Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

yorulmuşsundur biraz dinlen sonra bulaşıkları halledersin cnm ben bugün yemek dışında hicbişey yapmadım

hazır şeyler koyuverdim zaten
listeye baktım adını göremedim hemen soriyim dedim.. sen kaç yaşındasın? nerdensin canım? var mı bebiş falan? kaç yıllık evlisin? bombardıman gibi oldu kusura bakmaa

cnm ben pek fazla giremiyorum fırsat buldukca geliyorum 12 yıllık evliyim 31 yasındayım cocugum yok malesf böle işte

Rabbim daha fazla bekletmez inşallah üzüldüm canıma yaa probleminiz ne? neden olmuyor bebiş?

yumurta rezervim azmış ama ilaclarla istenilen yumurta oluyo ama bi türlü hamile kalamadım belki daha zamanı vardır Rabbim hakkımızda hahyırlısını nasip etsin inşşş.senin varmı cocugun cnm

yumurta rezervim azmış ama ilaclarla istenilen yumurta oluyo ama bi türlü hamile kalamadım belki daha zamanı vardır Rabbim hakkımızda hahyırlısını nasip etsin inşşş.senin varmı cocugun cnm

canım benim Rabbim şifanızı versin..benimde çocuğum yok ve benimde yumoş hiç büyümüyordu iğne ilaçla 1 kimyasal gebelik yaşadım 1 bebeğiminde 3 aylıkken kalbi durdu kürtaj oldum.. bundada vardır bi hayır diyerek sabırla bekliyorum halaaa

eşinde bi problem var mı? ne diyor doktorlar canım?

cnmm inş. sende en kısa zamanda hamile kalırsın Rabbim bi daha böle sıkıntılar yaşatmasın eşimde bi problem yok cok şükür

cnmm inş. sende en kısa zamanda hamile kalırsın Rabbim bi daha böle sıkıntılar yaşatmasın eşimde bi problem yok cok şükür

Rabbim bu bayram size çifte mutluluk yaşatsın inşallah.. Allah kimseyi evlatla sınamasın gerçekten çok zor.. bize 2-3 yıl zor geliyor 12 yıl dile kolay.. size bol bol dua edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…