Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

günaydın kib naber nasılsın keyifler nasıl belirti neyim var mı? son 10 gün :)))

ne 10 günü şunun şurasında ayın 8 ine ne kaldı bugünü sayma son günüde 6 güüünn

bisürü belirti var ya erkenden adet olcak anlamadım kızlar bu nasıl işşş

canım bana hep evlenince büyür diyolardı, evlendim cık büyümedi, sooonraaa bebiş düşündükte korunmayı bıraktık benim memişler tavan yaptı yani 2 ayı geçti böylee
memişler avucumun içine sığmıyodu düşün şimdiii ohooooooo

inşallah seninde büyür tatlıımmçok güzel bi duygu

büyümesi değil şekerim belirti yok belirti ondan mutsuzum ben yoksa büyüsün büyümesin kendileri bilir valla ağrı sızlama acı hiçbişe yok millet adet olacağı zaman göğuslerim acıyo der ya işte bende hiç olmadı öyle bişey benim göğüslerde his yok heralde acımasızlar nolcekkk

hadi yaa karnın belin de mi ağrımıyoo, anaam ben sancıdan ölüyorum adette de olmaya yakında

ne 10 günü şunun şurasında ayın 8 ine ne kaldı bugünü sayma son günüde 6 güüünn

bisürü belirti var ya erkenden adet olcak anlamadım kızlar bu nasıl işşş

kızlar benim araştırmalarıma göre göğüs ucu karaması her hamilede olan bir belirti benim gecen ay hepsi vardı kasık ağrısı bel ağrısı akıntı adet gecikmesi beile vardı ama göğüs ucum kararmadı

dün mik mik yaptık ama gecen hafta fostu yaaa inşallah tutmuştur bayram hediyesi olur bize

devreeem ben inanmıyorum artık belirti muhabbetine , en güzel belirti adetin gecikmesi kesin sonuçç

göğsüm adette zaten şişiyodu, belim zaten ağrıyodu, karnımın alt bölgesinde ağrı oluyo farklı olarak onuda psikolojik diyorum artık,

ama bu ne ben geldim siz sustunuz olmazkii

Devrem yogun calısıyom ama gözüm buradasovr merak ettim yaa belki kan testine gitmiştir

DEVREM kesinlikle vücudunu dinlemeyceksin bende öle karar aldım zor ama

Devrem yogun calısıyom ama gözüm buradasovr merak ettim yaa belki kan testine gitmiştir

ayy inşallah hamiştiiiir halay çekeriz topiğimiz ilk hamişi ve devamıda inş. gelir.. anladım devrem bende yavaştan işlerimi yapayım madem ara ara bakarım

kimse kalmadi galibaa
kizlar benim hala hic bir belirtim yok.. adet belirtiside yok.. dün aksam afedersiniz cok hafif kahverengi leke geldi peceteye ama cok az.. önceki aksamda iliski sirasinda sol kasigima feci bir sanci girdi kisa bir süre :26: niye oldu anlamadim.. yarin ola hayir ola :18::18:

canım bat ne zamandı acaba üstüne adet görme gibi bişeymi oldu hamişsinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…