Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

biz burdayız bitaneceim hakkaetn aybizim nerede

evet aksam sorusu gelen cevaplasın çocugunuzun isminin ne olmasını istersiniz sevdiğiniz begendiğiniz mutlaka bir isim vardır bir gun mutlaka anne olcam inşallah diyenler soruya cevap gelen cevaplasın

benim kafamda bir isim yokkkkk ama kız olursa iki isim olcak çünkü eşim taktı seher ismini koyacakmıs anneannesinin ismiymiş vefat etmiş bende istemiyom onun için ikincisi bi isim koyucam onu kullanıcam

erkek olursa sa annem berk olsun diyo ama bilmiyom

Dun Ozlem_ahmet nickli arkadasin batiymis adet oldumu acaba... Kizlar yeni batlariniz soyleyinde degistireyim..
Elaaam danda ozlemdende guzel haberler aliriz INSALLAH

benim kayınpederim vefat etmiş cıktıgımızdan beri onun ismini koymayı istedik erkek olursa kendimi öle alıstırdım celal miş adı fakat eşim şimdi diyo yeni isim olsun devran ismini begeniyor ben sevmedim eğer yeni isim olacaksa eralp doruk melih buğra kaan isimleri cok hosuma gidiyor kız olursada bilmiyom ama berrak eylül duru havin olabilir yınede kısmet

ruzgargulu nereye kayboldun yolacam seni iki kelam etmeden kac git

isyanda gelmiyo pek baş dönmeleri ne oldu acaba? çalıkuşu başladı accuk bakim
hamilemi yoksa :)

kizim iyiki dedik otekiler gelsin oyle soyleyelm diye madem oyle bende soylim..
Erkek olursa yekta olacak kesin diyoruz ama :)
Kiz olursada havin yada lavin istiyorum bakalim INSALLAH saglikli olsunlarda,
sabirla bekliyorum.. Bazen sanki hamileyimde kendi kendime isim konusunda kavga ediyorum sumu olsun bumu

Son düzenleme:

erkekte aras efe arın da çok güzel

Ben anil isminide seviyorum ama esimle nisanliliktan beri yekta olarak dusunduk

kızlar slm nasılsınz benm içimde bi heyecan varki somayın gitsin... derslerim başladı çalışkan bi talebe olmam laızm... bebişim gelsin hem çalışkan hem anne olayım inş... bat ayın atısı ovu testi yapsam mı ki o da kandırıyo her seferinde ama iki defa yaaptım daha önceden kopkoyu kırmızı çıktı adet günümden bigün önce aama hemen adet oluvermiştim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…