzum mideni mi üşşüttün dikkat et kendineselam kızlar ben geldim, bugünden beri mide ağrım var, karnımın alt bölgesinde de ağrı var, bide yanma hissi var, ya kötü bişey yoktur dimii noluur netten baktım ama bulamadımmm
:26:
inşallah inaşallhkız tiviti yiviti nörüon
arkadaş bana fal baktı bugün pek anladığından değil de
bebek geliyor dedi
ha bir de biliyor istediğimi
şu sana bahsettiğim kız :))
dayımın iki ciğerinde de kitle bulmuşlar annemde üzülüyor dayım sonucta bende hem anneme hemde dayıma üzülüyorum elden birşeyde gelmiyor
kızlarrrrr napıyosunnnn
geçmiş olsun kuzum mideni mi üşşüttün dikkat et kendine
inşallah inaşallh
geçmiş olsun cok üzüldm canımallah şifa versin
Ben geldiiiimmmmmmm
canim 12 gun demisler.. demekki 12 . gunde belli oluyor hersey oyle olsa 10 gun derlerdi umudunu kaybetme bence ALLAH buyuk..
selam esmerşirine hoşgeldın napim ortalığı temızledım bıtmedı iş çok yoruldummm yarım kalacak galiba sen ne apıyorsun nasılsın ?
teşekkürler canım dualarını beklıyormm
hosgeldinnnnnnnBen geldiiiimmmmmmm
evet doktoru aradım hemen, pazartesi tekrar yaptır 12.gün belli olur dedi ama 1,20 nekadar artabilir ki Allah a havale ettim zaten
hoş gedin canım topikte kimse yokkk:)::) galiba br ben varım :):) bırde sımdı sen geldın :):):):2:
ben düğün tarihini yanlış yazdım galiba3 ay dıyo
dizi izliyorum sen :26:
hosgeldinnnnnnn
canım tüb bebek tedavisini bilmiyom ama ilk denemen mi
Hmm sen topigin demirbasısın cnmmmmnerde üc ay diyo kızzz
bende yemekn yapcam yavaştan sıkıldım ya yoruldu bırde kızlar bnmkı en erken ne zaaman bellı olur kii:18::18::18::18:
bende yemekn yapcam yavaştan sıkıldım ya yoruldu bırde kızlar bnmkı en erken ne zaaman bellı olur kii:18::18::18::18:
valla tam demirbaş olduk aman boşver yazmaktan vazgeçtimm sen napıyorsun bakalımmm :):):)
vala canişkom ev göcüyo ben interneteyim yne camasırı serip gelcem yarın msafirim geleck mi bilmiyom bi arayayım da haberleri veririm sen napıyon aybizim
Bende ne yapim cekirdek citliyomgelin beraber citleyek gızlarrrr sen ne yapıyosun ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?