- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
selam kızlar, bugün gelemedim yoğunluktan
sonuç n egatif hastalandım zaten , bi günlük gecikmeymiş, başka bahara
Kızlar doktora gittim çatlamış yumurta sıvısı hala içerde dedi ben tahmin ettim zaten dedim ama ne zaman çatladığını bilemeyiz dedi çalışmaları sakın bırakmayın iyi gidiyoruz dedi ahhh doktor ahhhh her ay oluyo zaten çatlama ama bişey olduğu yok diyecektim de neyse ukalalık yapmak istemedim ben biraz aksatıyoruz dedim çalışmaları dedim bu aralar olmaz sakın ha dedi peki dedim bende haftaya Salı gel tekrar dedi neden ama onu anlamadım sormadım da
çatlama olsada devammıymış çalışmaya :26:
öyle dedi valla olsada devam dedi 1 hafta daha pehhhh
senin regl ne çok var canım daha olmazsın ya tutunmaya çalışıyo şu an ya da üşüttün bilmiyorum yaaa aslında geçen ay benimde ağrılarım çok olmuştu sağdan yumurtlayınca 10 gün ağrım oluyo bu ay soldan oldu 1 gün ağrım oldu keşke bilebilsek ne olduğunubelim ağrıyo bennimm, regl olmak istemiyoruumm hamiş olmak istiyoruuummm sağ kasığım çok ağıyo yumoş günümdeki giibbiii
aksamasinnnnnn...yumurtlama haftasindamisin canim?
Selamlar.. nasilsiniz kizlar neler var neler yok
bilmiyorum ki
ilk denemem benim
adetlerim düzensiz hep ertelemeli gelir
yumurtlama günümü bilemiyorum o yüzden
ateşle ölçeyim dedim ondan da bişi anlamadım
nerdesin kız sen cadııı
selam canım
hayırlısı diyelim dimi :)
sakın sıkma canını,önümüzdeki ayda devam çalışmalara
burdayim canim hafta sonu bilgisayar esimdeydi :) dunde uykusuzduk erken uyuduk zaten saat 10 bucukta uyudum ben
öyle iste :) nabersiniz.. aksama ne var bakalim menülerde.. ben patlican yemegi yapicam
senin regl ne çok var canım daha olmazsın ya tutunmaya çalışıyo şu an ya da üşüttün bilmiyorum yaaa aslında geçen ay benimde ağrılarım çok olmuştu sağdan yumurtlayınca 10 gün ağrım oluyo bu ay soldan oldu 1 gün ağrım oldu keşke bilebilsek ne olduğunu
burdayim canim hafta sonu bilgisayar esimdeydi :) dunde uykusuzduk erken uyuduk zaten saat 10 bucukta uyudum ben
öyle iste :) nabersiniz.. aksama ne var bakalim menülerde.. ben patlican yemegi yapicam
anladimm canim afiyet olsuniyiyim şükür özledim seni
sabah evdeyim ama nete girmiyorum bilerek vaktimi tüketmiyim diye :)
ben akşam için bişi yapmadım desem yeridir
öğlenki makarna salatasından var,dünden de biber kavurması var
eşim bensiz yer onlardan,ben de gidince atıştırırım artık
tutunuyodur inşallah çok varda bazen ilk ay ilk defa 5 gün erken olmuştum, yinemi olcam acaba diye düşünmüyor değilim ;(
kocam benden fazla hevesli Allahım noluur yardım et bizeee
çorba,barbunya, pilavv
esmerşirine ovü al canım sen kafan rahat olsun yumurtlama takibini şimdilik yaptırma ovü zaten sana söylüyo doktorla ovü testim hatta ağrımdan anladım ben bu ay ne zaman çatladığını ovü yanılmıyo yani bence al derim bi dahaki ay
afiyet olsunn canim barbunyayi nasil pisiriyorsun tarif versene
bende birazdan isten cikip kaynanama gidicem lahana sarmasi yapicaz söylemesi ayip
alacam canım bende öle düşünüyom birde öle deneyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?