Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

merhaba kızlar.... bende aranıza yeni katılıyorum, 5 senelik evliyim ve bebek özlemi ile yanıp tutuşuyorum, çeşitli denemeler tedaviler geldi geçti ve oldu koskoca 5 sene... ( tabii ALLAHtan ümit kesilmez inanmaya ve dua etmeye devamm... RABBİM hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşş...

bende birazdan isten cikip kaynanama gidicem lahana sarmasi yapicaz söylemesi ayip
afiyet olsunnn :)
tessekurler canim barbunya alip deniyecem INSALLAH yok yok karisik degil anladim ben

hosgeldin canim hayirlisi olsun INSALLAH en kisa zamanda nasip olur bende 3 bucuk senedir istiyorum diyebilirim.. yasin kac ?

Bu günlerde bas agrisi cekiyorum sebepsiz..
hasta degilim ama basimda bi rahatsizlik var bi agirlik

5 eylülde en son adetim.bugün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı..acaba hamilemiyim adet günü geçmeden belli olur mu umutlanmak için erken ama çok heyecanlanıyorum..

5 eylülde en son adetim.bugün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı..acaba hamilemiyim adet günü geçmeden belli olur mu umutlanmak için erken ama çok heyecanlanıyorum..

2 gün sonra tekrarla kesin çıkar canım şu an silikse muhtemelen hamile olabilirsin bizi de bilgilendir hadi hayırlısı

afiyet olsunnn :)

tessekurler canim barbunya alip deniyecem ınsallah Yok yok karisik degil anladim ben

Hosgeldin canim hayirlisi olsun ınsallah en kisa zamanda nasip olur bende 3 bucuk senedir istiyorum diyebilirim.. Yasin kac ?

hoşbulduk canım, yaşım 29... Beklentilerimiz dolu dolu çıksın inşş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…