Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Cnm olmadı diye düsünüyorum bazen iki üc ay gecikme oluyodu gidemiyodum ama hic olmadı yani olsaydı en azından bi umudum olurdu

demekki sende ben gibi düzenli yumurtlayamıyosun 2-3 ay gecikme hiç normal değil..canım ben zaten ileri derece pkoydum hiç yumurtlamıyordum sende 3-4 defa anca hastalanıyordum..ilaçta içsem yinede faydası yoktu..sonra ani kilo almaya başladım..20 kilo aldım 50 kg idim 70 oldum..pkodan dolayı şeker hapıyla 17 kg verdim ama yinede düzenim yerine gelmedi..yine tarlusal içmeden hastalanamıyordum..daha evvel yazmıştım hayıt otu gerçekten çok faydalı Rabbime binlerce kez şükürler olsun.. kürtajdan sonra hastalandım inat ettim hayıt içtim 25 gün sonra geçen ayın 26'sında hastalandım bu ayda 26 sında hastalandım.. cuma günü adetimin 2. günüydü hormon testi veremedim ama doktora gittim rahmime baktı kist yok dedi ve yeniden tedavi başladık.. şimdi klomen + gonal f + ovitrelli çatlama iğnesi kullanıcam yumurta takibi yaptırıyorum inşallah yumoşlarım büyür..

gunaydın kıslar dün ben uymumuş bilgisayar yanda kapanmış şarjı bitmiş herkese hayırlı pazarlar

Ayyy cnm coooooook sevindim yaa Allah bi daha böyle korku yasatmasın hayırlısıyla alırsın ins bebegini kucagına topigimizin ilk annesiiiiiiiii

sağol cnm ama o korkuyu dün bu mesajdan sonra yaşadım pempe bir leke geldi ömrümden ömür gitti hastaneye koştum hemen üstten ultrasondan ebe baktı hiç sorun yok kalp atşıdı da var dedi. ilk haftalarda olur böyle seyler sabah alttan bakıldı ya ondan da olmuş olabilir dedi sonrada kesildi ama dr yinede iğne verdi bir de hap. şükür şimdilik sorunum yok ama rabbim nasip ederse bebeğim doğar doğmaz popoya bir şaplak atacağım annenin aklını başından aldığı için

gunaydın kıslar dün ben uymumuş bilgisayar yanda kapanmış şarjı bitmiş herkese hayırlı pazarlar
günaydınn canımmm...herkezee iyi pazarlarr kociş iştee ben evdeyimm bugün

oyşşş topiğin ilk bebişii olmuş ben kaçırmışımm bu olayı.. çok tebrik ederim canım Allah yavrunu sana bağışlasın sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahh 41 keree maşallahh kuzunaa
ilk haftalarda vajinal baktırma istersen zararlı olduğu durumlarda oluyor..progestan vermiştir doktorun sana bebişin tutunması için o hapı vajinal olarakta alabiliyosun öyle daha çok etkili oluyor..her kanamayı ciddiye almak zaten ömürden ömür götürüyor seni çok iyi anlıyorum bu konuda...benim 3 aylık bebişte çok korkutmuştu ve nihayetinde kalbi durmuştu..Yaşadığım acının tarifi yoktu..Rabbim kimseye yaşatmasın ,seni ve meleğini korusun..ne kadarlık oldunuz şimdi??

sağol cnm allah razı olsun şu an 5 haftanın içindeyim. haftaya tekrar kontrolum var hapımı alıyorum iğnede oldum. şimdillik bir sorun yok rabbim inşş kucağımada sağlıklı hayırlı şekilde kucağıma da almayı nasip eder.

oyyyşşş çok erken duymuşsunuz öyleyse kalp atışlarını çok şanslısın sürekli yat dinlen canım iyice tutunsun sana meleğin inşallah bir daha hiç korkutmadan 9 ayı bitirirsiniz..bu arada hamilelik takvimini yapsana canım her mesaj yazdığında topik şenlensin

naber true cim ii kendinle ve bizle başbaşa kalırsın

kızlar bir sorum var benim kasık agrım var böle batma yumoş haftamın son günlerindeyim bu nedemek ?

ben geldimmmmm

bebiş var he hemi de 5 haftalık
eyican tebrik ederim,Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin

İnsallaaahhhhhh cnmmm hem büyür hem döllenir insallahh bende gecen hesapladım bir senede 8 defa adet olmusum yaa 45 günden önce hic adet olmuyorum bende son iki senede on kilo aldım kız bana hic bi dr seker testi yapmadı yaa bu dra söylicem yapsın bende 4 5 ay dr gitmesem kist tedavisiyle baslıyorum hep bu defa da üc aydır gitmedim insallah kist yoktur bende bi kac gündür bol bol incir yiyorum

Ayy cnm ne korkmussundur yaa ben hamile kalsam esimi bile yanımda yatırmam son üc dört ay herhalde insallah bi daha yasamazsın böyle bi korku yaa bazen kapı acık kalıyo iceriden kalp atıs sesleri geliyo icimmmm gidiyo gözlerim doluyo kalabalık olmasa hüngür hüngür aglarım yani cok etkiliyo beni o kalp atıs sesleri

inşallah canımm yaaaa
sen aksatma doktora düzenli olarak git canım.. sürekli başa sarmakta zor..inşallah kistin yoktur..zaten pkolularda hep insülin direnci oluyor ve kilo-tüy artışları oluyor..şeker hapıda adeti-kilo-tüy olayını düzene sokuyor..inşallah sende aynı sıkıntıları yaşamazsın.. git canım doktora sende yumoş takibi yaptır.. hep beraberr bebiş bekliyelimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…