- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
Kizlar selamlar... tünaydinlar... nasilsiniz bakalim..
Esimi ise gönderiyim ortaligi toparlayacagim..
Aksama ne pisirsek ? Bunu benden baska soran yok burda..
sadece bebelere odaklanmayin günlük konusmalarinizida yapin burdan
invo kac yasindaydin :26::26:
kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuu
ah ne guzell benim halilarda yikanmali ama burda nerde yikanacak..haklısın canım benim bu haftaki gündemim halılar yıkmamadan gelecek cam sildirecem allahın izniyle cumt su evim bi temzilseydi halım serilseydi
çokkkkkkk yaştayım 29 canım sizin ablanız sayılırım
beeen varım devreeemmm, kocişim gelcek markete gitcez bizde, haftasonu istanbuldan arkadaşlar gelcekmiş, yatılı misafirim var anlayacağın 5gün falan kalırlar heraldee ççok zor
ah ne guzell benim halilarda yikanmali ama burda nerde yikanacak..
camlari silmekten nefret ediyorum ama bende silmeliyim yarin filan sileyim..
gun bitiyo isler bitmiyo
sana teyze diyebilirmiyimsaka tabi ne cogu :)
gun bitiyo isler bitmiyo
sana teyze diyebilirmiyimsaka tabi ne cogu :)
beeen varım devreeemmm, kocişim gelcek markete gitcez bizde, haftasonu istanbuldan arkadaşlar gelcekmiş, yatılı misafirim var anlayacağın 5gün falan kalırlar heraldee ççok zor
kızzlar bide folik asiti 3 ay kullanmış olucam, devam edicekmiyim ben bebiş olana kadar
:)
haftasonu benimde misafirim var ama kalıcı değiller kayınvalidemin akrabası hayırlı olsuna gelceklermiş 1,5 yıl sonra :)) şimdi bebiş var mı diye sorup duracaklarrrrrrrrrr
ben doktora sorcam artık gidince nappiimbenimki de bitmek üzere yaaaa pöffff
twetty nerede yasıyorsun sormamda sakınca varmı bide kv lerdemi oarada
teyzeee teyzeciiiiiiiiiiiiiiimdiyebilirsin tabikisi kaput sağlam benim sıkıntı yok hala 25 gibiyim :118: :118:
benimki de bitmek üzere yaaaa pöffff
valla bizden yatılı misafir eksik olmuyo canım devreeem, çok şükür misafir bereketiyle geliyor da bıktım artık aynı yerleri sürekli gezdirmektenoyy yerim ben senicokmuş ama 5 gün yatılı misafir berekettir kuzum ama yatılı olunca zorlanırsın
oo soru benide öldürüyor bayramda memlekete gitmek istemiyom o yüzden
teyzeee teyzeciiiiiiiiiiiiiiim
valla bizden yatılı misafir eksik olmuyo canım devreeem, çok şükür misafir bereketiyle geliyor da bıktım artık aynı yerleri sürekli gezdirmektenilk gün sıkıntı oluyor yemekte panik yapıyorum sonra biraz daha rahat ne yapalım diye beraber karar veriyoruz...
bayramda bende memleket gitmicem, fırsat bu fırsat malatyadan arkadaşlar geliyoo, ayy ben ne yapacam bilmiyorum, bu yorgunlukla bebiş memiş olmaz heralde
zaten anlamıyorum olacağı varsa oluyoda bizimki fazla uzanıyorum diye kızıyo, ohooo bi hamiş kalsam varya benim kocam bütün ev işlerini kendisi yapar, birbuçuk yıllık evliyiz bulaşık makinesine bulaşıkları dizmesini bilmiyorum diye elini sürmezdi, bu hafta sonu mutfağı misss gibi yapmıştı
ammiiinn cannıım inşallaaahhh başımızaaa
söylicem bakalım doktora yapsın testi
kızzlar bide folik asiti 3 ay kullanmış olucam, devam edicekmiyim ben bebiş olana kadar
o daha zor bunlar benim arkadaşlarım, daha rahat oluyo benim kayınvalide yok var da yok çok şükürmaşallah devrem yatılı misafir ağırlamak zorbenimde eksik olmaz ama 1. dereceden akr k.v felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?