Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

öyle cnm , hakkımızda hayırlısı olsun , Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın

ekim topiğinde hamiş varmışyaa, inşallah bu ay bizde de olur

affedersin devrem ama sperm testi yapıyolarmış

sipermiogram yapıyolar onlara sadece zaten bu da yeterli bişey

öyle diyosun da canım benim eskiden neden korunmayınca hemen oluyomuş tabiki allah ne derse o olur rabbim hepimize en kısa zamanda hayırlı bebişler nasip etsin bişeyi istemek te dua etmek te çok önemli canım benim biz gayreti elden bırakmayalım sonrası tabiki tevekkül..

bi bekle bakalım canım olsunda gerçi ben 10-13 adet dönemim şimdiden adet olcagımı hssediyom

nasıl hissediyosun esmerşirinem ben adet olduğum gün ya da bi gün önce en fazla hissedebiliyorum çoğunlukla da adet olacağım gün hissediyorum ondan öncesi hep muamma

atkı örerim, anneme yelek örerim , örgü cidden benim kafamı dağıtıyo , zevkli aslında tavsiye ederim

öğrndinmi bırakamazsın

evet örgü çok zevkli bişey bağımlılık yapıyo bende eşime nişanlıyken atkı örmüştüm

kızzlaar benim bu 3. denememya şimdi ben bu ay regl olursam (ki inşallah olmam) doktora gitcem adetliyken mi gideyim sizce yok adet bitince mi, alttan falan baktırcam hep o yüzden

Canim diger testlerini yapmissin o zaman yumurtalarina filan baktiracaksan yani yumurtluyomusun filan diye adet olunca git merak etme adet olunca alltan filan bakmiyorlar kan aliyorlar sadece kolundan

Canim diger testlerini yapmissin o zaman yumurtalarina filan baktiracaksan yani yumurtluyomusun filan diye adet olunca git merak etme adet olunca alltan filan bakmiyorlar kan aliyorlar sadece kolundan

canım hormon testlerini yaptırdıysan eğer adetten sonra git yumoşlar ne durumda bakar ona göre takip yapar ben öyle yapmıştım.

canım hormon testlerini yaptırdıysan eğer adetten sonra git yumoşlar ne durumda bakar ona göre takip yapar ben öyle yapmıştım.

bi de bişey dicem 6 aydır olmuyo falan de yumurtlama takibi istediğini söyle mutlaka başından savmasın seni

Kizlar selamlar... tünaydinlar... nasilsiniz bakalim..
Esimi ise gönderiyim ortaligi toparlayacagim..
Aksama ne pisirsek ? Bunu benden baska soran yok burda..
sadece bebelere odaklanmayin günlük konusmalarinizida yapin burdan

Kizlar selamlar... tünaydinlar... nasilsiniz bakalim..
Esimi ise gönderiyim ortaligi toparlayacagim..
Aksama ne pisirsek ? Bunu benden baska soran yok burda..
sadece bebelere odaklanmayin günlük konusmalarinizida yapin burdan

annemdeyim ve gözleme var eşim istedi annemde sağolsun yapıyo canım annemmmmmmmmmmmmm

vala gördüm darısı basımıza bana msj attı ark naptın diye ekim topiği saolsunlar
ammiiinn cannıım inşallaaahhh başımızaaa

affedersin devrem ama sperm testi yapıyolarmış

sipermiogram yapıyolar onlara sadece zaten bu da yeterli bişey

söylicem bakalım doktora yapsın testi

kızzlar bide folik asiti 3 ay kullanmış olucam, devam edicekmiyim ben bebiş olana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…