sümeyyab kuzum herkes ruyasında göruyo seni bi test yap topik rahatlasınhalay cekelim
basın saolsun canım allah kalanlara ömür versin ...
umutsuzluk yok canım hoş geldin ama zormus bencede
aminn canım.. bende karın ağrılarıyla cebelleşiyorum..hastalandım canımm..sizler nasılsınız var mı güzel haberleriniz?
BAŞIN SAĞOLSUN TRUE BLOOD HABER YOK BENDE DAHA REGLİME 12 GÜN FALAN VAR AMA İÇİM SIKILIYOR HAMİLE KALAMAMAKTAN KORKUYORUM ÇÜNKÜ GEÇEN AY ÇOK ÜMİTLENMİŞTİM
sağolasın canım... Allah sana 9 ay regl yüzü göstermesin emii inş. bu ay olur canım
hepinizin heyecanı benide sardıı..biraz coşturun topiği bebişlerle peşinizden ben gelicem hayırlısıylabende güzel veya olumsuz bir haber yok daha
geçen ay bu tarihteydi reglyim
ama geç gelir hep bakalım ne olacak
bayrama kadar gelmezse şüphelencem
Canım benim yaa sıkma canını.. bence eşinle çok mantıklı düşünmüşsün..hatta aynısını ikiz olayını ben sana söyliyecektim..sonuçta devlette çok azını karşılıyor..özelde 2 embriyo koydurursunuz şans daha çok artar.. yinede şükürler olsun Allah korusun azospermi falan değil..bazı arkadaşlarımda 1 milyon bile yok..canlı sperm sıfır.. doku alınıyor erkekten ve içinde canlı sperm arıyolar insanların türlü türlü dertleri var..Allah yardımcınız olsun.. Belkide kaderinde ikiz bebek vardır..Rabbim çektiğin onca sıkıntının karşılığını sana ikiz bebişle verecekk..inşallah hep güzel şeyler olur..Bi çok altarnatif tıp denedik canım bu süreçte kurler iyi gelen şeyler... Ama yukselmiyo ışte... 10 milyon cikiyo hep degismiyo sonuç.... Çok şükür başka problemimiz yok tüpde ümitli doktor... Ocak şubat gibi en geç tüp bebek tedavisine baslicaz... Dewlet karsilamiyo bizi bazı prosedürler var... Ki zaten dewlette 35 yaş altı olunca tek embriyo katiliyo.... Ben aynı şeyleri iki defa yaşamak istemiyorum o yüzden özelde ikiz istiyoruz... Tabi bunlar bizim planlarımız... Ne olur ne olmaz bilinmez kader kısmet...
hosgeldiiinnnnnnnnn
canım merhaba sen nasılsın görüşmeyeli bakalım
Ayyyy kızlar misafirim yeni gitti sinema keyfi yaptık eşimin kuzenleriyle güzel bir gerilim filmi izledik bayağı gerildim ama tavsiye ederim brad pitt in dünya savaşı adıııı bu saat oldu tabi herkes gitti
İyiyim cok sükür cnm sen nasılsın özlettin kendini
canım sen düzensiz adet görüyon dimi ondan test yapmıon inşallah vardır canım yarın test yap bakalım hayırlısı
İyiyim cok sükür cnm sen nasılsın özlettin kendini
bende iyiyim cnm artık buralardayım senin test günün mü geldi bi baskı okuyorum forumda
Evet cnm 40 45 günden önce olmuyom bugün 38di daha herkes test yap diyo yapayım bakalım yarın cıglık ata ata gelirim insallahhhhsenin de günlerin var galiba
yes benim bat ekim 11 ben beklemedeyim yumoş günlerim geçti çalışma yaptık bu 5.ayım hayırlısı bakalım
Hmm senin varmıs daha cnm insallah test günü kopkoyu bi cizgi görürsün yaaa
Cnm gecmiste okudum söylemeyi unuttum basın sagolsun.. Test günüm gelmedi de gecikince test yapim diyom
aminnnnnnnnnnn bende yatıyorum canım eşim yattı onu bakletmeyeyim ii geceler
sağolasın canım..
inşallah bakalımm hayırlı haberler bekliyorum herkezdenn..belkide halay başını sen çekersinn bizde peşinden geliriz.. ne güzel olurr valla
İyi geceler cnm
Olmazmı cnm yaaa kac senedir bekliyoruz o halayıııı Rabbim kimseyi umutsuz ve kucagı bos bırakmasın cok zor yaa bugün arkadasımı aradım yeni dogum yaptı da o heyecanı öyle güzel anlatıyo ki Allahım bende yasamak istiyom dedim insallah hepimize nasip olur o heyecanlarr
aminn inşallah canım Allah kimseye aratmasın gerçekten çok zor.. peki daha önce hiç kimyasal yada düşük gebeliğin olmadı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?