Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

İnsallahhh cnmmm aynen ya basa sarmak zor ama gittigim drdan memnun degildim burada da bi dr degistirmeye kalksan bir iki ay beklemen lazım devlette falan su insülin vok kafama takıldı kız peki seker yüksek cıkıyo demi ölcsem mi bi sekerimi

Eyican hayırlı uğurlu olsun bebişin hiç ayrılmayın bol bol dınlen butun gıdalardaal canın bişi istemezse bile sen kocana soyle herseyı alsın :):)

Benim dün çok bulantım oldu
ama bugün bir şey yok
artık her belirtiye gebelik gözüyle bakar oldum ya

Test yaptım negatifffff 43:bu ay beklemiyodum zaten ama her ay negatifi görmekten bıktım artık test yapmayacam

Son düzenleme:
canım sen nerede yaşıyorsun?
canım bizim ailede şeker genetik anneannemide ondan dolayı kaybettik..bacağı kesildi,vücut iflas etti..annem ve dayımdada var ama farklı oluyor..mesela annemin ki yükseliyor ,dayımın sürekli şekeri düşüyor..bazen hastanedeki testte bile anlaşılmıyor annem fıtık ameliyatı olacağı zaman geniş çaplı bi kan testi yapılmıştı.gizli şeker çıkmıştı..
benimde kan şekerim düşüyordu.. pkolularda nüksediyor şeker doktorun ultrasonla pko veya değilmisin söyler.ona göre yaptır testini.. kafana takma yanii

Kızlar ben gedim iyi pazarlar gece boyu tahlıller yukselen hormonlar hamişlik falan girdi ruyalarımı nasılsınız bagalımmmm
hoşgeldinn canımm..herkez aynı rüya alemindee iyiyizz canım sen nasılsın
Benim dün çok bulantım oldu
ama bugün bir şey yok
artık her belirtiye gebelik gözüyle bakar oldum ya
bat ne zaman canımm

kızlar slm nasılsınz hepinize iylk diliyorum sanırım güzel haberler var... aeo hepinz

Hmm anladım cnm bizim ailede yok seker ama baslatan ben olmam insallah adanada yasıyorum

Son düzenleme:
Test yaptım negatifffff 43:bu ay beklemiyodum zaten ama her ay negatifi görmekten bıktım artık test yapmayacam

ayyy çok üzüldüm yaa
canımm sıkma canını nolur..Bizimde imtihanımız buymuş demekki..
şimdi yapman gereken şey ne biliyomusun? iyi bir doktor,tedavi,yumoş takibi..3 yılı aşkın evlisin artık zamanı geldi aksatmadan düzenli bi şekilde doktora git canım.. sıkmaa canını üzülme,ağlama nolur.. Allaha bin şükür tedavisi olan bi sorunumuz var..napalım kim istemez ki hemen anne olmak ama maalesef buda bizim sınavımızmış..

Öyle cnm bu imtihanı da cok yıpranmadan atlatırız insallah zaten cok iyi bi proften randevu aldım üc aydır onu bekliyorum on gün kaldı cok sükür zaten bundan sonra bi gün bile aksatmam bir ay boyunca her gün gel dese yine giderim yoruldum artık üzülmekten

Son düzenleme:
ohh çok şükür 10 gün kalmış tam detaylı muayene olursun..ve artık bundan sonra aksatmadan devam edersin tedavine..yumurtlatayamıyosan klomen verir çatlamıyorsa çatlatır..ilişki gününü saatini söyler..en azından beklenti içine girdiğine değer canım..
Bi doya doya aglasam rahatlıcam ama esim yanımda kendimi skmaktan basım agrıdı

haaa bu arada topikte ağlamak yokk yasak diye biliyorum ben.. canım dua et sabret.. doktorunu aksatma inşallah olacak.. nettende araştır kendini bebişine hazırla.. hsg falan çektirdin mii? fsh-lh bakıldı mı? progesteron hormonuna bakıldı mı hiç? folik asit kullanıyomusun? bak bi sürü aklıma gelmeyen önemli şeyler var adım adım hepsini belirlee... ve hepsine baktır her bir adımın seni bebişine daha fazla yaklaştırdığını hissedeceksin canım

üzüldüm canım
insan beklemese de o tek çizgiyi görünce kötü olur,bakalım bizde neler olacak
benim de çok umudum yok.

bat ne zaman canımm

Ekim 10 civarı bekliyorum canım,benim de düzenli değil

Bi doya doya aglasam rahatlıcam ama esim yanımda kendimi skmaktan basım agrıdı

eşine sarıl kuzum
onlar da olmasa derdimizi kimse anlamaz

İnsallah cnm benim önceki gittigim dr bi acayipti hic hormon testi istemedi folic asit bebe aspirini klomen estrofem immunace ovutrelle kullandım kac ay boyunca klomen günde üc doz olmasına ragmen drun istedigi gibi gelismiyodu yumurtam zaten iliski saatini bile yazıyodu.dr hsg cekemedim daha bu drum ceker büyük ihtimalle gidecegim dru cook tavsiye den var bakalım insallah bana da vesile olur

Aynen cnm onlar da olmasa kime anlatırız kime dökeriz icimizi insallah sende negatifi görmezsin benim gibi insan ne kadar umutsuz olsa da belki bi sey vardır dşyo

Ekim 10 civarı bekliyorum canım,benim de düzenli değil

o zaman doktora gidiyosunn sende canımm..
sabahtan beri amma umutsuz vakalar okudum..bizim gibi düzensizlik ve yumurtlama sorunu olan kk'da klomenle ikizleri, üçüzleri okudum..
umutlarım kıpır kıpır oldu..bi tanecik olsun,sağlıklı olsun,benim olsun fazlasında gözüm yok.. umut veren hikayeler okumak beni hep motive ediyor hemde sürekli şükrettiriyor.. tavsiye ederim kızlar

41 yasında ilk kez hamileyim diye bi sey paylasmıstın ya o cok güzeldi cnm

belkide sorun tüplerdedir canım?
klomenle gelişmiyorsa daha ilerisi iğneler var yumurta geliştirmek için..
bendede klomen işe yaramıyordu gonal f vurunuyodum göbekten..çok daha etkili yani hep bi ilerisi var tedavinin.. iyi doktor bulup yakasını bırakmamız lazım..Rabbim bu doktorda yüzünü güldürsün canım..

folik asitine yine devam et aspirinde iç..
bendede %90 pıhtılaşma var diye düşünüyor doktor..bebişlerde kalp durmasının en büyük sebebi pıhtılaşma diyor. bende aspirin içicem eğer ki gebelikte oluşursa bu ay kan sulandırıcı iğnelerede başlatıcak doktor.. Allah sonumuzu hayır etsin.. kafam allak bullak oluyor ara sıra sabrım tükeniyor ama elden gelen bişey yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…