Sagol cnm bogazım iltihaplanmıştı igne falan yapıldı kendime geldim
Rabbim bu bayram size çifte mutluluk yaşatsın inşallah.. Allah kimseyi evlatla sınamasın gerçekten çok zor.. bize 2-3 yıl zor geliyor 12 yıl dile kolay.. size bol bol dua edeceğim
Rabbim bu bayram size çifte mutluluk yaşatsın inşallah.. Allah kimseyi evlatla sınamasın gerçekten çok zor.. bize 2-3 yıl zor geliyor 12 yıl dile kolay.. size bol bol dua edeceğim
Hmm bende hasta olmasam iyidir iki gündür soguk suyun icinde sayılırdım dizlerime kadar yas oluyodum
inş olmazsın dikkat et kendine neden suyun icindeydin
canım benim yaaaaAynen cnm yaaa ben 3,5 senede cöktüm
Çok sagol tatlım Rabbim herkesin duasını kabul etsin zor tabiki cnm insanı yıpratan bi sürec heray aynı hüsran yıkılıyorum resmen sonra bundada bi hikmet vardır deyip kendimi teselli ediyorum bide ben cevremdekilere pek belli etmem üzüldügümü
İki gündür biber salcası yapıyoruz baya bi onu yıkarken yas oluyodum sonrasında kilimler merdivendeki halılar falan hep kirlendi onları yıkim derken ayaklarım hep üsüdü suyun icindeydim sürekli
Kızı cagırdım kız kactı gitti iyi mi
canım benim yaaaaçaktırmıyorum,size umut aşılıyorum ama bende beynimin içinde çok mücadele veriyorum..hayatım ne kadar uzun bilemiyorum..tek istediğim eşimden bir parçam olsun..onun gibi koksun..
bende pek belli edemem üzüntümü, ağlayamam bilee..kimseye derdimide anlatmıyorum artık tedaviye gittiğimide gizliyorum.. çocuk düşünmüyorum diyorum..hamilede kalsam söylemicem göbek çıkana kadar... zaten doğana kucağıma alana kadar asla inanamıcam sanırım...
Evet cnm basladı derin dondurucuyu bile tıka basa doldurdum annemler ekiyo organik yani bana gönderiyolar bende kısın yiyecek olarak saklıyorumAnladım cnm ayaklarını sıcak tut kışa hazırlıklar başlamış afiyetle yiyin cnm
bence sayfası açık kalmış olabiir..mesela ben bi sürü sayfa açarım sonra işim çıkar evde 1 saat öylece kalır sayfasonrada bitterguzu gel falan yazıyo bende görmüyorum iştee
Kızlar şimdi çıkmam lazım görüşürüz Allaha emanet olun
Bende dısarıda pek belli edemem ama esim uyuyunca ya da evde yokken cok aglarım aglamasam birikir daha kötü olur cünkü cnm bende acelesi yok diyorum soranlara bazen sen öyle de sonra olmazsa görürsün diyolar bilmiyolar ki ne mücadeleler verdigimizibende hep diyorum inanamam asla dıgurana kadar diye esim diyo bi olsun ben korkudan senin yanında bile yatamam karnın cıkınca ya bi sey olursa diye
bende bi banyoya gireyim.. sabah eşim beni samsuna gezmeye götürecek erken kalkmam lazım canım
Hmm ne güzel ben evden cıkamıyom yaaatmm cnm iyi geceler sana da görüsürüz
arkadaslar Allah oncelikle isteyen herkese bebisler nasip etsin ..herkes bebis icin zamanin geldigini sölesede benim aklimda önce iś var .. sizin fikirleriniz ne yönde¿ önce bebismi yoksa iśmi
fikirleriniz icin tesekkurler ama ben maddiyattan cok manevi olarak yani kendi psikolojim acisindan calismak istiyorum artik hayirlisi bakalim Allah hangisini önce nasip ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?