Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Rabbim bu bayram size çifte mutluluk yaşatsın inşallah.. Allah kimseyi evlatla sınamasın gerçekten çok zor.. bize 2-3 yıl zor geliyor 12 yıl dile kolay.. size bol bol dua edeceğim

Çok sagol tatlım Rabbim herkesin duasını kabul etsin zor tabiki cnm insanı yıpratan bi sürec heray aynı hüsran yıkılıyorum resmen sonra bundada bi hikmet vardır deyip kendimi teselli ediyorum bide ben cevremdekilere pek belli etmem üzüldügümü

Aynen cnm yaaa ben 3,5 senede cöktüm
canım benim yaaaa çaktırmıyorum,size umut aşılıyorum ama bende beynimin içinde çok mücadele veriyorum..hayatım ne kadar uzun bilemiyorum..tek istediğim eşimden bir parçam olsun..onun gibi koksun..

bende pek belli edemem üzüntümü, ağlayamam bilee..kimseye derdimide anlatmıyorum artık tedaviye gittiğimide gizliyorum.. çocuk düşünmüyorum diyorum..hamilede kalsam söylemicem göbek çıkana kadar... zaten doğana kucağıma alana kadar asla inanamıcam sanırım...

İki gündür biber salcası yapıyoruz baya bi onu yıkarken yas oluyodum sonrasında kilimler merdivendeki halılar falan hep kirlendi onları yıkim derken ayaklarım hep üsüdü suyun icindeydim sürekli

Anladım cnm ayaklarını sıcak tut kışa hazırlıklar başlamış afiyetle yiyin cnm

Bende dısarıda pek belli edemem ama esim uyuyunca ya da evde yokken cok aglarım aglamasam birikir daha kötü olur cünkü cnm bende acelesi yok diyorum soranlara bazen sen öyle de sonra olmazsa görürsün diyolar bilmiyolar ki ne mücadeleler verdigimizi bende hep diyorum inanamam asla dıgurana kadar diye esim diyo bi olsun ben korkudan senin yanında bile yatamam karnın cıkınca ya bi sey olursa diye

Anladım cnm ayaklarını sıcak tut kışa hazırlıklar başlamış afiyetle yiyin cnm
Evet cnm basladı derin dondurucuyu bile tıka basa doldurdum annemler ekiyo organik yani bana gönderiyolar bende kısın yiyecek olarak saklıyorum
bence sayfası açık kalmış olabiir..mesela ben bi sürü sayfa açarım sonra işim çıkar evde 1 saat öylece kalır sayfa sonrada bitterguzu gel falan yazıyo bende görmüyorum iştee
olsbilir cnm bende bazen yapıyom öyle
Kızlar şimdi çıkmam lazım görüşürüz Allaha emanet olun

Sende Allah a emanet ol cnm iyi geceler

bende bi banyoya gireyim.. sabah eşim beni samsuna gezmeye götürecek erken kalkmam lazım canım

Allahım o günleride göstersin bizee..göbüşlerimizin şiştiği,bebişkoların tekmeler savurduğu günleri sabırsız bi şekilde bekliyorum

Hmm ne güzel ben evden cıkamıyom yaaa tmm cnm iyi geceler sana da görüsürüz

niye canım al eşini çıkın illa bi yere gitmek gerekmiyor..akşam yemeğinden sonra el ele sokaklarda yürüyüş,açık hava ne iyi geliyor insana..finaldede türk kahvesi olmalı

öpüyorum canımcım görüşürüzz

arkadaslar Allah oncelikle isteyen herkese bebisler nasip etsin ..herkes bebis icin zamanin geldigini sölesede benim aklimda önce iś var .. sizin fikirleriniz ne yönde¿ önce bebismi yoksa iśmi

fikirleriniz icin tesekkurler ama ben maddiyattan cok manevi olarak yani kendi psikolojim acisindan calismak istiyorum artik hayirlisi bakalim Allah hangisini önce nasip ederse

günaydınlarr kk'nın en tatlı bayanlarıı ben erkenden hazırlanmak için uyandım eşimin nöbetten gelip beni samsuna götürmesini bekliyorum...bütün gün gezicezz ve bi kankamızla buluşucaz..akşama kadar yokumm hepinizi öpüyorummm bu arada ben akşama gelene kadar herkez hamiş kalsın akşam inşallah hayırlı haberler okurum
:103: accık daha süsleniyim barii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…