ne örceksin bende örmek istiyorum keşke bana da öğretebilseeennn
aynenn öle kuzumm..
annem en küçük kardeşime hamile olduğunu bilmeden bende birlikte röntgene girmişti..
hamile olduğunu bilmeden soba kovalarını kaldırmış indirmişti..
ama kardeşim maşallah sapasağlam doğdu..
o yüzden rabbim büyük..
bir insanın doğum, nikah, ölüm saati değişmezmiş sadece..
biz ne kadar çabalarsak çabalayalım o bebeğin nefes alma saati geldiğinde karnımıza düşecek..
ne kadar kendimizi korursak koruyalım o bebeğin yaşayacağı saat varsa yaşıyor yoksa gidiyor yanii..
o yüzden rabbime bırakmak en doğrusu..
ekim topiğinde hamiş varmışyaa, inşallah bu ay bizde de olur
hormon testi yaptırdım ben temmuzda normal çıktı, ultrasonla da bakıldı iki kere o da iyi,alttan bakalım demişti doktor ben korkmuştum adet günümdeyim yok falan dedim tamam sen bilirsin dedi, o yüzden bu gittiğimde baktırayım diyorum, eşime ne gibi testler yapılabilir acaba
henüz tam olmadim sirinem ama kahverengi akintim artti belim ve kasiklarim agriyor.. yani eli kulaginda:84:
hormon testi yaptırdım ben temmuzda normal çıktı, ultrasonla da bakıldı iki kere o da iyi,alttan bakalım demişti doktor ben korkmuştum adet günümdeyim yok falan dedim tamam sen bilirsin dedi, o yüzden bu gittiğimde baktırayım diyorum, eşime ne gibi testler yapılabilir acaba
aynenn öle kuzumm..
annem en küçük kardeşime hamile olduğunu bilmeden bende birlikte röntgene girmişti..
hamile olduğunu bilmeden soba kovalarını kaldırmış indirmişti..
ama kardeşim maşallah sapasağlam doğdu..
o yüzden rabbim büyük..
bir insanın doğum, nikah, ölüm saati değişmezmiş sadece..
biz ne kadar çabalarsak çabalayalım o bebeğin nefes alma saati geldiğinde karnımıza düşecek..
ne kadar kendimizi korursak koruyalım o bebeğin yaşayacağı saat varsa yaşıyor yoksa gidiyor yanii..
o yüzden rabbime bırakmak en doğrusu..
bi bekle bakalım canım olsunda gerçi ben 10-13 adet dönemim şimdiden adet olcagımı hssediyom
atkı örerim, anneme yelek örerim , örgü cidden benim kafamı dağıtıyo , zevkli aslında tavsiye ederim
öğrndinmi bırakamazsın
kızzlaar benim bu 3. denememya şimdi ben bu ay regl olursam (ki inşallah olmam) doktora gitcem adetliyken mi gideyim sizce yok adet bitince mi, alttan falan baktırcam hep o yüzden
Canim diger testlerini yapmissin o zaman yumurtalarina filan baktiracaksan yani yumurtluyomusun filan diye adet olunca git merak etme adet olunca alltan filan bakmiyorlar kan aliyorlar sadece kolundan
hormon testne adetin 5 günü bakılıyomuş 3. günü de ultrasyonla yumurtalığa bakıyolar bana sadece adetten önce baktı altan
canım hormon testlerini yaptırdıysan eğer adetten sonra git yumoşlar ne durumda bakar ona göre takip yapar ben öyle yapmıştım.
Kizlar selamlar... tünaydinlar... nasilsiniz bakalim..
Esimi ise gönderiyim ortaligi toparlayacagim..
Aksama ne pisirsek ? Bunu benden baska soran yok burda..
sadece bebelere odaklanmayin günlük konusmalarinizida yapin burdan
annemdeyim ve gözleme var eşim istedi annemde sağolsun yapıyo canım annemmmmmmmmmmmmm
ammiiinn cannıım inşallaaahhh başımızaaavala gördüm darısı basımıza bana msj attı ark naptın diye ekim topiği saolsunlar
affedersin devrem ama sperm testi yapıyolarmış
sipermiogram yapıyolar onlara sadece zaten bu da yeterli bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?