- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
hadi bagalim bi yoklama alayim...
Kimler burda bakayim.. yok yazilani sinifta birakacam sene sonundaelaaamin bati bugunmuymus :26: listeye bi goz atayim..
aybizimde gelmio heralde kac gundur nerelerde acaba sumeyyede yok adet olunca kayiplara karisti gelir heralde
evet aksam sorusu gelen cevaplasın çocugunuzun isminin ne olmasını istersiniz sevdiğiniz begendiğiniz mutlaka bir isim vardır bir gun mutlaka anne olcam inşallah diyenler soruya cevap gelen cevaplasın
bizim isimler hazir... diger kizlarda gelsin topluca cevaplayalim evet..
hamilemi yoksa :)isyanda gelmiyo pek baş dönmeleri ne oldu acaba? çalıkuşu başladı accuk bakim
benim kayınpederim vefat etmiş cıktıgımızdan beri onun ismini koymayı istedik erkek olursa kendimi öle alıstırdım celal miş adı fakat eşim şimdi diyo yeni isim olsun devran ismini begeniyor ben sevmedimeğer yeni isim olacaksa eralp doruk melih buğra kaan isimleri cok hosuma gidiyor kız olursada bilmiyom ama berrak eylül duru havin olabilir yınede kısmet
ruzgargulu nereye kayboldun yolacam seni iki kelam etmeden kac git
hamilemi yoksa :)
kizim iyiki dedik otekiler gelsin oyle soyleyelm diye madem oyle bende soylim..
Erkek olursa yekta olacak kesin diyoruz ama :)
Kiz olursada havin yada lavin istiyorum bakalim INSALLAH saglikli olsunlarda,
sabirla bekliyorum.. Bazen sanki hamileyimde kendi kendime isim konusunda kavga ediyorum sumu olsun bumu
hamilemi yoksa :)
yok canım reglisi yeni bitmiş kulak iltihabı olabilir diyodu
yok canım reglisi yeni bitmiş kulak iltihabı olabilir diyodu
Ben cekdiiimmmmmmmmm
Yok olmadım cnm yass sabahları cok agrım oluyo ama olmadım daha iki gündür akıntım iyice arttı olurum yakın bi zamanda olmasam da salı günü dr gidecem ilac verir artıkSÜMEYYAB gelmiş adet oldun mu bacım?
ayyyyy canım elma istedi sert sulu kırmız bir elmaaa
hoşgeldinnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?