Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

canım bat ne zamandı acaba üstüne adet görme gibi bişeymi oldu hamişsinde

hesaplarima göre batim yarin canim ama her ay biraz gecikme oluyor.. o yüzden fazla ümitlenmek istemiyorum.. üstüne görme degilde acaba yerlesme kanamasimi diye aklima geldi yada adet olcam iste offf bilmiyorum beklemek cok zor

hesaplarima göre batim yarin canim ama her ay biraz gecikme oluyor.. o yüzden fazla ümitlenmek istemiyorum.. üstüne görme degilde acaba yerlesme kanamasimi diye aklima geldi yada adet olcam iste offf bilmiyorum beklemek cok zor

ayy bence var gibi gibi, önceden lekelenme olur muydu,, evet yerleşme olabilir belkidee yihuuuuuuuuuu

arkadaslar bilmeyenler, denemek isteyenler icin paylasmak istedim...

İbrahim Saraçoğlu Hamile Kalmanın Yolları
Yumurta çatlatıcı ve hamile kalmayı kolaylaştırıcı

Bir litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına içilir. ,

2x25U+7A

25 gün uygulama+7 gün ara+25 gün uygulama
toplam 50 günlük uygulama

şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibeş gün uygulanır ve her yirmibeş gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi elli gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası varsa soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

ayy bence var gibi gibi, önceden lekelenme olur muydu,, evet yerleşme olabilir belkidee yihuuuuuuuuuu

oyyy canim benim agzindan bal damliyor bal.. insallah dedigin gibidir.. gecen ay nerdeyse 1 hafta boyunca kahverengi su gibi akintim oldu ama dünki koyuydu cok.. ve gercekten cok azdi.. bugün bisey yok.. :44:

Kızlar doktora gittim çatlamış yumurta sıvısı hala içerde dedi ben tahmin ettim zaten dedim ama ne zaman çatladığını bilemeyiz dedi çalışmaları sakın bırakmayın iyi gidiyoruz dedi ahhh doktor ahhhh her ay oluyo zaten çatlama ama bişey olduğu yok diyecektim de neyse ukalalık yapmak istemedim ben biraz aksatıyoruz dedim çalışmaları dedim bu aralar olmaz sakın ha dedi peki dedim bende haftaya Salı gel tekrar dedi neden ama onu anlamadım sormadım da

oyyy canim benim agzindan bal damliyor bal.. Insallah dedigin gibidir.. Gecen ay nerdeyse 1 hafta boyunca kahverengi su gibi akintim oldu ama dünki koyuydu cok.. Ve gercekten cok azdi.. Bugün bisey yok.. :44:

hadi gözümüz aydın

aksamasın diyo doktor haftasonuna kadar çalışma verdi yine bize

o halde size simdiden iyi calismalar canim ya bisey sorcam, sizde iliski sirasinda acaba bu sefer tutarmi diye düsünüyormusunuz? benim iliski sirasinda bile aklimda oluyor bebis

selam kızlar, bugün gelemedim yoğunluktan

sonuç n egatif hastalandım zaten , bi günlük gecikmeymiş, başka bahara

o halde size simdiden iyi calismalar canim ya bisey sorcam, sizde iliski sirasinda acaba bu sefer tutarmi diye düsünüyormusunuz? benim iliski sirasinda bile aklimda oluyor bebis

yok canım ya aklıma gelmiyor açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…