Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

çatlama olsada devammıymış çalışmaya :26:

öyle dedi valla olsada devam dedi 1 hafta daha pehhhh

esmerşirine ovü al canım sen kafan rahat olsun yumurtlama takibini şimdilik yaptırma ovü zaten sana söylüyo doktorla ovü testim hatta ağrımdan anladım ben bu ay ne zaman çatladığını ovü yanılmıyo yani bence al derim bi dahaki ay

belim ağrıyo bennimm, regl olmak istemiyoruumm hamiş olmak istiyoruuummm sağ kasığım çok ağıyo yumoş günümdeki giibbiii

belim ağrıyo bennimm, regl olmak istemiyoruumm hamiş olmak istiyoruuummm sağ kasığım çok ağıyo yumoş günümdeki giibbiii
senin regl ne çok var canım daha olmazsın ya tutunmaya çalışıyo şu an ya da üşüttün bilmiyorum yaaa aslında geçen ay benimde ağrılarım çok olmuştu sağdan yumurtlayınca 10 gün ağrım oluyo bu ay soldan oldu 1 gün ağrım oldu keşke bilebilsek ne olduğunu

aksamasinnnnnn... yumurtlama haftasindamisin canim?

bilmiyorum ki
ilk denemem benim
adetlerim düzensiz hep ertelemeli gelir
yumurtlama günümü bilemiyorum o yüzden
ateşle ölçeyim dedim ondan da bişi anlamadım

Selamlar.. nasilsiniz kizlar neler var neler yok

nerdesin kız sen cadııı

selam kızlar, bugün gelemedim yoğunluktan

sonuç n egatif hastalandım zaten , bi günlük gecikmeymiş, başka bahara

selam canım
hayırlısı diyelim dimi :)
sakın sıkma canını,önümüzdeki ayda devam çalışmalara

burdayim canim hafta sonu bilgisayar esimdeydi :) dunde uykusuzduk erken uyuduk zaten saat 10 bucukta uyudum ben
öyle iste :) nabersiniz.. aksama ne var bakalim menülerde.. ben patlican yemegi yapicam

burdayim canim hafta sonu bilgisayar esimdeydi :) dunde uykusuzduk erken uyuduk zaten saat 10 bucukta uyudum ben
öyle iste :) nabersiniz.. aksama ne var bakalim menülerde.. ben patlican yemegi yapicam

iyiyim şükür özledim seni
sabah evdeyim ama nete girmiyorum bilerek vaktimi tüketmiyim diye :)

ben akşam için bişi yapmadım desem yeridir
öğlenki makarna salatasından var,dünden de biber kavurması var
eşim bensiz yer onlardan,ben de gidince atıştırırım artık

tutunuyodur inşallah çok varda bazen ilk ay ilk defa 5 gün erken olmuştum, yinemi olcam acaba diye düşünmüyor değilim ;(
kocam benden fazla hevesli Allahım noluur yardım et bizeee

çorba,barbunya, pilavv

anladimm canim afiyet olsun
Bende ozledim valla ama bilgisayardan skldim sanki kafam almiyor..

tutunuyodur inşallah çok varda bazen ilk ay ilk defa 5 gün erken olmuştum, yinemi olcam acaba diye düşünmüyor değilim ;(
kocam benden fazla hevesli Allahım noluur yardım et bizeee

çorba,barbunya, pilavv

afiyet olsunn canim barbunyayi nasil pisiriyorsun tarif versene

bende birazdan isten cikip kaynanama gidicem lahana sarmasi yapicaz söylemesi ayip

alacam canım bende öle düşünüyom birde öle deneyelim

afiyet olsunn canim barbunyayi nasil pisiriyorsun tarif versene

teşekkürler tatlım, akşamdan kaynamış suya ekliyorum kuru barbunyayı tencerenin kapağını kapatıyorum, sabaha kadar şişiyolar zaten, üzerine biraz su ekliyorum, tekrar kaynatıyorum hafif yumuşayana kadar kaynıyo,sonra suyunu süzüyorum, sonra tencerede zeytinyağ, havuç kavuruyorum üstüne yeşil biber tabi bunlar küp küp doğranmış bi şekilde, biberide biraz kavurup çok az salça ekliyorum, barbunya ve biraz üzerini geçmeyecek kadar kaynamış suekleyip, kaynatıyorum tuz ve baharatlar unutmamak gerek 1 adet de küp şeker atıyorum,

çok karışık yazdım ama çok kolay

napıyon devrem eve geldim hemen net basına makarna suyunu koydum işim cok aslında :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…