Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

basın saolsun canım allah kalanlara ömür versin ...

umutsuzluk yok canım hoş geldin ama zormus bencede

sağolasın cnm benimm

Ayyyy kızlar misafirim yeni gitti sinema keyfi yaptık eşimin kuzenleriyle güzel bir gerilim filmi izledik bayağı gerildim ama tavsiye ederim brad pitt in dünya savaşı adıııı bu saat oldu tabi herkes gitti

Ayyyy kızlar misafirim yeni gitti sinema keyfi yaptık eşimin kuzenleriyle güzel bir gerilim filmi izledik bayağı gerildim ama tavsiye ederim brad pitt in dünya savaşı adıııı bu saat oldu tabi herkes gitti

Kimse gelmediki gitsin kız sekizden beri bekliyom

canım sen düzensiz adet görüyon dimi ondan test yapmıon inşallah vardır canım yarın test yap bakalım hayırlısı

Evet cnm 40 45 günden önce olmuyom bugün 38di daha herkes test yap diyo yapayım bakalım yarın cıglık ata ata gelirim insallahhhh senin de günlerin var galiba

Evet cnm 40 45 günden önce olmuyom bugün 38di daha herkes test yap diyo yapayım bakalım yarın cıglık ata ata gelirim insallahhhh senin de günlerin var galiba

yes benim bat ekim 11 ben beklemedeyim yumoş günlerim geçti çalışma yaptık bu 5.ayım hayırlısı bakalım

Cnm gecmiste okudum söylemeyi unuttum basın sagolsun.. Test günüm gelmedi de gecikince test yapim diyom

sağolasın canım..
inşallah bakalımm hayırlı haberler bekliyorum herkezdenn.. belkide halay başını sen çekersinn bizde peşinden geliriz.. ne güzel olurr valla

aminnnnnnnnnnn bende yatıyorum canım eşim yattı onu bakletmeyeyim ii geceler

İyi geceler cnm
sağolasın canım..
inşallah bakalımm hayırlı haberler bekliyorum herkezdenn.. belkide halay başını sen çekersinn bizde peşinden geliriz.. ne güzel olurr valla

Olmazmı cnm yaaa kac senedir bekliyoruz o halayıııı Rabbim kimseyi umutsuz ve kucagı bos bırakmasın cok zor yaa bugün arkadasımı aradım yeni dogum yaptı da o heyecanı öyle güzel anlatıyo ki Allahım bende yasamak istiyom dedim insallah hepimize nasip olur o heyecanlarr

aminn inşallah canım Allah kimseye aratmasın gerçekten çok zor.. peki daha önce hiç kimyasal yada düşük gebeliğin olmadı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…