- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
iyi geceler
bizim kota azalmış çıkayım da bitmesin
hoşgeldin cnm bizde iyiyiz ama azıcık sıkılıyoruzsen nasılsın?
hoşbulduk cnm iyiyim bende bütün gün yatmaktan şiştim valla
aynen akşama kadar miskinlik vardı benimde üzerimde... misafir ağırladım gittiler bulaşık duruyor ben hala burdayım
yorulmuşsundur biraz dinlen sonra bulaşıkları halledersin cnm ben bugün yemek dışında hicbişey yapmadım
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
hazır şeyler koyuverdim zaten
listeye baktım adını göremedim hemen soriyim dedim..sen kaç yaşındasın? nerdensin canım? var mı bebiş falan? kaç yıllık evlisin? bombardıman gibi oldu kusura bakmaa
cnm ben pek fazla giremiyorum fırsat buldukca geliyorum 12 yıllık evliyim 31 yasındayım cocugum yok malesf böle işte
Hosgeldiinnnn cnm iyidir sen nasılsın
iyi geceler
bizim kota azalmış çıkayım da bitmesin
hoşbulduk tatlım neler yapıyosun görüşmeyeli
Rabbim daha fazla bekletmez inşallah üzüldüm canıma yaaprobleminiz ne? neden olmuyor bebiş?
Pek bi sey yapmıyorum cnm yaaaöyleee bekliyorum sen neler yapıyosun bakalım
yumurta rezervim azmış ama ilaclarla istenilen yumurta oluyo ama bi türlü hamile kalamadım belki daha zamanı vardır Rabbim hakkımızda hahyırlısını nasip etsin inşşş.senin varmı cocugun cnm
bende bikac gündür rahatsızdım bugün iyiyim şükür evdeyim sürekli bende
canım benim Rabbim şifanızı versin..benimde çocuğum yok ve benimde yumoş hiç büyümüyordu iğne ilaçla 1 kimyasal gebelik yaşadım 1 bebeğiminde 3 aylıkken kalbi durdu kürtaj oldum..bundada vardır bi hayır diyerek sabırla bekliyorum halaaa
eşinde bi problem var mı? ne diyor doktorlar canım?
Gecmis olsun cnm neyin vardı
cnmm inş. sende en kısa zamanda hamile kalırsın Rabbim bi daha böle sıkıntılar yaşatmasın eşimde bi problem yok cok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?