günaydın kib naber nasılsın keyifler nasıl belirti neyim var mı?son 10 gün :)))
bende belirti falan yok kaldı 10 gün demek ki ben hamile değilim kızlarayyyyyy şu göğus nasıl ağrıyo nasıl büyüyo bende niye hiç olmuyo böyle şeyler ala ala hormonlarımda normal çıktı halbuki var bi terslik ama neeeeeeeee
canım bana hep evlenince büyür diyolardı, evlendim cık büyümedi, sooonraaa bebiş düşündükte korunmayı bıraktık benim memişler tavan yaptı yani 2 ayı geçti böylee
memişler avucumun içine sığmıyodu düşün şimdiii ohooooooo
inşallah seninde büyür tatlıımmçok güzel bi duygu
büyümesi değil şekerim belirti yok belirti ondan mutsuzum ben yoksa büyüsün büyümesin kendileri bilir vallaağrı sızlama acı hiçbişe yok millet adet olacağı zaman göğuslerim acıyo der ya işte bende hiç olmadı öyle bişey benim göğüslerde his yok heralde acımasızlar nolcekkk
ne 10 günü şunun şurasında ayın 8 ine ne kaldıbugünü sayma son günüde 6 güüünn
bisürü belirti varya erkenden adet olcak anlamadım kızlar bu nasıl işşş
canım bana hep evlenince büyür diyolardı, evlendim cık büyümedi, sooonraaa bebiş düşündükte korunmayı bıraktık benim memişler tavan yaptı yani 2 ayı geçti böylee
memişler avucumun içine sığmıyodu düşün şimdiii ohooooooo
inşallah seninde büyür tatlıımmçok güzel bi duygu
devreeemm cannıım hoşbuldumm, bileydim iki saat yatakta dönüp durmazdımmnabersinizz çalışmalar nasıldı dün
iyidir bebeğim sendeeeen,
burdayııım datlım hemen karşında, bir internet kadar uzağındaaa
kızlar benim araştırmalarıma göre göğüs ucu karaması her hamilede olan bir belirti benim gecen ay hepsi vardı kasık ağrısı bel ağrısı akıntı adet gecikmesi beile vardı ama göğüs ucum kararmadı
dün mik mik yaptıkama gecen hafta fostu yaaa inşallah tutmuştur bayram hediyesi olur bize
devreeem ben inanmıyorum artık belirti muhabbetine , en güzel belirti adetin gecikmesi kesin sonuçç
göğsüm adette zaten şişiyodu, belim zaten ağrıyodu, karnımın alt bölgesinde ağrı oluyo farklı olarak onuda psikolojik diyorum artık,
Devrem yogun calısıyom ama gözüm buradasovr merak ettim yaa belki kan testine gitmiştir
ayy inşallah hamiştiiiir halay çekeriz topiğimiz ilk hamişi ve devamıda inş. gelir.. anladım devrem bende yavaştan işlerimi yapayım madem ara ara bakarım
inşaalaaahhh hepimiz bayrama hamiş gireriz, zaten geçen hafta erkendi bu hafta zigot olmuşdur inşallaaahh
hadi yaa karnın belin de mi ağrımıyoo, anaam ben sancıdan ölüyorum adette de olmaya yakında
canım bat ne zamandı acaba üstüne adet görme gibi bişeymi oldu hamişsindekimse kalmadi galibaa
kizlar benim hala hic bir belirtim yok.. adet belirtiside yok.. dün aksam afedersiniz cok hafif kahverengi leke geldi peceteye ama cok az.. önceki aksamda iliski sirasinda sol kasigima feci bir sanci girdi kisa bir süre :26: niye oldu anlamadim.. yarin ola hayir ola :18::18:
inşallah ortada kimsecikler yok evet esmerşirinem bu ay benim doğum günüm kızlar 25 i inşallah bu mutlu haberi alırım ve bana doğum günü sürprizi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?