- 18 Temmuz 2013
- 1.556
- 52
- 113
Cnm olmadı diye düsünüyorum bazen iki üc ay gecikme oluyodu gidemiyodum ama hic olmadı yani olsaydı en azından bi umudum olurdu
Bende cıkayım cnm gözlerim kapanıyo resmen sana iyi gecelersk sk gel özletme kendini
Ayyy cnm coooooook sevindim yaa Allah bi daha böyle korku yasatmasın hayırlısıyla alırsın ins bebegini kucagına topigimizin ilk annesiiiiiiiii
ağlama devrem o tarif de vardır sıkıntı sen daha ne yapasınnn
bi başladık mı durduramıyor kimse bizi ondan, daha olanlar varda nickini hatırlayamadın dimi canımmm
günaydınn canımmm...herkezee iyi pazarlarr kociş iştee ben evdeyimm bugüngunaydın kıslar dün ben uymumuş bilgisayar yanda kapanmış şarjı bitmişherkese hayırlı pazarlar
sağol cnm ama o korkuyu dün bu mesajdan sonra yaşadım pempe bir leke geldi ömrümden ömür gitti hastaneye koştum hemen üstten ultrasondan ebe baktı hiç sorun yok kalp atşıdı da var dedi. ilk haftalarda olur böyle seyler sabah alttan bakıldı yaondan da olmuş olabilir dedi sonrada kesildi ama dr yinede iğne verdi bir de hap. şükür şimdilik sorunum yok ama rabbim nasip ederse bebeğim doğar doğmaz popoya bir şaplak atacağım annenin aklını başından aldığı için
günaydınn canımmm...herkezee iyi pazarlarr kociş iştee ben evdeyimm bugün
oyşşş topiğin ilk bebişii olmuş ben kaçırmışımm bu olayı.. çok tebrik ederim canım Allah yavrunu sana bağışlasın sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahh41 keree maşallahh kuzunaa
ilk haftalarda vajinal baktırma istersen zararlı olduğu durumlarda oluyor..progestan vermiştir doktorun sana bebişin tutunması için o hapı vajinal olarakta alabiliyosun öyle daha çok etkili oluyor..her kanamayı ciddiye almak zaten ömürden ömür götürüyor seni çok iyi anlıyorum bu konuda...benim 3 aylık bebişte çok korkutmuştu ve nihayetinde kalbi durmuştu..Yaşadığım acının tarifi yoktu..Rabbim kimseye yaşatmasın ,seni ve meleğini korusun..ne kadarlık oldunuz şimdi??
sağol cnm allah razı olsun şu an 5 haftanın içindeyim. haftaya tekrar kontrolum var hapımı alıyorum iğnede oldum. şimdillik bir sorun yok rabbim inşş kucağımada sağlıklı hayırlı şekilde kucağıma da almayı nasip eder.
günaydınn canımmm...herkezee iyi pazarlarr kociş iştee ben evdeyimm bugün
oyşşş topiğin ilk bebişii olmuş ben kaçırmışımm bu olayı.. çok tebrik ederim canım Allah yavrunu sana bağışlasın sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahh41 keree maşallahh kuzunaa
ilk haftalarda vajinal baktırma istersen zararlı olduğu durumlarda oluyor..progestan vermiştir doktorun sana bebişin tutunması için o hapı vajinal olarakta alabiliyosun öyle daha çok etkili oluyor..her kanamayı ciddiye almak zaten ömürden ömür götürüyor seni çok iyi anlıyorum bu konuda...benim 3 aylık bebişte çok korkutmuştu ve nihayetinde kalbi durmuştu..Yaşadığım acının tarifi yoktu..Rabbim kimseye yaşatmasın ,seni ve meleğini korusun..ne kadarlık oldunuz şimdi??
ben geldimmmmm
bebiş var he hemi de 5 haftalık
eyican tebrik ederim,Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
eyicanın halayını cekmiştik sanırım hoggeldin kuzum
naber true cim ii kendinle ve bizle başbaşa kalırsın
demekki sende ben gibi düzenli yumurtlayamıyosun 2-3 ay gecikme hiç normal değil..canım ben zaten ileri derece pkoydum hiç yumurtlamıyordum sende 3-4 defa anca hastalanıyordum..ilaçta içsem yinede faydası yoktu..sonra ani kilo almaya başladım..20 kilo aldım 50 kg idim 70 oldum..pkodan dolayı şeker hapıyla 17 kg verdim ama yinede düzenim yerine gelmedi..yine tarlusal içmeden hastalanamıyordum..daha evvel yazmıştım hayıt otu gerçekten çok faydalı Rabbime binlerce kez şükürler olsun.. kürtajdan sonra hastalandım inat ettim hayıt içtim 25 gün sonra geçen ayın 26'sında hastalandım bu ayda 26 sında hastalandım.. cuma günü adetimin 2. günüydü hormon testi veremedim ama doktora gittim rahmime baktı kist yok dedi ve yeniden tedavi başladık.. şimdi klomen + gonal f + ovitrelli çatlama iğnesi kullanıcam yumurta takibi yaptırıyorum inşallah yumoşlarım büyür..
gunaydın kıslar dün ben uymumuş bilgisayar yanda kapanmış şarjı bitmişherkese hayırlı pazarlar
sağol cnm ama o korkuyu dün bu mesajdan sonra yaşadım pempe bir leke geldi ömrümden ömür gitti hastaneye koştum hemen üstten ultrasondan ebe baktı hiç sorun yok kalp atşıdı da var dedi. ilk haftalarda olur böyle seyler sabah alttan bakıldı yaondan da olmuş olabilir dedi sonrada kesildi ama dr yinede iğne verdi bir de hap. şükür şimdilik sorunum yok ama rabbim nasip ederse bebeğim doğar doğmaz popoya bir şaplak atacağım annenin aklını başından aldığı için
İnsallaaahhhhhh cnmmm hem büyür hem döllenir insallahhbende gecen hesapladım bir senede 8 defa adet olmusum yaa 45 günden önce hic adet olmuyorum bende son iki senede on kilo aldım kız bana hic bi dr seker testi yapmadı yaa bu dra söylicem yapsın bende 4 5 ay dr gitmesem kist tedavisiyle baslıyorum hep bu defa da üc aydır gitmedim insallah kist yoktur bende bi kac gündür bol bol incir yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?