Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

merhaba kızlar bugun baya bir erkencıyım ama sızler sanırım mışıl mışıl uyuyorsunuzdur :) neyse hayırlı bol bebişli günle R :)

merhaba kızlar bugun baya bir erkencıyım ama sızler sanırım mışıl mışıl uyuyorsunuzdur :) neyse hayırlı bol bebişli günle R :)

günaydın canlar kızlar sizce neden doktor beni salı günü çağırdı yahu ben niye sormadım offfff meraktayım doğrusu

günaydın canlar kızlar sizce neden doktor beni salı günü çağırdı yahu ben niye sormadım offfff meraktayım doğrusu

gunaydın melekler napıyosnuz erkencsniz keske ben 1 saat daha uyuyabilsem invoice sen calısıyon mu

devrem görmedim seni nasılsın seni unutabilirmiyim gunaydın canım benimmmmmmmmmmmmmnasılsın ne durumdasın

devrem görmedim seni nasılsın seni unutabilirmiyim gunaydın canım benimmmmmmmmmmmmmnasılsın ne durumdasın

iyiyim devrem bugün burda çok yağmur yağıyo bi durgunluk var o yüzden, her yer kapalı, içimden bişey yapmak gelmiyor

sen nasılsın bakalım

anlamadım bende dün yumurtan çatlamış dedi haftaya salı sen bana bi daha gel dedi (reglime 3 gün kala yani)

hmmm neye bakcak acaba bende merak ettim, peki çatlamaışsa döllenmişmi döllenmemiş mi onu göremiyomuydu ki

Günaydın :)

yemeğimi yaptım,kışlıkları çıkardım yazlıkları kaldırdım :)
hava bayağı soğuk burda.
duşumu da alıp iş gününe hazır olucam

kizlar benim kahverengi akintim artti, belim ve kasigimda agriyor.. bugün yarin adet olurum
kismet degilmis önümüzdeki maclara bakicaz artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…