Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

dereyi gormeden ne sivadin pacalari adet olmadiysan umut var demektir..

Hiiiiicccccccc heveslenmiyom artık bugün gittim hem Kuranı Kerim hem de dikis kursuna yazıldım hergünüm dolu olacak evde oturup bebis düsünüp stres yapmak yoookkkk artıkkkk

canım benmki hiç bişe yapmaz bilmez

tembel alıştırmışsın kocanı bu senden ötürü

evet aksam sorusu gelen cevaplasın çocugunuzun isminin ne olmasını istersiniz sevdiğiniz begendiğiniz mutlaka bir isim vardır bir gun mutlaka anne olcam inşallah diyenler soruya cevap gelen cevaplasın

KIZIM OLURSA ADA, OĞLUŞUM OLURSA ATA Allahım o günleri gösterirse inşallahhh devreeemmm

tembel alıştırmışsın kocanı bu senden ötürü

KIZIM OLURSA ADA, OĞLUŞUM OLURSA ATA Allahım o günleri gösterirse inşallahhh devreeemmm

Hosgeldiiiinnnnnnnn bi bakarsın ikiz olur biri kız biri erkek ada ata koyarsın cooook güzel olur

kızzllaar benim ateşim bu saatlerde hep 35.9 çıkardı, şimdi ateşim yükselmiş 36.7 neden acaba nezle falan mı oluyorum, aaay kocamda hasta oluyo gibii

adetime yakın bide hasta olursammm

Son düzenleme:
Hiiiiicccccccc heveslenmiyom artık bugün gittim hem Kuranı Kerim hem de dikis kursuna yazıldım hergünüm dolu olacak evde oturup bebis düsünüp stres yapmak yoookkkk artıkkkk

imkanin varsa kayit ol tabi kurslara bugune kadar bos durdugun kabahat benim burda gidecek yerim yok oyle kurs filan,
bende is bakiyorum esim izin verdi gibi bulursam tabi..

kızzllaar benim ateşim bu saatlerde hep 35.9 çıkardı, şimdi ateşim yükselmiş 36.7 neden acaba nezle falan mı oluyorum, aaay kocamda hasta oluyo gibii

yumurtluyonmu ki atestende anlamam ama gecmis olsun

Hic bi fikrim yok cnm yaaaa
imkanin varsa kayit ol tabi kurslara bugune kadar bos durdugun kabahat benim burda gidecek yerim yok oyle kurs filan,
bende is bakiyorum esim izin verdi gibi bulursam tabi..

Kız kurs iki sokak ötede gitmedim hic evden cıkmak istemiyodum artık bıktım valla evde oturup stres yapmayacam dedim kendi kendime insan bi seylerle ugrasmayınca vakit gecmiyo bende calısmak istiyom ama benim herif izin vermiyo

inşallah bende olurum ya umudumu kaybetmek üzereyim

İnsallah cnm hosgeldin neden umudunu kaybetmek üzeresin

iki yıldır olmuyor doktor iğne yaptı hap verdi daha kötü oldu 45 gün oldu daha bugün hasta oldum oda kahverengi leke geliyor bitti galiba olmayacak

iki yıldır olmuyor doktor iğne yaptı hap verdi daha kötü oldu 45 gün oldu daha bugün hasta oldum oda kahverengi leke geliyor bitti galiba olmayacak

Cnm test yapmadın mı yerlesme kanaması da olabilir hemen umudunu kaybetme sorun ne peki yumurtan mı gelismiyodu

bende anne olacağım hemde ikizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz inşallah:))içime hep öyle doğuyor ikiz annesi olacağım

Cnm test yapmadın mı yerlesme kanaması da olabilir hemen umudunu kaybetme sorun ne peki yumurtan mı gelismiyodu

yok ya hamile değilim yumurtam tembel diyorlar memlekete gidecem orda ebe var oda işe yaramazsa tamamen vazgeçecem gitmediğim yer kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…