Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Kizlar selamlar... tünaydinlar... nasilsiniz bakalim..
Esimi ise gönderiyim ortaligi toparlayacagim..
Aksama ne pisirsek ? Bunu benden baska soran yok burda..
sadece bebelere odaklanmayin günlük konusmalarinizida yapin burdan

haklısın canım benim bu haftaki gündemim halılar yıkmamadan gelecek cam sildirecem allahın izniyle cumt su evim bi temzilseydi halım serilseydi

kızzlar bide folik asiti 3 ay kullanmış olucam, devam edicekmiyim ben bebiş olana kadar[/QUOTE]

benimki de bitmek üzere yaaaa pöffff

haklısın canım benim bu haftaki gündemim halılar yıkmamadan gelecek cam sildirecem allahın izniyle cumt su evim bi temzilseydi halım serilseydi
ah ne guzell benim halilarda yikanmali ama burda nerde yikanacak..
camlari silmekten nefret ediyorum ama bende silmeliyim yarin filan sileyim..
gun bitiyo isler bitmiyo

çokkkkkkk yaştayım 29 canım sizin ablanız sayılırım

sana teyze diyebilirmiyim saka tabi ne cogu :)

beeen varım devreeemmm, kocişim gelcek markete gitcez bizde, haftasonu istanbuldan arkadaşlar gelcekmiş, yatılı misafirim var anlayacağın 5gün falan kalırlar heraldee ççok zor

haftasonu benimde misafirim var ama kalıcı değiller kayınvalidemin akrabası hayırlı olsuna gelceklermiş 1,5 yıl sonra :)) şimdi bebiş var mı diye sorup duracaklarrrrrrrrrr

gun bitiyo isler bitmiyo

twetty nerede yasıyorsun sormamda sakınca varmı bide kv lerdemi oarada

gun bitiyo isler bitmiyo

diyebilirsin tabikisi kaput sağlam benim sıkıntı yok hala 25 gibiyim :118: :118:

beeen varım devreeemmm, kocişim gelcek markete gitcez bizde, haftasonu istanbuldan arkadaşlar gelcekmiş, yatılı misafirim var anlayacağın 5gün falan kalırlar heraldee ççok zor

oyy yerim ben seni cokmuş ama 5 gün yatılı misafir berekettir kuzum ama yatılı olunca zorlanırsın

kızzlar bide folik asiti 3 ay kullanmış olucam, devam edicekmiyim ben bebiş olana kadar

benimki de bitmek üzere yaaaa pöffff[/QUOTE]
ben doktora sorcam artık gidince nappiim sanada sölerim canım

:)

benim halılar haziranda yıkattım zaten eylülde serdim, mmis gibi, ama camlar berbat kocam el sürdürtmüyor ya hamileyimdir diye dikkat etcekmişimm

haftasonu benimde misafirim var ama kalıcı değiller kayınvalidemin akrabası hayırlı olsuna gelceklermiş 1,5 yıl sonra :)) şimdi bebiş var mı diye sorup duracaklarrrrrrrrrr

oo soru benide öldürüyor bayramda memlekete gitmek istemiyom o yüzden

benim halılar haziranda yıkattım zaten eylülde serdim, mmis gibi, ama camlar berbat kocam el sürdürtmüyor ya hamileyimdir diye dikkat etcekmişimm[/QUOTE]

öleler erkekler ya görme

twetty nerede yasıyorsun sormamda sakınca varmı bide kv lerdemi oarada

diyebilirsin tabikisi kaput sağlam benim sıkıntı yok hala 25 gibiyim :118: :118:
teyzeee teyzeciiiiiiiiiiiiiiim

benim halılar haziranda yıkattım zaten eylülde serdim, mmis gibi, ama camlar berbat kocam el sürdürtmüyor ya hamileyimdir diye dikkat etcekmişimm[/QUOTE]

Bizimki karismaz cam silmeylen ne olacak kiz cocuga varsada 1 aylik filan..
hamilelik hastalik degilki yani saglikli bir hamilelikte son gune kadar her isini yapabilirsin,
ablam hamileyken son gunu utu basindaydi konustuk sabahinda dogurdu

oyy yerim ben seni cokmuş ama 5 gün yatılı misafir berekettir kuzum ama yatılı olunca zorlanırsın
valla bizden yatılı misafir eksik olmuyo canım devreeem, çok şükür misafir bereketiyle geliyor da bıktım artık aynı yerleri sürekli gezdirmekten ilk gün sıkıntı oluyor yemekte panik yapıyorum sonra biraz daha rahat ne yapalım diye beraber karar veriyoruz...
oo soru benide öldürüyor bayramda memlekete gitmek istemiyom o yüzden

bayramda bende memleket gitmicem, fırsat bu fırsat malatyadan arkadaşlar geliyoo, ayy ben ne yapacam bilmiyorum, bu yorgunlukla bebiş memiş olmaz heralde

teyzeee teyzeciiiiiiiiiiiiiiim

Bizimki karismaz cam silmeylen ne olacak kiz cocuga varsada 1 aylik filan..
hamilelik hastalik degilki yani saglikli bir hamilelikte son gune kadar her isini yapabilirsin,
ablam hamileyken son gunu utu basindaydi konustuk sabahinda dogurdu [/QUOTE]

zaten anlamıyorum olacağı varsa oluyoda bizimki fazla uzanıyorum diye kızıyo, ohooo bi hamiş kalsam varya benim kocam bütün ev işlerini kendisi yapar, birbuçuk yıllık evliyiz bulaşık makinesine bulaşıkları dizmesini bilmiyorum diye elini sürmezdi, bu hafta sonu mutfağı misss gibi yapmıştı

maşallah devrem yatılı misafir ağırlamak zorbenimde eksik olmaz ama 1. dereceden akr k.v felan

ohhooo sansliymissin sen ev islerine yardim ediyorsa.. Bizimki bardagini kaldirmaz bide bulasik mi yerlestirecek..
ama bi kere butun evi temizlemisti ben yoktum hakkini yemiyim ama sonra arkasindan bende temizlige girisince bidaha yapmam dedi

ammiiinn cannıım inşallaaahhh başımızaaa

söylicem bakalım doktora yapsın testi

kızzlar bide folik asiti 3 ay kullanmış olucam, devam edicekmiyim ben bebiş olana kadar

canim folik asite hamile kalana kadar devam et, bana doktorum dedi hamile kalana kadar kullan sonra baska ilac veririm bebegin gelisimi icin dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…