Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Yok olmadım cnm yass sabahları cok agrım oluyo ama olmadım daha iki gündür akıntım iyice arttı olurum yakın bi zamanda olmasam da salı günü dr gidecem ilac verir artık nasılsın sende ne var ne yok

hiçbişe yok çatlamış yumurtam var ödevim var çalışma verdi doktor 10 günüm var bi de reglime

canım ovü testi hamile olsanda olmasan da regliye yakın kırmızı çıkar ben geçen ay regliyken yaptığımda bile kırmızıydı ona güvenme

Yok olmadım cnm yass sabahları cok agrım oluyo ama olmadım daha iki gündür akıntım iyice arttı olurum yakın bi zamanda olmasam da salı günü dr gidecem ilac verir artık nasılsın sende ne var ne yok
Twetymmm sen nasılsın karsılasamıyok artık

kiz ben seni adet oldun sanmistim olmadin mi ? e niye agliodun gecen gun catlak belkide hamilesin

Canim INSALLAH hamilesindir.. ALLAH umutlarini bosa cikarmasin,
eczaneden normal test alip yapsan ya ovularla ne ugrasion

hiçbişe yok çatlamış yumurtam var ödevim var çalışma verdi doktor 10 günüm var bi de reglime

benim drum da sana ev ödevi verecem iyice calıs diyodu insallahhh on gün sonra cıglık ata ata gelirsin testini kolye yaparsın dün okudum gülmekten öldüm bende bugün termometre aldım adet olunca ates ölcmeye baslıcam

kiz ben seni adet oldun sanmistim olmadin mi ? e niye agliodun gecen gun catlak belkide hamilesin

bulunduğum yerde eczane sağlık ocağı iğneci teyze bile yok taaaa ilçeye gitmem lazım o yüzden ovularla heyecan yaşamak istiyorum:) ayın altısına da az kaldı zaten bebişim gelmiştir inşaallah...

catlakkkk test yaptım negatifti ona aglıyodummmmm ama alıstım iki gün agladım biraz simdi iyiyim

bulunduğum yerde eczane sağlık ocağı iğneci teyze bile yok taaaa ilçeye gitmem lazım o yüzden ovularla heyecan yaşamak istiyorum:) ayın altısına da az kaldı zaten bebişim gelmiştir inşaallah...

hiii o zaman is baska bari gittiginizde cok test al evde dursun.. INSALLAH canim..

Ben adetime iki gün kala yapmıstım ovu testini kopkoyu cıkmıstı ümitlenmistim ama fooossss cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…