Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

kizlar benim kahverengi akintim artti, belim ve kasigimda agriyor.. bugün yarin adet olurum
kismet degilmis önümüzdeki maclara bakicaz artik

ben senden ümitliydim gerçekten kahverengi akıntı deyince tmm demiştim yaaa

günaydın kızlarr

bende bugün bal tarçın çörekotuna başladım

bu ayda tutmazsa , sallıcam artık olurna bırakıcam öyle incirmiş çörekotuymuş hiçbişi yapmıcam

gelceği zaman gelir nasılsa , 5-6 ay daha olmazsa doktora giderim artık

dün meraktan öldümmm kuzumm yaa..
neyse diğer aya inşşş

olmadı cnm yaa , olsun hayırlısı içim de çok rahat nedense vardır bundada bi hayır diyorum

bu arada bi ark. sormuş 2. ayımda tutmadı 3. ayıma girdim bu hastalanmamla

olmadı cnm yaa , olsun hayırlısı içim de çok rahat nedense vardır bundada bi hayır diyorum

vardır tabi kuzucum bir hayır..
3 ay daha dene...6 ayında git bakalım doktora..
bence kendinide çok yıpratma..oluruna bırak..demesi kolay ama mecburuz kuzucummm..

bence kendinide çok yıpratma..oluruna bırak..demesi kolay ama mecburuz kuzucummm..

öyle cnm yapçak bişi yok

insan isteyince hemen olsun istiyo , bu ay düşünmemeye çalışıcam

ben senden ümitliydim gerçekten kahverengi akıntı deyince tmm demiştim yaaa

bu ay bende ümitliydim ama kismet canim.. önümüzdeki ay yaki yapistircam bakalim faydasi olcakmi.. bir de öyle deniyim diyorum..

vala ben sovr umutluydum ama kısmet canım bencde 5 ayda tutmassa dr görünürsün balı dene bakalım

kızzlaar benim bu 3. denememya şimdi ben bu ay regl olursam (ki inşallah olmam) doktora gitcem adetliyken mi gideyim sizce yok adet bitince mi, alttan falan baktırcam hep o yüzden

öyle cnm yapçak bişi yok

insan isteyince hemen olsun istiyo , bu ay düşünmemeye çalışıcam

aynen kuzum insan hemen olsun istiyor ama artık şunun bilincindeyim ben..bunda bizim yapabileceğimiz hiçbirşey yok tamamen rabbim ol derse olacak birşey..
elden gelen birşey olmadığına göre kendimizi yıpratmakta saçma aslında..
bunun bilincine varmak için 4 ay bekledim ben sanırımm..
şimdi zaten kurs için ara verdim..
ne kadar güzelmiş böle rahat olmak kafanı dinlemek..kaç aydır ne stres altındaymşım ben..şimdi görüyorumm..

kızzlaar benim bu 3. denememya şimdi ben bu ay regl olursam (ki inşallah olmam) doktora gitcem adetliyken mi gideyim sizce yok adet bitince mi, alttan falan baktırcam hep o yüzden

hormon testne adetin 5 günü bakılıyomuş 3. günü de ultrasyonla yumurtalığa bakıyolar bana sadece adetten önce baktı altan

cok güzel anlatmışın ya isyan stress kötü ama insan düşünmeden duramıyor

hormon testne adetin 5 günü bakılıyomuş 3. günü de ultrasyonla yumurtalığa bakıyolar bana sadece adetten önce baktı altan

hormon testi yaptırdım ben temmuzda normal çıktı, ultrasonla da bakıldı iki kere o da iyi,alttan bakalım demişti doktor ben korkmuştum adet günümdeyim yok falan dedim tamam sen bilirsin dedi, o yüzden bu gittiğimde baktırayım diyorum, eşime ne gibi testler yapılabilir acaba

evet bu olay için bişiler yemek planlamak bile stres bence

şöyle düşünüyorum artık, kimi insanalr plansız şekilde kazayla hamile kalıyo

kafasında öyle bi ihtimal olmadığı için dilediği gibi yiyo, içiyo, geziyo, ağır kaldırıyo vss

ama o bebek doğacaksa sağlıkla doğuyo, biz takıyozda noluyo ,

evet cnm ver kendini kursa, kış başladı bende örgü öreyim bari maksat kafa dağıtmak

aynenn öle kuzumm..
annem en küçük kardeşime hamile olduğunu bilmeden bende birlikte röntgene girmişti..
hamile olduğunu bilmeden soba kovalarını kaldırmış indirmişti..
ama kardeşim maşallah sapasağlam doğdu..
o yüzden rabbim büyük..
bir insanın doğum, nikah, ölüm saati değişmezmiş sadece..
biz ne kadar çabalarsak çabalayalım o bebeğin nefes alma saati geldiğinde karnımıza düşecek..
ne kadar kendimizi korursak koruyalım o bebeğin yaşayacağı saat varsa yaşıyor yoksa gidiyor yanii..
o yüzden rabbime bırakmak en doğrusu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…