Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

:131::131::131: bütün canı sıkılanlara çilekli dondurmaa yolluyorum...

bebiş düşünceleri
aslında çok da düşünmemeye çalışıyorum

sonra iş güç
insanlar
sıkıyor bazen

bu ay inşallah olacak..ha olmadı yine pes etmek yok...seni tekme tokat zorla doktora yollarız sıkma canını eğer kendiliğinden olmuyorsa bir destek almanın vakti gelmiş demektir..

bebiş düşünceleri
aslında çok da düşünmemeye çalışıyorum

sonra iş güç
insanlar
sıkıyor bazen

Benim sacımın tam ön kısmında üc tel beyaz var esime diyom birini sen birini annenler birini de sıpamız beyazlattı düsünmemek cok zor cnm yaaa
hayır hayıır ben daha çoookk
Hayııııırrrrrrrrrr ben daha cooooooooooooooookkkkk
:131::131::131: bütün canı sıkılanlara çilekli dondurmaa yolluyorum...

Cokkk da severimmmmmm tesekkürler cnmmmm

kızlaaar ben kaçıyorum kocişimle film izlicezzz öpüldünnnzzz

bu ay inşallah olacak..ha olmadı yine pes etmek yok...seni tekme tokat zorla doktora yollarız sıkma canını eğer kendiliğinden olmuyorsa bir destek almanın vakti gelmiş demektir..

benim daha ilk ayım truecum
ama işte adet gecikmeleri,prolaktin vs olumsuza itiyor beni
bebek istemek anne olmak kadar önemli bişimiş bunu anladım

Benim sacımın tam ön kısmında üc tel beyaz var esime diyom birini sen birini annenler birini de sıpamız beyazlattı düsünmemek cok zor cnm yaaa

bende de çok beyaz var,kaç aydır da boyamıyorum
bebek çalışmasına başlayınca da hadi kalsın dedim
aklarımla mutluyum :)

bir kadın sevdiğini koklayarak öpüyorsa ona aşık olduğunu gösterirmiş..Ayşe Kulin demiş.

dedim evet ben :) hep koklayarak öperim

Ben daha iki defa boyadım sadece pek boyamıyorum degisiklik isteyince sadece kız bizde ırsidir sacın ön kısmı yani alnın üstü beyazlar sadece cok komik olur

eneeemm daha bu ilk ayın demek oyyşş ilk heyecan desenee
inşallahh bu ay sevincini burada paylaşırsın..inşallah bizler gibi beklemezsinn
prolaktin için hayıt otunu kaynat iç gerçekten çok faydalı adetinde düzene girecek emin ol... ben daha beter pkoluyum ama iki aydır içtim ve günü gününe hastalandım.. şiddetle tavsiye ederim..
prolaktin adet düzensizliği yapar hamiş kalmana engel olur..doktorun en büyük ekstrası bütün hormonları kontrol altında tutmaya çalışması..banada dostinex vermişti prolaktin için..

artık dizilerde kalmış tek gecelik ilişkiyle hamilelik..çevremde bir elin parmağını geçmez doğal yolla hamiş kalan.. poofff :44:

Hadi yaa bende öyleyim zaten esimi de coooooooooooooooookkkkk severimmmmm

inş canım ya :)
başlamıştım ama unutuyorum her gün içemiyorum
işte bugün aklıma geldi iş yerinde içtim bir fincan :)
dostinex 2 kere kullanmıştım

evet ya tek gecelik ilişkide hamile kalmak,yok bayıldıktan sonra doktorda hamile kaldığını öğrenmek bunlar hep filmlerde kaldı :)

ama dur ya benim görümce de öyle kaldı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…