merhaba kızlar bugun baya bir erkencıyım ama sızler sanırım mışıl mışıl uyuyorsunuzdur :) neyse hayırlı bol bebişli günle R :)
günaydın canlar kızlar sizce neden doktor beni salı günü çağırdı yahu ben niye sormadım offfff meraktayım doğrusu
merhaba kızlar bugun baya bir erkencıyım ama sızler sanırım mışıl mışıl uyuyorsunuzdur :) neyse hayırlı bol bebişli günle R :)
günaydın canlar kızlar sizce neden doktor beni salı günü çağırdı yahu ben niye sormadım offfff meraktayım doğrusu
gunaydın meleklernapıyosnuz erkencsniz keske ben 1 saat daha uyuyabilsem invoice sen calısıyon mu
evet çalışıyorumgunaydın meleklernapıyosnuz erkencsniz keske ben 1 saat daha uyuyabilsem invoice sen calısıyon mu
günaydıın canımm, niye çağırdı ki acabaaa
devrem görmedim seni nasılsın seni unutabilirmiyimgunaydın canım benimmmmmmmmmmmmm nasılsın ne durumdasın
anlamadım bende dün yumurtan çatlamış dedi haftaya salı sen bana bi daha gel dedi (reglime 3 gün kala yani)
dün meraktan öldümmm kuzumm yaa..selam kızlar, bugün gelemedim yoğunluktan
sonuç n egatif hastalandım zaten , bi günlük gecikmeymiş, başka bahara
Günaydın :)
yemeğimi yaptım,kışlıkları çıkardım yazlıkları kaldırdım :)
hava bayağı soğuk burda.
duşumu da alıp iş gününe hazır olucam
günaydin kizlar
dün meraktan öldümmm kuzumm yaa..
neyse diğer aya inşşş
kizlar benim kahverengi akintim artti, belim ve kasigimda agriyor.. bugün yarin adet olurum
kismet degilmis önümüzdeki maclara bakicaz artik
hmmm neye bakcak acaba bende merak ettim, peki çatlamaışsa döllenmişmi döllenmemiş mi onu göremiyomuydu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?